صفحه 1 از 1

اگر یک ال ای دی رو با خط تلفن روشن کنم واسم کنتور میندازه یا

ارسال شده: دو شنبه 29 شهریور 1395, 2:18 pm
توسط alireza_badri
اگر یک ال ای دی رو با خط تلفن روشن کنم واسم کنتور میندازه یا خرجی نداره؟

Sent from my SM-G530H using Tapatalk

Re: اگر یک ال ای دی رو با خط تلفن روشن کنم واسم کنتور مینداز

ارسال شده: دو شنبه 29 شهریور 1395, 2:28 pm
توسط sinaset
سلام بر شما.
بهتر است چنین کاری نشود و اگر مخابرات متوجه شود،ممکن است به شما اخطار دهد.
باتشکر.

Re: اگر یک ال ای دی رو با خط تلفن روشن کنم واسم کنتور مینداز

ارسال شده: دو شنبه 29 شهریور 1395, 11:05 pm
توسط RaAmIiN
ال ای دی که جریانی نمیکشه چطور متوجه میشن ؟ جریان یک ال ای دی حداکثر 50 میلی امپره

Re: اگر یک ال ای دی رو با خط تلفن روشن کنم واسم کنتور مینداز

ارسال شده: چهار شنبه 31 شهریور 1395, 6:16 am
توسط sinaset
سلام بر شما
از ولتاژ موجود در شبکه استفاده می کند. و همچنین ممکن است باعث افت ولتاژ هم بشود.(ولتاژ موجود در شبکه مخابرات حدود 47 ولت می باشد و جریان نیز فکر میکنم حدود 100 تا 200 میلی امپر باشد)
بهتراست این روش استفاده نشود و عمومی نیز نشود،چون در اینده مشکلاتی را به بار خواهد اورد و بطوری کلی اینکار درست نیست..
باتشکر.

Re: اگر یک ال ای دی رو با خط تلفن روشن کنم واسم کنتور مینداز

ارسال شده: پنج شنبه 1 مهر 1395, 7:05 pm
توسط R.A.F
نه هیچ کنتوری نمیندازه
حتی بعضی تلفنهای بیسیمی با همون برق خط تلفن شارژ میشن

Re: اگر یک ال ای دی رو با خط تلفن روشن کنم واسم کنتور مینداز

ارسال شده: سه شنبه 16 خرداد 1396, 6:11 pm
توسط ho3ein2000
با سلام
این حرفا خاطرات کودکی رو زنده میکنن :grin:
ولی به قول دوست عزیزم بهتره عمومی نشه

Re: اگر یک ال ای دی رو با خط تلفن روشن کنم واسم کنتور مینداز

ارسال شده: چهار شنبه 17 خرداد 1396, 3:04 am
توسط Solver
راستش من که دریل کاری روی بردها هم با یک آرمیچر و برق اون انجام میدادم البته زمان ما واقعا برخی چیزها غنیمت بود.

الان که شما با کمترین هزینه یک پاور دست دوم رایانه رو میتونید به یک منبع تغذیه لوکس برای خودت و میز کارت تبدیل کنی یا دو تاش رو کوپل کنی و دیگه به به ...