*** گفت و گویی با خدا ***

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

*** گفت و گویی با خدا ***

پست توسط naghme »

-----
تصویر
-----
تصویر  

در خواب به دیدار خدارفتم. I DREAMED I HAD AN INTERVIEW WITH GOD.

خدا پرسید:می خواهی با من گفت و گو کنی؟ "SO YOU WOULD LIKED TI INTERVIEW ME?"GOD ASKED.

جواب دادم:اگر وقتش را داشته باشید. "IF YOU HAVE THE TIME,"I SAD.

خداوند لبخندی زد و گفت :وقت من بی انتهاست. GOD SMILD,"MY TIME IS ETERNITY."

در افکارت چه سوالاتی داری که می خواهی از من بپرسی؟ "WHAT QUESTION DO YOU HAVE FOR ME?"

پرسیدم:چه خصوصیاتی از انسان حیرت انگیز است؟ "WHAT SURPRISES YOU MOST ABOUT HUMANKIND?"

خداوند پاسخ داد: GOD ANSWERD...

در کودکی از کودک بودنشان ناراحت هستند و آرزویشان بزرگ شدن است ولی در بزرگسالی حسرت دوران کودکی خود را می خورند.
"THAT THEY GET BORED WITH CHILDHOOD.THEY RUSH GROW UP AND THEN LONG TO BE CHILDREN AGAIN."

برای کسب مال و ثروت سلامتیشان را از دست می دهند و سپس مال و ثروت به دست آورده را برای برگرداندن سلامتیشان خرج می کنند.
"THAT THEY LOSE THEIR HEALTH TO MAKE MONEY,AND THEN LOSE THEIR MONEY TO RESTORE THEIR HEALTH."

با اندیشیدن به آینده آنقدر نگران می شوند که نه در حال زندگی می کنندنه در آینده.
THAT BY THINKING ANXIOUSLY ABOUT THE FUTURE,THEY FORGET THE PRESENT;SUCH THAT THEY LIVE IN NEITHER THE PRESENT NOR THE FUTURE."

چنان زندگی می کنند که گویی مرگ و پایانی برای آنان نیست و در زمان مرگ آن چنانند که گویی هرگز زنده نبوده اند.
"THAT THEY LHVE AS IF THEY WILL NEVER DIE;AND DIE,AND DIE AS IF THEY HAD NEVER LIVED."

خداوند دستانم را گرفت برای لحظاتی سکوت کردیم و بعد از آن سکوت دوباره پرسیدم:
GOD'S HAND TOOK MINE SILENT FOR A WHITE. AND THEN I ASKED...

از دیدگاه خالق انسانها یادگیری چه درسهایی از زندگی را برای آنها ضروری می دانید؟
"AS THE CREATED OF PEOPLE;WHAT ARE SOME OF LIFE'S LESSONS YOU WANT THEM TO LEARN?"

خداوند با لبخند پاسخ داد: GOD REPLID WITH A SMILD;

بدانند که ثروتمند کسی نیست که مال و ثروت بیشتری دارد بلکه فردی است که نیاز کمتری دارد.
"TO LEARN THAT A RICH PERSON IS NOT ONE WHO HAS THE MOST;BUT IS ONE WHO NEEDS THE LEAST."

بداننند که مقایسه کردن خودشان با دیگران کار خوبی نیست.
"TO LEARN THAT IS NOT GOOD TO COMPARE THEMSELVES TO OTHERS."

بدانند اگر چه می توانند در چند ثانیه کسانی را که بسیار دوست دارند غمگین وناراحت کنند ولی سالها زمان لازم است تا آن را جبران کنند.
"TOLEARN THAT IT TAKES ONLY A FEW SECONDS TO OPENPROFOUND WOUNDS IN PERSONS WE LOVE;AND IT TAKES MANY YEARS TO HEAL THEM."

بدانند که باید با بخشیدن بخشش را یاد بگیرند.
"TO LEARN TO FORGIVE BY PRACTICNG FORGIVENESS."

بدانند که اشخاصی هستند که بسیار دوستشان دارند ولی نمی توانند احساساتشان را نشان دهند.
"TO LEARN THAT THERE ARE PERSONS LOVE THEM DEARLY.BUT SIMPLY DO NOT KNOW HOW TO EXPRESS OR SHOW THEIR FELINGS."

بدانند که دو نفر در مورد یک موضوع واحد می توانند نظرات متفاوتی داشته باشند.
"TO LEARN THAT TWO PEOPLE CAN LOOK AT THE SAME THING AND SEE IT DIFFERENTLY."

بدانند که دیگران آنها را ببخشند همیشه کافی نیست بلکه آنها نیز باید خودشان را ببخشند.
"TO LEARN THAT IT IS NOT ALWAYS ENOUGH THAT THEY BE FORGIVEN BY OTHERS.THEY MUST FORGIVE THEMSELVES."

و بدانند که من همیشه اینجا هستم. "AND TO LEARN THAT I AM HERE

همیشه ALWAYS.

تصویر

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”