من توي يه مرحله اي توي بازي انيموشا گير کردم
توي اين مرحله يه هندوانه گير اوردم ولي نميدونم بايد باهاش چکار کنم کسي ميتونه راهنمايي کنه؟
تاپیک مخصوص پرسش و پاسخهای بازیهای کامپیوتری !
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
دوستان سلام
بازي Sniper Elite كه يك بازي چنگي با محوريت يك تك تير انداز با دقت فوق العاده مي باشد را تمام نموده ام.
آيا نسخه دوم اين بازي به بازار آمده است يا اينكه يك بازي مشابه اين كه تك تير اندازي قوي داشته باشد سراغ داريد كه معرفي نماييد.
موفق باشيد
نسخه دوم این بازی هنوز ارائه نشده به علت استقبال کمی هم که ازش شده گمان نمیکنم به این زودی ها هم ارائه بشه .
برای اطلاعات بیشتر به سایت [External Link Removed for Guests]
سر بزنید . البته بازی با این سبک ه9ست ولی گرافیک ها کمی پاینن هست و قدیمی همانند بازی us sharp shoter , ..........

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 264 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
M.Schumacher جان
نسخه 2007 رو از اين لينک دانلود کنيد
[External Link Removed for Guests]
نسخه 2007 رو از اين لينک دانلود کنيد
[External Link Removed for Guests]
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
من يك سوال داشتم ندونستم چه طور بپرسم با توجه به عنوان اين تاپيك مناسب ديدم اين جا مطرح كنم
سوال من در باره ي بازي call of duty 3 هست من توي اول اين بازي مشكل دارم يعني دقيقا همون جايي كه بازي شروع ميشه و اسلحه بر ميداره بعد نارنجك بعد نارنجك دودزا اما بعدش نمي دونم بايد چي كار كنم توي قسمت مقابل يك جعبه هست كه كنارش مي نويسه R3 بزن اما اصلا R 3 نداره هر كاري كردم نشد بعدش يك نفر كنار يك كاميون داره يك جمله رو تكرار مي كنه من كه نمي دونم بايد چي كار كنم اگه دوستان مي تونن منو راهنمايي كنن ممنون ميشم

سوال من در باره ي بازي call of duty 3 هست من توي اول اين بازي مشكل دارم يعني دقيقا همون جايي كه بازي شروع ميشه و اسلحه بر ميداره بعد نارنجك بعد نارنجك دودزا اما بعدش نمي دونم بايد چي كار كنم توي قسمت مقابل يك جعبه هست كه كنارش مي نويسه R3 بزن اما اصلا R 3 نداره هر كاري كردم نشد بعدش يك نفر كنار يك كاميون داره يك جمله رو تكرار مي كنه من كه نمي دونم بايد چي كار كنم اگه دوستان مي تونن منو راهنمايي كنن ممنون ميشم