طنز، لطيفه و SMSهاي زيبا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه موضوعات فرهنگي و ادبي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

بهتري جكهاي سال 85

پست توسط sesna005 »

[align=justify].تركه تو كليسا نشسته بوده، يهو مي‌بينه يه دختر خيلي ميزون مياد تو. ميدوه ميره پشتِ يه مجسمه قايم ميشه. دختره مياد ميشينه جلوي محراب و ميگه: اي خدا! تو به من همه چي دادي، پول دادي، قيافه دادي، خانواده خوب دادي...فقط ازت يه چيز ديگه ميخوام..اونم يه شوهر خوبه ...يا حضرت مسيح‌! خودت كمكم كن! تركه از پشت مجسمه مياد بيرون ميگه: عيسي هل نده! خودم ميرم.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
2.تركه با ماشين ميره تو دره، بهش ميگن: چي شد بابا؟ چرا افتادي تو دره؟ ميگه: والله ما داشتيم تو جاده با ماشين ميرفتيم، هي جاده پيچيد، من پيچيدم، ‌دوباره جاده پيچيد، باز من پيچيدم،‌ يهو جاده پيچيد، من نپيچيدم.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
3.تركه ميفته تو جزيره آدم خورا، آدم خورا مي‌گيرنش، رئيسشون ميگه: اينا رو پوستشون رو ميكنيم باهاش قايق درست ميكنيم. تركه هم يه چاقو ور ميداره مي‌گذاره رو شكمش، ميگه: جلو نيايد وگرنه ‌قايقتونو سوراخ ميكنم.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!
4.تلويزيون داشته گل خداداد عزيزي رو به استراليا نشون ميداده، تركه تماشا مي‌كرده. دو سه بار كه صحنه آهسته گل رو نشون ميدن، تركه شاكي ميشه، ميگه: ‌حالا اونقدر نشون بده تا اون دروازه بان بگيردش.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!
5.يه جايي جشن بوده، تركه همينجوري ميره تو و شروع ميكنه به رقصيدن و بخور بخور. يكي ازش ميپرسه: ببخشيد! شما رو كي دعوت كرده؟ تركه ميگه: من از خونواده عروسم. يارو ميگه: ببخشيد، ولي اينجا جشن تولده.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!
6.تركه رفته بوده استخر، مسؤول اونجا مي‌خواسته واسه شاشيدن تو آب جريمش كنه. تركه داد و بيداد مي‌كنه كه: خوب بابا همه تو آب مي‌شاشند! يارو ميگه: ‌آره، ولي نه از رو دايو.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!

تركه ميره راهپيمايي، مي‌بينه شلوغه برميگرده.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!7.
8.تركه 19 تا بچه داشته،‌ بهش ميگن: چرا يك بچه ديگه نمياري، رُند شه؟! ميگه: فرزند كمتر، زندگي بهتر.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!
9.دو تا تركه ميرن يك رستوران كلاس بالا، ‌دو تا كوكا سفارش ميدند‌، بعد هم يكي يك ساندويچ از كيفشون درميارند، ‌شروع مي‌كنند به خوردن. گارسونه مياد ميگه: ‌ببخشيد،‌شما نمي‌تونيد اينجا ساندويچ خودتونو بخوريد. تركا يك نگاهي به هم مي‌كنند، ‌ساندويچاشونو باهم عوض مي‌كنند!
10.يارو ماشينش تو برف گير ميکنه زنجير نداشته ، سينه ميزنه.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
13.از يه لره ميپرسن تو شما آدم مشهور هم هست ميگه آره .... سوفيا لُره ! ، اليزابت تاي لُر ، لُر و هاردی .... يه ماده شيميائی هم هست که اختراع خودمونه بهش ميگن کلُر.
<<<<<<<><<<<<<<<<<<<<<<<><<<<<<<<<<<<<<><<<<<<<<<<<15>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>><<<<<<<22><<<<<<<<<<<>
26.يه مسئولي داشته راديو پيام گوش ميداده،‌ گزارشگره ميگفته: راه بهارستان به امام حسين بسته‌است، راه انقلاب هم به امام حسين بسته‌است... ‌طرف ميگه: باشه بابا بستس كه بستس، ديگه چرا هي به امام حسين قسم ميخوري؟!

:grin: :( @{-; 
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

خب ابن جكها هم جالب بودن هم خواندني فقط بازم ادامه بدي خوبه :)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6702 بار
سپاس‌های دریافتی: 12096 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

زيادهم جالب نيست! اينها اگه بهترينها باشند بهترينها كجا برن؟ :?
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
New Member
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط zareh12 »

جالب نبود مال سال 000000 بود 8)
پيکر تراش پيرم و با تيشه خيال

يک شب تورا ز مرمر شعر آفريده ام
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
sesna005, اين تاپيک محل نوشتن هر نوع لطيفه است. خوشحال مي شم باز هم به اين کارت ادامه بدي.
لطيفه هايت جالب بود فقط جند تاش رو قبلا دوستان نوشته بودند. خواهشن تاپيک رو بخوانيد و لطيفه تکراري قرار ندهيد. ممنون. :D
Don't play games with the ones who love you
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

عالي بوداميدوارم ادامه داشته باشه :-D :grin: :D :-) :smile:
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
 [External Link Removed for Guests] 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

ميدوني چرا زنبور عسل اين همه گل ميخوره؟
................
..............
.........
آخه دروازه بان نداره
:o
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط susan »

najmehجان جالب بود :grin:
چه مهمانان بي دردسري هستند مُردگان! نه به دستي ظرفي را چرک مي کنند نه به حرفي دلي را آلوده تنها به شمعي قانعند و اندکي سکوت
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

از ميرزاپور ميپرسن تو چرا هميشه موقع خوندن سرود ملي ميخندي؟ ميگه: آخه دايي وايميسته پهلوم ميگه: سل ذد از افق،مهل خاولان.................. :::P

============================

از زيدان ميپرسن چرا با کله کوبيدي وسط سينه ماترتازي بدبخت؟! ميگه: آخه مرتيکه فحش ميده! به من ميگه علي دايي! :::P
============================

زندگي 2 قسمته: قسمت اول:در انتظار قسمت دوم، قسمت دوم: در حسرت قسمت اول!

===========================

جديدترين جمله عاشقانه: انرژي هسته ايي من تويي عزيزم!
===========================

خيلي دوستت دارم، يه روزي بالاخره بهت ميرسم، دست ها تو ميگيرم و با خودم ميبرمت ،يه جاي دور ، فقط من وتو...........قربانت، عزراييل! :grin:
تصویر
New Member

پست توسط amir pazuoki »

اين آخريش خوب بود دمتون گرم مرسي.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

يكي از فرشتگان مامور شد تا برود از حوا بپرسد که چرا از ميوه ممنوعه خورده. حوا که نمي‌توانست به اين سوال جواب دهد، فرشته را پيش آدم فرستاد. آدم لحظه‌اي مکث کرد، چون کسي را نديد پس با صداي بلند گفت: حميييييييد

------------------------------------------

يه روز حيوونا داشتند از ايران فرار مي كردند . لب مرز كه ميشه از يك يكيشون ميپرسند برا چي دارين فرار ميكنين. خروس ميگه: والا ما نميدونيم كي بايد بخونيم هر چند وقت يكبار ساعتا را عقب و جلو ميكنن. گوسفنده ميگه :اينا هر وقت كه شده مارو ميكشن عزا بشه ما رو ميكشن،جشن باشه ،عروسي باسه ما ره ميكشن.خره ميگه: مانيميدونيم ما خريم،تركا خرن،لرا خرن

-------------------------------------------

اگه گفتي چطوري ميشه يه ترک رو روز جمعه خندوند؟ روز چهارشنبه بهش يه جک بگو!!!

-----------------------------------------

گر بميرد دختري از قبر او رويد گلي گر بميرند دختران دنيا گلستان مي شود گر بميرد پسري يک بي وفا کم ميشود گر بميرند پسران دنيا وفادار مي شود

---------------------------------------

روزي ازم پرسيد:بزرگترين آرزوي توچيست؟ گفتم:تحقق يافتن آرزوي تو.....اما افسوس هرگزندانستم آرزوي تو جدايي از من بود

----------------------------------------

ميدوني فايده اين شلوار کوتاها که دخترا ميپوشن چيه؟...پسرا همه سر به زير شدن
Don't play games with the ones who love you
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط MeaN5990 »

به ***** ميگن جوونا شراب ميخورن...قمار ميكنن...ترياك ميكشن...دختر بازي هم ميكنن...حكم چيه؟ ميگه:گيشنيز

khabare fori: ranande mashine popake goldare alan eteraf kard ke az shokat pool gerefte boode

che joori ye torko shenasaei konim : 1. age didi ye babaei kapshanesho karde to shalvaresh -shalvarresham ta dame dahanesh keshide bala bedoon .... 2. age didi ye babaei sa@ 8 shab 40 ta noon barbarei zire baghalashe bedoon .... 3.age didi taraf to coffee net ba yahoo helper chat mikone bedoon taraf ..... 4. age didi taraf too otooban tormoz dasti keshid

Rashtie zanesho too film super mibine,mige shans avordam ke film bood

ARMIN : دوست عزيز لطفا از اشخاص در اطيفه هاي خود استفاده نکنيد.
ارسال پست

بازگشت به “شعر و ادبيات”