تاپیک مخصوص پرسش و پاسخهای بازیهای کامپیوتری !
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
Justice, عزيز راستش من گشتم ولي با اين اسم ها چيزي پيدا نکردم فقط يک سي دي به نام return to castle wolfnation II و يک دي وي دي به اسم wolfenationII wolfnationIII wolfnation I
بود هميناست يعني اون دي وي دي ؟؟؟
بود هميناست يعني اون دي وي دي ؟؟؟
در عجبم از مردمي كه زير شلاق ظلم زندگي ميكنند و براي حسيني ميگريند كه ازاد زيست دكتر علي شريعتي
بازي wolfenstien يا بازگشت به قلعه اي و لفنشتاين يک اکشن اول شخص است ، که بازيکن بعنوان مامور ولاسکويتز اگه درست تايپ کرده باشم ، وارد آلمان ميشه تا از پيشرفت پروژه اي فوق سري المان ها به نام « روز رستاخيز»که تحت فرماندهي ژنرال فون شاربر اداره ميشود جلوگيري کند و از زند ه شدن هاينريش اول که 1000 قبل مرده بود، ماجراي بازي در سال1943 مي گذرد، در ضمن گروهي از نهضت مقاومت بنام کرايزا با اين مامور همکاري مي کنند! در کل پس از 20 -30 مرحله و کلي عمليات ژانگولر بازي از کشتار غول هاي با شاخ و دم و بي شاخ و دم و دزديدن هواپيماي پيشرفته ي آلمان و هزاران مکان مانند سد برادنبورگ- روستاي پادن بورن و هزاران جاي ديگه دست آخر هاينريش اول رو که زنده شده مي کشيد! و بازي تما م ميشه! البته يه ورژن روسي بازي داره که چنگي به دل نميزنه! 

هر آنکه برد زدانش توشه ای
جهانی ست بنشسته بر گوشه ای
خوب اينکه همون return to castle wolfention که خيلي هم بازيه معرکه اي هم از لحاظ داستان هم گرافيک و.. و بهترين بازيه سال 2000 هم شد اما من با اسم هايي که Justice, گذاشته بود پيدا نکردم و همه حرف از 1و 2و 3و ميزدن که من 2 رو خرديم که پرکت پرند برداشته بو همون ريترن رو يکم عوض کرده بود به اسمه 2 داده بود ميخواستم بدونم 3 شم مثه 2 است
در عجبم از مردمي كه زير شلاق ظلم زندگي ميكنند و براي حسيني ميگريند كه ازاد زيست دكتر علي شريعتي
عزیز من تو هم کلید کردی روی این بازی ! چه فرقی می کنه 2 و 3 ش نباید از خودش بهتر باشه!
البته من اخری ها رو بازی نکردم!
اگه کامپیوترت رم و هارد درست حسابی داره بهت بازی های crysis و call of duty 4 رو توصیه میکنم! اگه این دو تا رو بازی کنی هوای ولفنشتاین از کله ات میپره!بهترین های اکشن اول شخص این ها هستن!
البته من اخری ها رو بازی نکردم!
اگه کامپیوترت رم و هارد درست حسابی داره بهت بازی های crysis و call of duty 4 رو توصیه میکنم! اگه این دو تا رو بازی کنی هوای ولفنشتاین از کله ات میپره!بهترین های اکشن اول شخص این ها هستن!

هر آنکه برد زدانش توشه ای
Re: تاپیک مخصوص پرسش و پاسخهای بازیهای کامپیوتری !
لطفا بازی هواپیمایی معرفی کنید که در ان از هواپیمای B2 SPIRITاستفاده شده باشد مخصوصا در باره جنگ امریکا با عراق باشد . باتشکر.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 157 بار
- سپاسهای دریافتی: 904 بار
Re: تاپیک مخصوص پرسش و پاسخهای بازیهای کامپیوتری !
باسلام
تمام دنیا رو گشتم نفهمیدم تو (need for speed carbon) چه جوری میشه ماشین جدید خرید . آقا یه مسلمون به من کمک کنه تریکیدم از بس با مزدا آر ایکس 7 و استون مارتین دی بی 9 کلنجار رفتم.
حتما می دونید در نسخه های قبلی را به را ماشین واز می شد و میتونستی ماشین بخری . چطور در کربن نمیشه ماشین خرید؟
به اشنا ها هم بگید اگه کمکم کنید ممنون میشم.

تمام دنیا رو گشتم نفهمیدم تو (need for speed carbon) چه جوری میشه ماشین جدید خرید . آقا یه مسلمون به من کمک کنه تریکیدم از بس با مزدا آر ایکس 7 و استون مارتین دی بی 9 کلنجار رفتم.
حتما می دونید در نسخه های قبلی را به را ماشین واز می شد و میتونستی ماشین بخری . چطور در کربن نمیشه ماشین خرید؟
به اشنا ها هم بگید اگه کمکم کنید ممنون میشم.

[FONT=Comic Sans MS]>>>>>::::::::::::::::::::Top Speed::::::::::::::::::::<<<<<
[FONT=Comic Sans MS]..................................................................
معرفی اتومبیل های سوپر اسپرت همراه با عکس اینجا...