پس توي همون وزارت تهاجم خوبه چون وزارت جنگ روپوش روي مسايل است
اين كه گفتي ها اين يعني چه ؟
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
هاااا اي رو خوب ويومدي يعني دشمن من قبل از اينکه به فکر حمله بيفته من حمله رو کردم و مملکتش رو گرفتم.
در نتيجه وزارت دفاع به درد لاي جرز ديوار هم نمي خوره .
وزارت جنگ هم واسه اينه که کسي نگه ما همش تهاجم مي کنيم. وگرنه وزارت جنگ ببينه کسي چنين توهيني به ما کرد با گزارش به وزارت تهاجم پدر خودشو و مملکتشو رو در بياورند.
توی وزارت تهاجمات و غارتهای خارجه یه جایی هم به من بده
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
دوستاني که هوش بالا دارند براي دزديدن مخ هايشان آماده شوند آن هايي هم که خيلي بالا شده اند تنها با اسم مستعار در ملاعام حضور يابند در سال هايي آتي با ايشان به منظور اشتغال در وزارت غارته و تهاجم تماس برقرار خواهد شد ...............................
جداي از شوخي
اکثر اين آمار نشان مي دهد که اعضا سايت دانشجو هستند بوده اند يا در آستانه آن هستند که نشان از سطح بالا علمي اعضا سايت است.رقم نزديک به 110 بيشتر مربوط به کشورهاي اروپايي و آمريکايي است و عدد دور و بر 70 مربوط به کشورهاي آفريقايي.
خوب اين جا همه هوششون بالاست من اصلا خجالت کشيدم
که بگم براي من شده 105
خوب يه مقدار به خاطر نصف شب بودنش يه مقدار به خاطر اين که هنوز 18 -19 دقيقه وقت داشتم
از خودم توقع بيشتر از اين ها رو داشتم