رمان جديد «صدام»

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه موضوعات فرهنگي و ادبي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

رمان جديد «صدام»

پست توسط agheleh »

رمان جديد «صدام» در ژاپن به فروش گذاشته شده است

چهارمين رمان صدام كه گفته مي‌شود در آستانه‌ي حمله‌ي آمريكا به عراق در سال 2003 كامل شده است، در ژاپن منتشر شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ، به نقل از گاردين، دست‌نوشته‌ي كتاب “رقص شيطان” - داستان يك مرد عرب قهرمان كه يك نقشه‌ي يهودي، مسيحي را براي غلبه بر شهرش خنثا مي‌كند -، به طور قاچاق از سوي رقد - دختر بزرگ صدام - از عراق خارج شده است.
وي سال گذشته شرايط را براي انتشار اين كتاب در اردن فراهم آورد و به اين ترتيب 10 هزار نسخه از آن چاپ شد، اما پخشش از سوي مقامات اردني ممنوع شد.
احمد القدي - رييس وزارت مطبوعات و نشر اردن - در اين‌باره گفت، به دليل نگراني از تيره شدن روابط بين‌ اردن و عراق، پخش اين كتاب را ممنوع كرده است.
به رغم اين ممنوعيت، نسخه‌هاي قاچاق اين رمان به صورت انبوه فروش رفت. از سوي ديگر اين رمان به صورت قسمت به قسمت در روزنامه‌ي الشرق الاوسط، چاپ لندن نيز منتشر شد.
منتقدان، اين رمان را “خسته‌كننده” و “فاقد انسجام” خوانده و معتقدند، صدام اين كتاب را در شرايطي نوشته است كه با دنياي حقيقي هيچ ارتباطي نداشته است.
برخي معتقدند، در بخشي كه صدام در آن به تفسير يك قبيله‌ي محلي مي‌پردازد، ردپايي از درگيري‌هاي هميشگي در عراق را مي‌توان مشاهده كرد.
ايتسوكو هيراتي - يك روزنامه‌نگار ژاپني - دست‌نوشته‌اي را از وكيل صدام گرفته است كه در آن به او اجازه داده شده،‌ كتاب يادشده چاپ شود. وي گفت، صدام شاهد جنگ و روابط تيره عراق و آمريكا بوده و من دوست‌ دارم او داستانش را بتواند روايت كند.
رمان “رقص شيطان” دومين رماني است كه از سوي ديكتاتور سابق عراق در ژاپن منتشر مي‌شود.
اولين رمانش داستاني از يك ازدواج بدون عشق، تجاوز و مرگ بود كه در آن يك پادشاه باقدرت به خاطر مردم از زندگي باشكوهش چشم‌پوشي مي‌كند.
نبودن، هرگز به تلخی از دست دادن یک بودن نیست.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
agheleh, ممنون. فکر مي کنم کتاب جالبي بايد باشد.
Don't play games with the ones who love you
ارسال پست

بازگشت به “شعر و ادبيات”