سلام دوستان من تازه به جمع اندرودیدی ها پیوستم میخاستم بدونم چطور باید کاستوم رم بریزم روش.
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اطلاعات سخت افزاری این گوشی چیزی که با انتو تو گرفتم با چیزی که تو سایت دیمو هس متفاوته البته من اینو 1 ماه پیش به قیمت 359تومن از نمایندگی خریدم اون زمان هنوز تو سایت دیمو چیزی از دیوکس D5ننوشته بود.
Please Login or Register to see this code
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
دوستان لطفا نظرشونو در مورد گوشی هم بگن.
راهنمایی برای کاستوم رام برای Diox.D5
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: راهنمایی برای کاستوم رم برای Diox.D5
,
گوشي خوبي هست، فقط ببينيد OTG داره يا خير؟ اگر داره، فکر ميکنم نيازي به کاستوم رام هم نداشته باشيد، اگر کاستوم ريکاوري براي اون وجود داره اون رو نصب کنيد و گوشي رو روت کنيد. اگر Gtalk و ابزارهاي گوگل نصب نيست، gapps هم بايد روي اون نصب کنيد. اگر پارتيشن اون از نوع هيبريدي نيست، با برنامهي meteos پارتيشن ديتا رو بيشتر کنيد. فکر ميکنم همينها کافي باشه. اگر خواستيد رام ديگهاي پورت کنيد هم از سايت needrom ميتونيد فريمويري که شبيهتر به گوشي شما هست رو انتخاب و طبق بحثها و آموزشهايي که در بخش Glx وجود داره ادامه بديد
گوشي خوبي هست، فقط ببينيد OTG داره يا خير؟ اگر داره، فکر ميکنم نيازي به کاستوم رام هم نداشته باشيد، اگر کاستوم ريکاوري براي اون وجود داره اون رو نصب کنيد و گوشي رو روت کنيد. اگر Gtalk و ابزارهاي گوگل نصب نيست، gapps هم بايد روي اون نصب کنيد. اگر پارتيشن اون از نوع هيبريدي نيست، با برنامهي meteos پارتيشن ديتا رو بيشتر کنيد. فکر ميکنم همينها کافي باشه. اگر خواستيد رام ديگهاي پورت کنيد هم از سايت needrom ميتونيد فريمويري که شبيهتر به گوشي شما هست رو انتخاب و طبق بحثها و آموزشهايي که در بخش Glx وجود داره ادامه بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
Re: راهنمایی برای کاستوم رم برای Diox.D5
Mahdi1944 نوشته شده: ,
OTGکه فک کنم نداره،من یه سوال ازتون دارم با انتوتو که بنچمارک ازش گرفتم میزان رم رو 2 گیگ نشون میده آیا این واقعی هستش؟
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: راهنمایی برای کاستوم رام برای Diox.D5
,
قاعدتا بله، اما ميتونيد Clean Master نصب و به شكل دقيقتر بررسي كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
Mahdi1944 نوشته شده: ,
سلام ،آقا من با برنامه meteosمیخاستم پارتیشن دیتا رو اضافه کنم گوشی ریست شد و در حالت لوگو قفل شده لطفا کمکم کنید.
-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 115 بار
masooyan نوشته شده:Mahdi1944 نوشته شده: ,
سلام ،آقا من با برنامه meteosمیخاستم پارتیشن دیتا رو اضافه کنم گوشی ریست شد و در حالت لوگو قفل شده لطفا کمکم کنید.
گوشی فلش بکنید، درست میشه.