تعمیر DVD
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
تعمیر DVD
بادرود دستگاه تاچندروزقبل اوکی بود ولی دیشب اومدم روشن کنم که دیدم انگاراصلا برق واردنمیشه پریزودوشاخه روچک کردم اوکی بود ولی رویصفحه نمایش که همیشه کلمه خاموش نوشته شده بود هم هیچ چیزموجود نیست وهیچ عملی انجام نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
- سپاسهای ارسالی: 4800 بار
- سپاسهای دریافتی: 7090 بار
Re: تعمیر DVD
Mirbagherih نوشته شده: سهشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۱۱:۲۹ ب.ظ بادرود دستگاه تاچندروزقبل اوکی بود ولی دیشب اومدم روشن کنم که دیدم انگاراصلا برق واردنمیشه پریزودوشاخه روچک کردم اوکی بود ولی رویصفحه نمایش که همیشه کلمه خاموش نوشته شده بود هم هیچ چیزموجود نیست وهیچ عملی انجام نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
.
با سلام . به احتمال زیاد پاورش سوخته است . اگر گارانتی دارد به خدمات پس از فروشش بدهید تا تعمیر کنند ، اگر گارانتی هم ندارد با همان ها تماس بگیرید و هزینه بدهید بهتر است تا دست افراد ناوارد و بی تضمین بدهید .
با سلام . به احتمال زیاد پاورش سوخته است . اگر گارانتی دارد به خدمات پس از فروشش بدهید تا تعمیر کنند ، اگر گارانتی هم ندارد با همان ها تماس بگیرید و هزینه بدهید بهتر است تا دست افراد ناوارد و بی تضمین بدهید .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: تعمیر DVD
باسپاس بنده امروزمدار روچک میکردم دوتا ازخازن ها ازکارافتاده بودن (البته طریقه آزمایش سلامت خازن روهم دراین سایت یادگرفتم) وبامولتی مترتست کردم ازکارافتاده نشون میداد قبل ازاونم خودم هم به آیسی پاورشک دارم وشمارشوبرداشتم تاهم خازن بگیرم وهم آیسی روتعویض کنم درهرصورت سپاس گذارم نتیجه روبه اطلاع میرسونم