شعر سردار نقدی در نقد فیس‌بوک و توئیتر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه موضوعات فرهنگي و ادبي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

شعر سردار نقدی در نقد فیس‌بوک و توئیتر

پست توسط RAHVAR »

تفنگش نتوانسته شکارم بکند
رفته با مطرب و اینترنت و ساز آمده است

ناوگانش نتوانسته مهارم بکند
رفته با لُعبتک؟ چشم نواز آمده است

بمب و موشک نتوانسته بترسانندم
فیس بوک و توییتر شایعه‌ساز آمده است

شیمیایی زد و من باز عقب ننشستم
با کراک و هروئین تاخت و تاز آمده است

چون لگن شد اثر ناو هواپیمابر
پخش مه پاره ز مه‌واره به ناز آمده است

بس که از نغمه قرآن و دعا می‌ترسد
با رپ و عربده و تپ تپ جاز آمده است

فتنه‌هایش به بصیرت همه خنثی کردم
رفته با ساحر و با شعبده بازآمده است

ایسم‌ها شرقی و غربی همه رسوا گشتند
فرقه پردازی و عرفان مجاز آمده است

من جوانم چو علی اکبری الگوی من است
مشق و تدبیرم از او روح نواز آمده است

گر بحقیم، از انبوه عدو باکی نیست
مرگ خونین و سعادت به تراز آمده است

من به یک ضربه کنم، چاره مکر دشمن
مبطل منکر و فحشاء نماز آمده است

دشمنی کو به دو صد حیله ز در بیرون شد
گر که غفلت کنی از پنجره باز آمده است

جز دو روزی دگر از دولت او باقی نیست
استقامت کنی آن محرم راز آمده است

بینم آن روز شود بمب و مسلسل خاموش
بانگ "مَن مهدی‌ام" از سوی حجاز آمده است

بنگر، چشم جهان رو به حقیقت وا شد
موج اسلام محمد به فراز آمده است

تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

Re: شعر سردار نقدی در نقد فیس‌بوک و توئیتر

پست توسط airplane »

واقعا زیبا بود :smile:
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

تعجب دارد پیوست گاه با معنا و گاه بی معنا کلمات، آن هم بدون حفظ وزن در یک شعر با قالب کلاسیک و بدون حفظ آداب مرتبط از چنین شخصیت نسبتاً شناس و زیر زره بین. باید گفت سردار عزیز در شعر  
  جاي بزرگان دليري مکن *** چو سر پنجه‌ات نيست شيري  
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3416 بار
سپاس‌های دریافتی: 5833 بار

پست توسط shafagh »

MiimA نوشته شده:  تعجب دارد پیوست گاه با معنا و گاه بی معنا کلمات، آن هم بدون حفظ وزن در یک شعر با قالب کلاسیک و بدون حفظ آداب مرتبط از چنین شخصیت نسبتاً شناس و زیر زره بین. باید گفت سردار عزیز در شعر  

دوست عزیز ، گفتن این همه موضوع و مطالب مهم عقیدتی و جهانی یکجا انهم با یک سری معانی و مفاهیم مرتبط و متسلسل در یک شعر کوتاه که هم جد باشد و هم با طنز شیرین شده باشد کار اسانی نیست بنده با وجود ارادت خدمتشان ایشان را از نزدیک نمی شناسم اما این شعر نشان دهنده یک دیدگاه بسیار متفکرانه و وسیع و در اصل نشان دهنده شناخت عمیق و عزم و اراده ای منور با نور الهی است ....در مورد سخت بودن این نوع شعر با سرودن یک چنین شعری خودتان مشکل بودن ان را امتحان کنید خواهید دید که کار اسانی نیست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 540 بار
سپاس‌های دریافتی: 1670 بار

پست توسط hf22 »

ایشون میتونن در مورد کشتن مردم تو سوریه و اینکه تو صدا وسیما ایران کسی صداش در نمیاد یا چند تا جوان گل رو تو داخل با نوازش مشت و لگد ضربه مغزی کردن هم شعر بگن ما حال کنیم یا فقط چشمش جلو پاش رو میبینه :-?
کسی که در تاریکی زندگی کند نیاز به نور را درک نخواهد کرد!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

در این متن به ظاهر شعر تنها چیزی که می درخشد بی نظمی است حال آن که اساس تمیز دادن شعر از دیگر متون نظم آن است. جسارت نشود، اما اگر نام شاعر آن را نگفته بودید من یک کودک خردسال با سواد ابتدایی را متصور میشدم به عنوان کسی که این شعر را سروده است. استعمال کلمات نامتناسب از نظر وزنی در حالی که هر فردی با کمی درنگ می تواند لغات به مراتب مناسب تری جایگزین آن کند که این امر نشان از عدم تراوش شعر دارد. در حقیقت شعری که از پایه با لغت چینی درست شود روانی خود را از دست خواهد داد. شما از تسلسل در این شعر سخن گفتید در صورتی که هیچ سلسله مراتبی در شعر رعایت نشده حتی ترتیب گفتگو!

بحث بر سر آسان یا سخت بودن سرودن چنین شعری نیست، بر فرض دشوار بودن سرودنش باز فراموش نکنید دشواری دلیلی بر خوب بودن نیست. در حقیقت اگر کسی ذوق هنری داشته باشد به ندرت توجهی به چنین آثاری خواهد داشت، بنده هم اگر نقدی کردم دلیلش شخصیت و همسو بودنم در برخی موارد از جبهه نظری وی بود.

من تا به حال امتحانی شعر نگفتم احتمالاً کار دشواری است. 
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

ایشون خیلی علاقه دارند خودشون رو زیر سوال ببرند :-o

مثلا از نظر ایشون ناو هواپیما بر لگنه!

این شعرم در حد شعرهای من در تاپیک معرفی محمد 1985 هستش.به قول حضرت متخصص اگر نام شاعر رو نگفته بودید فکر میکردم یک کودک دبستانی این شعر رو سروده.

بهتر بود که محتوای این شعر رو در غالب یک بیانیه و ... منتشر میکردند.عقل ناقص من که هرچی فکر میکنه ، نمیفهمه این کجاش شعره!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

در مراسم رونمایی از دو نمایه "گنج جنگ" و "از ذره تا آفتاب" شعر "سردار نقدی" در نقد اینترنت و برخی شبکه‌های اجتماعی، قرائت شد که با استقبال حاضران مواجه شد.

آیین رونمایی از مجموعه نرم‌افزارهای نمایه "گنج جنگ" (فاز سوم) و از "ذره تا آفتاب" ظهر امروز در سالن شورای فرهنگ عمومی با حضور سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، "فریدون عباسی" رئیس سازمان انرژی اتمی، "منصور واعظی" دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و "محمدرضا اخضریان کاشانی" مدیرعامل مؤسسه نمایه برگزار شد که با حاشیه‌های جالبی همراه بود.‌

رئیس سازمان انرژی هسته‌ای در این مراسم با اشاره به فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و نقش رسانه‌ها گفت: «رسانه‌ها باید تمام ابعاد فعالیت‌های هسته‌ای را به مردم معرفی کنند.»

وی همچنین خواستار گنجانده شدن دستاوردهای علوم هسته‌ای کشورمان در کتاب‌های درسی شد.

مدیر عامل مؤسسه نمایه نیز اعلام کرد که عنوان نمایه گنج جنگ برگرفته از کلام مقام معظم رهبری است.

سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، از نخستین افرادی بود که با لباس نظامی در این مراسم حاضر شد و باید گفت دقیقاً رأس ساعت آمد؛ وی ضمن اشاره به فعالیت رژیم منحوس انگلیس و ارتباط برخی افراد با این شبکه معاند ابراز داشت: «همکاری برخی با پرونده نکبت‌بار انگلیس در داخل کشور نابخشودنی است.»

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در این مراسم ضمن اشاره به نمایه از ذره تا آفتاب گفت: «دستاورد بومی و هسته‌ای ایران هیمنه استکبار جهانی را در هم کوبید.»

از قبل هم گفته شده بود که "سید محمد حسینی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم حاضر نخواهد بود اما وزیر ارشاد با ارسال لوح تقدیر به پاس زحمات فریدون عباسی رئیس سازمان انرژی اتمی از وی تقدیر کرد که سردار نقدی این هدیه را به عباسی داد.

نمایه "گنج جنگ" به وسیله سردار نقدی و نمایه "از ذره تا آفتاب" با حضور فریدون عباسی رونمایی و برای حاضران به اجرا در آمد.

در این مراسم کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری درباره انرژی هسته‌ای و هویت عظیم بین‌المللی با محوریت نظام جمهوری اسلامی ایران برای حاضران در سالن شورای فرهنگ عمومی پخش شد.

حضور "رضا اسماعیلی" شاعر از نکات جالب این مراسم بود.

اجرای این مراسم بر عهده محمدرضا اخضریان کاشانی، مدیر عامل موسسه نمایه بود که وی پس از اتمام مراسم رونمایی از دو میهمان ویژه این مراسم یعنی سردار نقدی و دکتر عباسی خواست تا یادبودی به یادگار برای این مؤسسه بنویسند.
وی در ادامه در هنگام نگارش یادبود رئیس سازمان انرژی اتمی و رئیس سازمان بسیج مستضعفین اینگونه گفت: «سردار نقدی با این روحیه نظامی اما از سرودن و لطافت شعر نیز دور نبوده و در این راستا رئیس سازمان بسیج مستضعفین درباره "جوان و جنگ نرم" شعری را سروده است.»

اخضریان در توضیح این شعر اضافه کرد: «این شعر در روز ۲۱ تیرماه و همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبرعلیه‌السلام منتشر شده که در آن سردار نقدی به اینترنت و برخی شبکه‌های اجتماعی اشاره کرده است.»
   تصویر     

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

MiimA نوشته شده:    ,

در این متن به ظاهر شعر تنها چیزی که می درخشد بی نظمی است حال آن که اساس تمیز دادن شعر از دیگر متون نظم آن است. جسارت نشود، اما اگر نام شاعر آن را نگفته بودید من یک کودک خردسال با سواد ابتدایی را متصور میشدم به عنوان کسی که این شعر را سروده است. استعمال کلمات نامتناسب از نظر وزنی در حالی که هر فردی با کمی درنگ می تواند لغات به مراتب مناسب تری جایگزین آن کند که این امر نشان از عدم تراوش شعر دارد. در حقیقت شعری که از پایه با لغت چینی درست شود روانی خود را از دست خواهد داد. شما از تسلسل در این شعر سخن گفتید در صورتی که هیچ سلسله مراتبی در شعر رعایت نشده حتی ترتیب گفتگو!

بحث بر سر آسان یا سخت بودن سرودن چنین شعری نیست، بر فرض دشوار بودن سرودنش باز فراموش نکنید دشواری دلیلی بر خوب بودن نیست. در حقیقت اگر کسی ذوق هنری داشته باشد به ندرت توجهی به چنین آثاری خواهد داشت، بنده هم اگر نقدی کردم دلیلش شخصیت و همسو بودنم در برخی موارد از جبهه نظری وی بود.

من تا به حال امتحانی شعر نگفتم احتمالاً کار دشواری است. 

بنده گاهی برای سرگرمی یک دو بیتی قصیده می سازم
پنجه در پنجه ی هنر کنجی بر زمین و زمانه می تازم
گوییا در قمار با کلمات تاس افکنده نرد می بازم
گه رضایت ندارم از هنرم گه به اشعار خویش می نازم
تا چه آید پسند یاران را وزن و اهنگ شعر و آوازم

البته خیلی هم دشوار نیست اما واقعا این شعری را که بنده همین الان گفتم با شعر سردار نقدی مقایسه کنید .....از همین حالا میدانم جواب شما چیست .....می گویید از شعر سردار نقدی بهتر است ...(خنده) .... اما نه واقعا معنی های و مفاد شعر ایشان را با اشعار من مقایسه کنید تفاوت را متوجه می شوید

نه هر که اینه سازد سکندری داند نه هرکه سر بتراشد قلندری داند
نه هر که کج بنشست و کلاه کج بنهاد کلاهداری و ایین سروری داند

والسلام
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

دست گل سردار عزيز درد نكنه،زحمت بكشند در مورد بيكاري بسياري از جوانان و اختلاس اخير و گراني تخم مرغ و زورگيري و فساد هم اشعار زيبا بسرايند..........................
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

من هم بیشتر به قالب کلاسیک شعر میگم اما الزامی نیست که حتما در هر مورد شعر بگم! لطف شعر به روانی و انتقال حس هست نه انتقال مفاهیم!

این آخرین شعری بود که من برای انتقال حسی در باب سیاست گفتم:

آسمان آبی .. درختان سبز .. کاغذهای سفید .. رای های سبز .. انسان های پلید ... من به فکر کودکان آفریقا .. شما جدال بر سر رنگ ها .. من غمگین .. شما از همدیگر خشمگین .. نه شما نه سبز ها .. میما خودش تنها .. آه و آه

باز اشاره میکنم شعر قرار نیست مفاهیم انتقال دهد بلکه سر کارش با حس است. اگر در شعری از بندگی خدا گفته شده شاعر از حس بندگی حرف زده نه از فلسفه بندگی! اگر از عشق باشد از حس عشق است نه از مفاهیم اون. حتی اشعاری که در اون انبوع مفاهیم نهفته است اساسا بر پایه احساس می باشند.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

MiimA نوشته شده:
باز اشاره میکنم شعر قرار نیست مفاهیم انتقال دهد بلکه سر کارش با حس است.

جناب MiimA حرف شما تصویر ولی من فکر کنم مفاهیم با حس معنا پیدا می کند
ارسال پست

بازگشت به “شعر و ادبيات”