طنز، لطيفه و SMSهاي زيبا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه موضوعات فرهنگي و ادبي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

ضرب المثل نميدونم کجايي ميگه که : به هيچ کس به جز خودت و خرت اعتماد نکن منم به جز خودم و خودت به هيچ کس اعتماد ندارماااااااااااا

--------------------------

عزيزم ! هر کسي غير من بهت « ميگه دوست دارم »باور نکن ! آخه ارش تو تنها کسي هستي که مي پرستم .سياوش من واقعا واست ميمرم . ميدوني چيه امين؟ اصلا زندگيم بدون تو فايده نداره ! خدا شاهده بابک, شب ها از عشقت خواب ندارم . مامانم ميگه فکر سهيل ديوونه ات کرده ! هر چي بهش ميگم من غير از مجتبي کسي رو نميخوام باورش نميشه ! تو بگو ايمان جونم ! بايد چيکار کنم ؟

--------------------------

جديد ترين نفرين 2007 : الهي عاشق قل مراد بشي , هر چي بهش بگي دوستت دارم بگه ها...!

---------------------------

اگه يه اسب با يه سمور عروسي كنه، بچه‌شون چي ميشه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من چه ميدونم! مگه من گفتم عروسي كنن؟ مگه من گفتم بچه‌دار بشن؟ من نازي رو طلاق نميدم! اصلا تو اومدي اين پايين چه کار بكني؟

---------------------------

سخت ترين سوال کنکور :.... 1)هه هه هه 2)هه هه هه 3)هه هه هه 4)هه هه هه ........... در کدام گزينه " قل مراد" دارد گريه ميکند ؟
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 209 بار

پست توسط ALIAGHAKHAN »

* يه نفر ميره اون دنيا .ازش مي پرسن چي شد مردي؟
ميگه :شير خوردم.
ميگن:حتما فاسد بوده؟
ميگه:نه بابا وقتي داشتم شير مي خوردم گاوه افتاد روم.

* وقتي احساس از بين برود
وقتي عشق نباشد
وقتي زندگي نباشد
مي داني چه مي شود؟
مي دانم نمي داني،ولي مهم نيست
چون منم نمي دانم.

* يارو ميره خواستگاري ،ميبينه دختره سيبيل داره
ميگه شما چرا سيبيل داري؟
دختره مي زنه زير گريه
طرف ميگه :پاشو بابا مرد که گريه نمي کنه.

* معلمان چون شمعي هستند که مي سوزند
و هوا را آلوده ميکنند
بيائيد معلمان را گاز سوز کنيم.
روابط عمومي شرکت گاز و حومه

* اگه اين smsها رو خوندي نظر ندادي
الهي رو جوجه تيغي بشيني. :grin:
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط ALIAGHAKHAN »

قلب خانه اي است با دو اتاق خواب در يك رنج و در ديگري شادي زندگي مي كند. نبايد زياد بلند خنديد و گرنه رنج در اتاق ديگري بيدار مي شود.

---------------------------------------------------------------------------------

قلب من ميگويد که ديگر دوستم نداري زماني که با تو بودن تپشي فرح انگيز در قلب من ايجاد ميکرد.و حال با تو بودن تپشي نا مطبوع قلب مرا فرا ميگيرد زيرا تشويش شنيدن کلام ديگر دوستت ندارم به لرزه دچارش ميسازد. زماني هر تپش قلبم سخني مي گفت مي گفت دوستم دارد من نيز دوستش دارم.اما حالا ميگويد دوستم ندارد .آخر چرا؟

--------------------------------------------------------------------------------

هرگز براي عاشق شدن ، به دنبال بهار و باران و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه را بر لبانت مينشاند.

--------------------------------------------------------------------------------

دوسِت داشتم ولي هرگز نگفتم نگفتــم تـا ز چشــــم تـو نيفتـم نگفـتـم تــا نــدوني عاشـــقم مــن نـدوني بعــدِ تــو از پـا مي افتـم خيــال کـردم اگـــه روزي بـــدوني مي ري شعر جدايي رو مي خـوني مي ري تنها ميشم با بغض و گـريه تــوي شهــــر و ديـــار بي نشــوني

اگر كتاب زندگي چاپ دوم مي داشت هرگز نمي گذاشتم كه اينقدر غلط چاپي داشته باشد

دوسِت داشتم ولي هرگز نگفتم نگفتــم تـا ز چشــــم تـو نيفتـم نگفـتـم تــا نــدوني عاشـــقم مــن نـدوني بعــدِ تــو از پـا مي افتـم خيــال کـردم اگـــه روزي بـــدوني مي ري شعر جدايي رو مي خـوني مي ري تنها ميشم با بغض و گـريه تــوي شهــــر و ديـــار بي نشــوني

وقتي نيستي نگاهم دست خالي به چشمم باز مي گردد

وقتي به دنيا آمدم درون گوشم اذان گفتند وقتي مي ميرم برايم نماز مي خوانند.زندگي چقدر کوتاه است فاصله ي اذان تا نماز

خدا تنها معشوقي است كه عاشقاني دارد كه هيچ يك از بودن ديگري ناراضي نيست و هيچگاه يكي از آنها معشوقش را تنها براي خود نمي خواهد
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط ALIAGHAKHAN »

هی اس ام اس برو پیش اون که دارم بهش فکر می کنم ...
اگه خوابه بیدارش نکن
اگه کار داره مزاحمش نشو
اگه کاری نداشت بهش بگو دوسش دارم

========================================

سلام من یه بوس کوچولو هستم
میتونم چند لحظه روی لپ شما استراحت کنم ؟

من نمي تونم براي كسي كه دوستش ندارم گل ببرم ولي مي تونم براي كسي كه دوستش دارم ولي اون نداره گريه كنم

تا که بودیم نبودیم کسی ... کشت مارا غم بی همنفسی.
تا که رفتیم همه یار شدند ... خفته ایم و همه بیدار شدند.
قدر آیینه بدانیم چو هست ... نه در آن وقت که اقبال شکست.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط arash_slayer »

غلط چاپي جزئي از فصل زندگيست و زندگي فصلي از کتاب مرگ است , زندگي با مرگ مفهوم مي يابد.
arash :razz:
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: زير آسمون ابري
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط Montana2100 »

به علت كمبود اس ام اس پيشاپيش سال 86 و عيد نوروز را تبريك ميگوييم!

(سازمان اس ام اس بازان بيكار) :?

اگه بيکاري

اگه حوصله ات سر رفته

اگه دوست داري کاري بکني و نميدوني چه کاري

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

مربا بده بابا :smile:

هر شب برو کنار پنجره تا ستاره ها ببیننت.........

و حسودیشون بشه که ماهشون مال منه :)

هر وقت احساس کردی به ته خط رسیدی

.

.

.

.

.

.

.

.
از اتوبوس پیاده شو!!!! 8)

اينم مخصوص 3 بامداد :

مي دونم بيداري و داري ستاره هارو مي شماري , ولي يکيش کمه , چون داره اس ام اس ميده !!

منم خوابم نمي برد و داشتم گوسفندارو مي شمردم , ولي يکيش کمه , چون داره اس ام اس مي خونه !!!
:grin: :D
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط ALIAGHAKHAN »

تو را به دادگاه خواهند کشید...شاید به حبس ابد محکوم شوی...!
جزییات جنایتت معلوم نیست...اما اثر انگشت تو را روی قلبی شکسته یافته اند

-----------------------------------------------------------------------------------------------

گفتی تا آخر دنيا باهاتم حالا ميفهمم که چرا همش ميگفتی دنيا دو روزه......خیلی بدی!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

آسمان را می نگرم تو را می بينم خورشيد را می نگرم تو را می بينم ماه و
ستارگان را می نگرم تو را می بينم خوب مسخره بر از جلوم كنار ديگه

اگه يه روز صبح از خواب پاشودی ديدی تو يه اتاق تاريک وقرمز هستی وتند تند
داری تکون ميخوری يه وقت نترسی ها ..... تو توی قلب منی

يه مهمونی تو آسمونه . مهموناش خدا و فرشته ها هستند اما مهمونی شروع نمی شه
می دونی چرا ؟
.
.
چون يه فرشته داره اين sms رو می خونه
:-) :) :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Montana2100 »

اگر ديدی جوانی بر درختی تکيه کرده بزن تو سرش چون جوون بايد رو پايه خودش وايسه!!

شعار هاي ملّيه امروز : 1.انرژي هسته ای حق مسلّم ماست 2.انرژي جنبشی 1/2 mv^2 .انرژي هسته ای سرور استقلاله 4.خونی که در رگ ماست حق مسلّمه ماست 5.انرژي هسته ای 200 تومان بسته ای 6.انرژي هسته ای برو بخواب خسته ايی !!!!!!!

تست ادبيات کنکور 85 : از اون بالا ..... مي آيه !!! 1) جغد ، 2) پرستو، 3) کفتر ، 4) فنچ

یه روز يه پسره از خدا ميپرسه: خدا چرا اين دخترا رو خوشگل آفريدی ؟خدا ميگه تا شما دوستشون داشته باشين. پسره ميگه خب پس ديگه چرا اينقدر خنگ آفريديشون ؟ خدا ميگه برا اينکه اونها هم شما رو دوست داشته باشن!
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط ALIAGHAKHAN »

یه سمبوسه بهت هدیه میکنم دو حرف اولش برای دشمنت باقیش برای تو

=========================================

وقتي به دنيا آمدم درون گوشم اذان گفتند وقتي مي ميرم برايم نماز مي خوانند.زندگي چقدر کوتاه است فاصله ي اذان تا نماز

خدا تنها معشوقي است كه عاشقاني دارد كه هيچ يك از بودن ديگري ناراضي نيست و هيچگاه يكي از آنها معشوقش را تنها براي خود نمي خواهد

سرمايه ادمي يك نفس است و ان يك نفس از براي يك هم نفس با نفس است اكر ان نفس با نفس هم نفس است ان يك نفس براي يك نفس بس است. :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Montana2100 »

پسر خوب چگونه پسري است ؟ پسري كه اولا دوست دختر نداشته باشه، دوما دوست دختر نداشته باشه، سوما دوست دختر نداشته باشه، چهارما دوست دختر نداشته باشه ..... چون دوست دختر بناي اوليه منحرف شدن اين گل هاي پاك است!

قلب من،
دل من،
خون تو رگهاي من،
نفس من،
جيگر من،

خلاصه... همه وجودم درد مي‌كنه، بايد برم دكتر ببينم چرا اينطوري شدم!

Torke mire kharej.migan esmet chie?mige POWER GOD NEW DAY.migan farsai begu?mige GHODATOLLAH NORUZI

تنهاييم با تو ؛
خوشبختيم باتو ؛
مهربونيم با تو :
تو دريا با تو :
همه جا با تو
.
.
.
.
.
.
چيپس جديد با تو....

---------- * ----------- ميدوني اين چيه؟؟؟ اين تويي .. تو تك ستاره آسمون دل مني...
تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط Saeed_6262 »

سلام ميدوني فردا بايد تمام افغانيها کشور رو ترک کنند وبه کشور خودشون برن
بدون خداحافظي نر يها :::P
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط ALIAGHAKHAN »

ميدوني چرا خدا به همه دو تا دست , دو تا پا , دو تا چشم داده , اما فقط يکي دونه قلب داده؟ براي اين که بگردي , اون يکيش رو پيدا کنی

------------------------------------------------------------------------------

هميشه دوست داشتم ابر باشم.چون ابر انقدر شهامت داره که هر وقت دلش ميگيره جلوي همه گريه کنه

اگر ديدي جووني ريش گذاشته ..بدون دوس دخترش تنهاش گذاشته

محبت مثل يک سکه ميمونه که اگه بيفته تو قلک قلب ديگه نميشه درش اورد اگرم بخواي درش بياري بايد اونو بشکنی

زندگي مرگ است و مرگ است زندگي ... پس درود بر مرگ و مرگ بر زندگي ...

ميدوني اين چيه؟! ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) () اين دل منه که روز به روز برات تنگ تر ميشه......

از روزی که گفتی تا آخر دنيا باهاتم فهميدم چرا دنيا ۲روزه!!!!!!!!!! :K:L
ارسال پست

بازگشت به “شعر و ادبيات”