خدای را سپاس که به ما فکر و احساس داد تا بوسیله آن زیبایی موجود در جهان را ببینیم و آنرا برگزینیم.
شکر و ثنا پروردگاری را که مارا هدایت کرد تا به اختیار خود خوبی را بر بدی ترجیح دهیم.
منت آن یگانه ای را که شرف انسان بودن را به ما بخشید تا حفظ آنرا وجهه همت خود گردانیم.
ستایش برای آن عزیزی که عزت را جامه تن ما نمود و مارا راهنمایی کرد تا این رخت را ارزنده ترین تن پوش خود بدانیم.
و حمد مخصوص آن بی همتایی که ما را با همه کاستی هایمان بهترین آفریدگان خود خواند و بما یاد داد تا در لحظات ضعف و ناتوانی او را بجوییم و او را بخوانیم.
چگونه وقتی او را داریم ترس یا غم را به دل خود راه دهیم .در این ابتدای سال با خود عهد بندیم که در تمام اهداف و برنامه های خویش خدا را بعنوان ناظر و حامی در نظر داشته باشیم.با خدا باش و هر که خواهی باش.
خدا در سال جديد
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
نیایش
به نام تو بهترین
خدای خوبم
سال 1386 گذشت و من مثل تمام سالهای گذشته، از تو بزرگوار سپاسگزارم. سعادت داشتم تا 365 روز دیگر هم خورشید را تماشا کنم، شاهد لبخند و شادی اطرافیانم باشم، با چالشهای زندگی برخورد و تجربههای بهتر زیستن را کسب کنم!.
خدای مهربانم
پیشاپیش، به خاطر هدیه گرانبهایت سپاسگزارم. از این که به من فرصت میدهی تا طعم شیرین لحظه لحظههای سال 1387 را بچشم، متشکرم. میدانم که تو بزرگوار، برایم بهترینها را در نظر داری!
خدای همیشه همراهم
به پاس تمام بزرگواریها و نعمتهایت، من هم قول میدهم که تمام سعیام را کنم تا به بهترین و زیباترین شکل ممکن زندگی کنم: امیدوار، پرتلاش، شاد و صمیمی و سبز!
پس، هرلحظه تکرار میکنم: امسال، سال خوشبختی من است!

به نام تو بهترین
خدای خوبم
سال 1386 گذشت و من مثل تمام سالهای گذشته، از تو بزرگوار سپاسگزارم. سعادت داشتم تا 365 روز دیگر هم خورشید را تماشا کنم، شاهد لبخند و شادی اطرافیانم باشم، با چالشهای زندگی برخورد و تجربههای بهتر زیستن را کسب کنم!.
خدای مهربانم
پیشاپیش، به خاطر هدیه گرانبهایت سپاسگزارم. از این که به من فرصت میدهی تا طعم شیرین لحظه لحظههای سال 1387 را بچشم، متشکرم. میدانم که تو بزرگوار، برایم بهترینها را در نظر داری!
خدای همیشه همراهم
به پاس تمام بزرگواریها و نعمتهایت، من هم قول میدهم که تمام سعیام را کنم تا به بهترین و زیباترین شکل ممکن زندگی کنم: امیدوار، پرتلاش، شاد و صمیمی و سبز!
پس، هرلحظه تکرار میکنم: امسال، سال خوشبختی من است!