تعمير لامپ هاي کم مصرف
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت
Re: تعمير لامپ هاي کم مصرف
سلام خسته نباشيد
من يه تعدادي لامپ كم مصرف دارم كه فيلامان بعضي هاشون سوخته به نظر شما ميشه اونهارو تعيمر (ترميم) كرد؟
متشكرم
من يه تعدادي لامپ كم مصرف دارم كه فيلامان بعضي هاشون سوخته به نظر شما ميشه اونهارو تعيمر (ترميم) كرد؟
متشكرم
- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
mamoush نوشته شده:با سلام خدمت آقا سامان عزیز
من دو تا لامپ کم مصرف دارم که هر دوشون روشن میشن ولی بعد از 3 دقیقه خاموش میشن . بعد از اینکه عوضشون میکنم و سرد میشن دوباره روشن میشن و این پروسه همینجوری تکرار میشه . لطفاً راهنمائی کنید مشکل از کجاست ؟
سلام

دوست عزیز من تا به حال چنینی مشکلی روئ در لامپ ها مشاهده نکردم. اما چون بحث زمان هست به احتمال قوی یکی از خازن های آنها دچار مشکل شده است.البته بحث گرما رو هم که فرمایش میکنید جالب است

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
سلام
يه مدار 70w رو با تعويض خازن الكتروليتي و ترانزيستورهاش تعمير كردم ولي بعداز روشن شدن نور لامپ ثابت نيست بهتر بگم كه لامپ صدا ميده و نور توليدي بسرعت روشن و خاموش ميشه لطفا بهم بگين مشكل چيه؟
يه مدار 70w رو با تعويض خازن الكتروليتي و ترانزيستورهاش تعمير كردم ولي بعداز روشن شدن نور لامپ ثابت نيست بهتر بگم كه لامپ صدا ميده و نور توليدي بسرعت روشن و خاموش ميشه لطفا بهم بگين مشكل چيه؟
anaran نوشته شده:سلام
سلام دیشب منم مشکل شما رو داشتم البته ترانزیستورها سالم بودن شما مطمئنی که ترانزیستورها معیوب بودن؟ لامپ من خازن الکترولیت بزرگ که ده میکروفاراد و چهارصد ولت بود خراب شده بود که عوضش کردم و بعد همون مشکل شما پیش اومد که مربوط به یکی از دیود ها در پل دیود بود که خراب شده بود که با تعویض درست شد پل دیود منظورم همون چهارتا دیود عموما(1N4007) در ورودی است موفق باشین
anaran نوشته شده:سلام
احتمالا از پل دیود ورودی (یکی یا چند تا از همون چهار دیود یکسو کننده) میباشد
-
سلام سه سوال داشتم در مورد لامپ کم مصرف لطفا راهنمایی کنید.
به چه صورت حبابهایی رو که هر طرفش یه سیم داره رو تست کنم؟
برای تعویض کیت لامپ کم مصرف چه نکاتی باید رعایت بشه؟
به چه صورت از حبابهایی که دو طرفش به جای 2 تا سیم 4تا سیم داره برا کیتی که به جای 4تا سیمحباب جای دوتا سیم حباب داره استفاده کنم؟
به چه صورت حبابهایی رو که هر طرفش یه سیم داره رو تست کنم؟
برای تعویض کیت لامپ کم مصرف چه نکاتی باید رعایت بشه؟
به چه صورت از حبابهایی که دو طرفش به جای 2 تا سیم 4تا سیم داره برا کیتی که به جای 4تا سیمحباب جای دوتا سیم حباب داره استفاده کنم؟
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
[quote="SAMAN"]shovaliesia
دوست عزیز هیچ وقت دیود های IN400X 500 ولتی نمیشوزند ویا خازن های سرامیکی ولت بالا. مگر چرا! اینکه برق منزل 380 و یا 2 فاز شود که اون وقت همه چیز خواهد سوخت. تست فیوز هم که با چشم امکان پذیره
هیچ وقت؟؟!! خوب این نشان از تجربه پایین شماست. با توضیحی که شما دادید فکر میکنی دلیل اینکه وقتی ترانزیستورها و مقاومتهای اهمی یک لامپو تعویض میکنی دلیل روشن نشدن لامپ چی میتونه باشه؟ به نظر شما هرگز ممکنه یه مقاومت 1مگا اهم 1/4 وات تو یه مدار 6 ولتی بسوزه؟!! چقدر جریان میتونه از این مقاومت عبور کنه؟ میگم چرا از این مقاومت توی مدارها صرفه نظر نمی کنن؟ من مدارهایی دیدم با مقامتهای 10مگا اهم! عملا مدار بازه! چرا طراح این مدارها این مقاومت رو حذف نمی کنن؟؟!!
حتی مقاومتهای 470 کیلو اهمی لامپ هم میتونه سوخته باشه
باور کن این نشان از تجربه پایین و خود بزرگ بینی بالای شماست. (نمی گم غرور چون غرور سازنده ست و خودبزرگ بینی مخرب)
دوست عزیز هیچ وقت دیود های IN400X 500 ولتی نمیشوزند ویا خازن های سرامیکی ولت بالا. مگر چرا! اینکه برق منزل 380 و یا 2 فاز شود که اون وقت همه چیز خواهد سوخت. تست فیوز هم که با چشم امکان پذیره

هیچ وقت؟؟!! خوب این نشان از تجربه پایین شماست. با توضیحی که شما دادید فکر میکنی دلیل اینکه وقتی ترانزیستورها و مقاومتهای اهمی یک لامپو تعویض میکنی دلیل روشن نشدن لامپ چی میتونه باشه؟ به نظر شما هرگز ممکنه یه مقاومت 1مگا اهم 1/4 وات تو یه مدار 6 ولتی بسوزه؟!! چقدر جریان میتونه از این مقاومت عبور کنه؟ میگم چرا از این مقاومت توی مدارها صرفه نظر نمی کنن؟ من مدارهایی دیدم با مقامتهای 10مگا اهم! عملا مدار بازه! چرا طراح این مدارها این مقاومت رو حذف نمی کنن؟؟!!
حتی مقاومتهای 470 کیلو اهمی لامپ هم میتونه سوخته باشه
باور کن این نشان از تجربه پایین و خود بزرگ بینی بالای شماست. (نمی گم غرور چون غرور سازنده ست و خودبزرگ بینی مخرب)
-
[quote="SAMAN"]shovaliesia
تو این عکسی که شما گذاشتید خیلی تابلو فیوزش سیاه شده میگم یکسری چیزاست آدمای بی تجربه نمی بینن این "منم" شما منو از اون کارا کرده

تو این عکسی که شما گذاشتید خیلی تابلو فیوزش سیاه شده میگم یکسری چیزاست آدمای بی تجربه نمی بینن این "منم" شما منو از اون کارا کرده
-
ms2000 نوشته شده:anaran نوشته شده:سلام
سلام دیشب منم مشکل شما رو داشتم البته ترانزیستورها سالم بودن شما مطمئنی که ترانزیستورها معیوب بودن؟ لامپ من خازن الکترولیت بزرگ که ده میکروفاراد و چهارصد ولت بود خراب شده بود که عوضش کردم و بعد همون مشکل شما پیش اومد که مربوط به یکی از دیود ها در پل دیود بود که خراب شده بود که با تعویض درست شد پل دیود منظورم همون چهارتا دیود عموما(1N4007) در ورودی است موفق باشین
شما مطمئن هستید به برق دوفاز وصل نکردین طبق فرمایش آقا سامان دیود 1n400X فقط در این حالت میسوزه
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
با سلام
کاربر گرامی "shovaliesia" تشکر از شما از پاسخ به اقا سامان.
ایشون سالهاست که دیگه فعالیتشون در انجمن کم شده و نیستن.مقالات زیاد و مفید در انجمن قرار دادن. حرف اصلی شما درست است ولی شاید ایشان منظور دیگری داشتن.
اما به هر حال بهتر می بود ... می گذاشتید.
باتشکر.
کاربر گرامی "shovaliesia" تشکر از شما از پاسخ به اقا سامان.
ایشون سالهاست که دیگه فعالیتشون در انجمن کم شده و نیستن.مقالات زیاد و مفید در انجمن قرار دادن. حرف اصلی شما درست است ولی شاید ایشان منظور دیگری داشتن.
اما به هر حال بهتر می بود ... می گذاشتید.

باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
دلیل چشمک زدن لامپ های کم مصرف (که شبها مشخصا تو مخ میره) اینه که یه لامپ کوچیک واسه دیده شدن کلید در شب وجود داره ولتاژ روی اون لامپ موجب شارژ ودشارژشدن خازن و سلف و نهایتا چشمک زدن اون می شه اگه اون لامپرو قطع کنی دیگه چشمک نمی زنه(البته این کارو واسه کم مصرف ها انجام بدید واسه لامپ های دیگه لازم نیست)
موفق باشید
موفق باشید