تبلت دیمو D700

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي ديمو به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

تبلت دیمو D700

پست توسط ایلیا777 »

سلام
تبلت دیمو D700 دارم. جدیدا که شارژ میکنم و فول میشه، وقتی از شارژ میکشم و 2 دقیقه باهاش کارش میکنم خاموش میشه. روشن میکنم مجدد خاموش میشه. باید فلش کنم؟ یا راه دیگه ای داره؟
مورد بعدی مموری 8 گذاشتم روش، مموری رو هم میخونه ولی با نرم افزار تلگرام و... که کار میکنم بعد مدتی ارور میده که مموری فول شده و عکس ها رو مموری 8 نمیره و همش میره رو مموری داخلی خود تبلت. چکار کنم مموری اصلی این 8 باشه؟
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

Re: تبلت دیمو D700

پست توسط nasser9090 »

ایلیا777 نوشته شده:سلام
تبلت دیمو D700 دارم. جدیدا که شارژ میکنم و فول میشه، وقتی از شارژ میکشم و 2 دقیقه باهاش کارش میکنم خاموش میشه. روشن میکنم مجدد خاموش میشه. باید فلش کنم؟ یا راه دیگه ای داره؟
مورد بعدی مموری 8 گذاشتم روش، مموری رو هم میخونه ولی با نرم افزار تلگرام و... که کار میکنم بعد مدتی ارور میده که مموری فول شده و عکس ها رو مموری 8 نمیره و همش میره رو مموری داخلی خود تبلت. چکار کنم مموری اصلی این 8 باشه؟

سلام دوست عزیز
اولین اشتباه شما این بود که رفتین یه جنس چینی به اسم وینتاچ (دیمو"DIMO") که اشغالترین تبلت بازار خریداری کردید
تبلت اول فلش بکنید. برای فلش کردنش میتونید فقطشماره برد تبلت تو اینترنت سرچ بکنید فایل فریمور پیدا بکنید و فلش بزنید. یا اینکه از یجایی فایل فریمور دیمو پیدا بکنید."ما که اون موقع با سرچ شماره برد و فلش تست فایل فلش، فایل اصلیشو پیدا میکردیم، چونکه بعضی وقت ها با اشتباه فلش کردن فایل فلش، تاچ یا دوربین کارنکنه پس باید فایل صحیح فلش بکنید"
ارسال پست

بازگشت به “Dimo”