مشکل در بک لایت تلویزیون ال جی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تعمیر لوازم برقی به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: Tabriz
سپاس‌های ارسالی: 6254 بار
سپاس‌های دریافتی: 1515 بار

مشکل در بک لایت تلویزیون ال جی

پست توسط Ghost Rider »

با سلام
نمیدونم بعد چند سال دوباره دارم اینجا پست میزارم ولی یادش بخیر یه زمانی بود هر روز اینجا بودم .

و اما مشکل:
یه تلویزیون 42lb58200 ال جی دارم که چند روز پیش بک لایتش سوخت. بردم یه جایی یارو ازم 600 هزار تومن خواست تصویرتصویر تصویر
بعد از طریق یکی از آشنایان بردم جایی که این رفیق ما رو میشناخت و گفت معمولا 350 میگیرم ولی چون شما رو فلانی معرفی کرده 300 میگیرم بک لایتش رو عوض میکنم (برای تعمیر 80 میخواست و من گفتم تعویض کن)
تلویزیون رو گذاشتم اونجا و بعد دوساعت زنگ زد که درستش کردم و بیا ببر، ولی حالا مشکل این جاست که موقع روشن بودن تلویزیون و موقع نشون دادن تصویر روشن یا تاریک(مثلا وقتی که روشن میکنی هنوز آرم ال جی میاد ) جای اون چراغای بک لایتش معلومه (قبل خرابی این طور نبود) و همچنین احساس میکنم تصویر کمی به زردی متمایل شده.
نگرانم نکنه قطعه معیوبی چیزی گذاشته باشه یا این که تعمیر کرده باشه و هزینه تعویض گرفته باشه ازم
نظر دوستان اهل فن چیه در این مورد؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 1772 بار
سپاس‌های دریافتی: 846 بار

Re: مشکل در بک لایت تلویزیون ال جی

پست توسط ho3ein2000 »

Ghost Rider نوشته شده:با سلام
نمیدونم بعد چند سال دوباره دارم اینجا پست میزارم ولی یادش بخیر یه زمانی بود هر روز اینجا بودم .

و اما مشکل:
یه تلویزیون 42lb58200 ال جی دارم که چند روز پیش بک لایتش سوخت. بردم یه جایی یارو ازم 600 هزار تومن خواست تصویرتصویر تصویر
بعد از طریق یکی از آشنایان بردم جایی که این رفیق ما رو میشناخت و گفت معمولا 350 میگیرم ولی چون شما رو فلانی معرفی کرده 300 میگیرم بک لایتش رو عوض میکنم (برای تعمیر 80 میخواست و من گفتم تعویض کن)
تلویزیون رو گذاشتم اونجا و بعد دوساعت زنگ زد که درستش کردم و بیا ببر، ولی حالا مشکل این جاست که موقع روشن بودن تلویزیون و موقع نشون دادن تصویر روشن یا تاریک(مثلا وقتی که روشن میکنی هنوز آرم ال جی میاد ) جای اون چراغای بک لایتش معلومه (قبل خرابی این طور نبود) و همچنین احساس میکنم تصویر کمی به زردی متمایل شده.
نگرانم نکنه قطعه معیوبی چیزی گذاشته باشه یا این که تعمیر کرده باشه و هزینه تعویض گرفته باشه ازم
نظر دوستان اهل فن چیه در این مورد؟
با سلام
متاسفانه نور ال دی های جدید با قبلی یکی نیست
لنزشون هم بنظرم متفاوت هست
شما میتونستید باستید بالا سر استاد محترم و فقط با هزینه ناچیزی
یک یا چند عدد ال ای دی های سوخته رو تعویض میکردید
هم با صرفه بود (بعنوان تجربه)
بهتر هست برای تعمیر مجدد اقدام کنید(اگه زیادی اذیتتون میکنه)
موفق باشید
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
ارسال پست

بازگشت به “تعمیر لوازم برقی”