تعمير لامپ هاي کم مصرف

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تعمیر لوازم برقی به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

Re: تعمير لامپ هاي کم مصرف

پست توسط rasoul60 »

خود لامپ که 105 وات هست.البته این لامپ رو دیشب پیدا کردم مال 3 سال پیش بود .مقاومتهای 10 اهمی و 1.5 اهمی داره که 4 تاشون سوختن
هیچ چیزی برای یاد گرفتن کوچک و هیچ چیزی برای انجام دادن بزرگ نیست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

--
بله
توان مقاومت ها رو هم بفرمایید .. (1/4 واتی هستن یا 1 واتی ؟! )
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
New Member
نمایه کاربر

پست توسط rasoul60 »

حقیقتش با توان مقاومت و محاسبه یا تشخیص آن اشنایی ندارم.فقط میتونم مقدار اهمش رو از روی کدهای رنگی بخونم.همین.اگه توضیح بدین ممنون میشم :-*
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام دوباره

توان به زبان خیلی ساده، در واقع میزان ،امپری که یک مقاومت از خودش میتونه عبور بده . حالا هر چقدر سایز یک مقاومت بیشتر باشه،قاعدتا توان بیشتری رو می تونه از خودش عبور بده .

مقاومت 1/4 واتی .. یعنی یک چهارم وات، یعنی 250 میلی وات . مقاومت 1 واتی ، که مشخصه.

در اینتاپیک مقاومت رو کامل توضیح دادم .. ببینید شاید بتونه به شما کمک کنه.

باتشکر.
New Member
نمایه کاربر

پست توسط rasoul60 »

sinaset نوشته شده:سلام دوباره

توان به زبان خیلی ساده، در واقع میزان ،امپری که یک مقاومت از خودش میتونه عبور بده . حالا هر چقدر سایز یک مقاومت بیشتر باشه،قاعدتا توان بیشتری رو می تونه از خودش عبور بده .

مقاومت 1/4 واتی .. یعنی یک چهارم وات، یعنی 250 میلی وات . مقاومت 1 واتی ، که مشخصه.

در اینتاپیک مقاومت رو کامل توضیح دادم .. ببینید شاید بتونه به شما کمک کنه.

باتشکر.

سلام.مقاله ارزشمندی بود.اگر منظور از توان مقاومت شکل ظاهری(بزرگی یا کوچکی) هست من در تصویر زیر 3 نمونه مقاومت قرار دادم و مقاومتهای بکار رفته در لامپ کم مصرف از نوع اون دوتای پایینی هستن.(مقومت بالایی رو از یه مدار دیگه درآوردم).میشه از روی تصویر بگین توان هر کدام از مقاوتها در چه حدی هست؟
[External Link Removed for Guests]
اینم یه تصویر از برد لامپ کم مصرفی 105 واتی که گفتم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام بر شما

به احتمال خیلی زیادی 1 واتی هستن (یک احتمال ضعف هم وجود داره که 2 واتی باشه)...

فرمودید که مقاومت 1 واتی ندارید؟!

برای اینکه مقاومت 1 واتی درست کنید،باید 4 عدد مقاومت 1/4 واتی رو باهم دیگر موازی کنید... اما وقتی مقاومت ها رو باهم دیگر موازی کنید،اهمش افت پیدا میکنه.
به کمک نرم افزار(در [External Link Removed for Guests]) محاسبه کردم، شما باید 4 عدد مقاومت 6 اهمی رو بهم دیگر موازی کنید.. تا توانشون بشه 1 وات و مقاومتشون بشه 1.5 اهم.

باتشکر.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 494 بار
تماس:

پست توسط Abdoll@h »

با سلام به همه دوستای عزیزم :) :)
بنده بر حسب وظیفه لازم دونستم یه موضوعی رو در اینجا عنوان کنم.
دوستان بحث های فنی شما سر جای خودش.اما بنده پیشنهاد می کنم به هیچ وجه لامپ های کم مصرف رو تعمیر که هیچ بلکه سعی کنید استفاده هم نکنید.
نور این لامپ ها به خودی خود به غایت مضر و سرطان زا است ، دیگه دست زدن بهش رو خودتون دریابید.
اگر این لامپ ها تو فضای خونه بشکنه و شما در اون فضا تنفس کنید متاسفانه درصد ابتلای شما به سرطان رو بسیار بالا می بره.
درسته که با استفاده از اون ها مصرف برقمون کم شده اما هزینه های سرسام آور سرطان و بیماری های پوستی و روانی و غیره خیلی بالاتر از هزینه برقه.
و متاسفانه مسئولینی که آگاهی هم دارند به جای اینکه به سرعت به سمت ساخت نیروگاه های هسته ای پیش برن که مشکل برق نداشته باشیم ببینید که دارن چه می کنند ........
بیشتر از این سرتونو درد نیارم .....
این لینک رو هم پیشنهاد می کنم حتما بخونین :
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست. 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

@ ,
در مورد گازهای سمی موجود در حباب این لامپ‌ها حق با شما هست، اما همین گازها سالهای سال هست که در لامپهای مهتابی هم وجود داره و به هر حال هر تکنولوژی مزیتها و معایبی داره، هیزم هم گازهای سمی تولید میکنه، بخاری‌های گازسوز هم همین طور و اگر بخواهیم به این شکل به این موضوع بپردازیم، ذات صنعتی و زندگی ماشینی بشر امروز رو باید کنار بگذاریم. پس بهتره به جای اینکه یک چیز رو کاملا کنار بگذاریم، راه درست استفاده اون رو فرا بگیریم. این لامپ‌ها در صورتی که سالم باشند که مشکلی نداره، اما اگر بشکنند، باید سریعا محل رو ترک کرد و حداقل 6 تا 12 ساعت به اون محیط وارد نشد و بعد هم خیلی آروم با جاروبزقی گرد سفید خارج شده از لامپ رو از محیط پاک کنیم (البته دوستان متخصص این حوزه قطعا بهتر از من میدونند که در صورت نیاز توضیحات کامل‌تر و البته دقیق‌تری رو خواهند داد) :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 494 بار
تماس:

پست توسط Abdoll@h »

Mahdi1944 نوشته شده: @ ,
در مورد گازهای سمی موجود در حباب این لامپ‌ها حق با شما هست، اما همین گازها سالهای سال هست که در لامپهای مهتابی هم وجود داره و به هر حال هر تکنولوژی مزیتها و معایبی داره، هیزم هم گازهای سمی تولید میکنه، بخاری‌های گازسوز هم همین طور و اگر بخواهیم به این شکل به این موضوع بپردازیم، ذات صنعتی و زندگی ماشینی بشر امروز رو باید کنار بگذاریم. پس بهتره به جای اینکه یک چیز رو کاملا کنار بگذاریم، راه درست استفاده اون رو فرا بگیریم. این لامپ‌ها در صورتی که سالم باشند که مشکلی نداره، اما اگر بشکنند، باید سریعا محل رو ترک کرد و حداقل 6 تا 12 ساعت به اون محیط وارد نشد و بعد هم خیلی آروم با جاروبزقی گرد سفید خارج شده از لامپ رو از محیط پاک کنیم (البته دوستان متخصص این حوزه قطعا بهتر از من میدونند که در صورت نیاز توضیحات کامل‌تر و البته دقیق‌تری رو خواهند داد) :D

در جوابتون باید عرض کنم لامپ های مهتابی مشکلات لامپ های کم مصرف رو ندارند.
عوارضی هم که لامپ های کم مصرف دارن به مراتب بالاتر از هیزم و گازه.به علاوه اینکه جارو کردن بقایای لامپ کم مصرف شکسته با جارو برقی هم کاملا اشتباهه.چون مواد سمی رو دوباره پخش می کنه تو هواتصویر
به عقیده من کاملا اشتباهه که بگیم چون صنعت داره پیشرفت می کنه پس آلودگی و بیماری هم اجتناب ناپذیره.
این اتفاقات وحشتناک فقط برمیگرده به نگاه مادی ما انسان ها به صنعت و فقط میخوایم درآمدزایی کنیم.وگرنه امروزه علم ،استفاده از ابزار و انرژی های پاک و بدون ضرر رو هم کاملا فراهم کرده.
شما حساب کنید اگر دولت به جای این همه هزینه روی نیروگاه های فسیلی روی انرژی خورشیدی سرمایه گذاری و پنل های خورشیدی رو رواج بده چقدر اوضاع بهتر میشه.
هوا رو تصور کنید زمانی که به جای خودرو های بنزینی روی خودروهای برقی سرمایه گذاری بشه.
بخش زیادی از آلودگی صوتی رو فراموش خواهیم کرد اگر موتورهای برقی تو خیابون های شهر تردد کنن.
قضیه لامپ ها هم همینه.پشت تبلیغات فراگیری که برای لامپ های کم مصرف میشد قضایای دیگری نهفته بود.البته اگر ما رو متهم نکنن به توهم توطئهتصویر
مسایل از این دست کم نیستند.....
خدا عاقبتمون رو ختم به خیر کنه.الهی آمین.
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست. 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

@ ,
تا جایی که من میدونم و تحقیق کردم، عوارض این دو نوع لامپ مشابه هست. همچنین ریسک شکستن مهتابی‌ها بسیار بیشتر از لامپهای کم مصرف هست، مخصوصا زمان نعویض و یا نصب. به هر حال خوشحال میشم بیشتر در مورد مضرات اون توضیح بدید و راهکار خودتون رو بفرمایید. در مورد انرژی پاک هم که بله، اما هزینه اون زیاد هست و هنوز نکنولوژی سلول‌های خوذشیدی به تکامل مطلوب نرسیده، اما حرف من اینه که باید حساب زمان سالم بودن یک سیستم یا دستگاه رو با زمانی که شکسته یا خراب میشه از هم جدا کرد، برای مثال یکی از بهترین انرژی‌ها انرژی هسته‌ای هست، اما اگر با مشکل مواجه بشه و مواد رادیواکتیو آزاد بشه، بدترین نوع آلودگی رو ایجاد میکنه، پس با این حساب باید دور اون رو خط کشید و اصلا برق هسته‌ای باید به خاطر احتمال بروز مشکل، کنار گذاشته بشه؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
نمایه کاربر

پست توسط rasoul60 »

با سلام مجدد
یکی از لامپهای 105 وات مال 3-4 سال پیش ترانزیستورهاش از نوع شکل زیر هست.تست کردم هر دوتاش سوخته بود.خواستم بدونم میشه جایگزینی برای این ترانزیستورها پیدا کرد.یا حتما باید مثل خودشون باشن.مثلا از داخل برد وسایل خراب دیگه مثل رادیو یا تلویزیون میشه معادلی براشون پیدا کرد ؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام بر شما
--
تصویر شما بسیار تار می باشد،اصلا مدل ترانزیستور مشخص نیست

به کمک چراغ قوه، ببینید دقیقا چه چیزی روی ترانزیستور نوشته شده .. بعد اینجا اعلام کنید.
باتشکر.
ارسال پست

بازگشت به “تعمیر لوازم برقی”