بر سر اولين بازي رايانهاي انرژي هستهاي ايران چه آمد؟
[External Link Removed for Guests]
خبرگزاري فارس: انتظار براي تماشاي اولين بازي رايانهاي انرژي هستهاي ايران هنوز به نتيجه نرسيده است و اين بازي رايانهاي در كش و قوس مشكلات حقوقي درگير است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، وقتي خبر ساخت اولين بازي رايانهاي انرژي هستهاي ايران در رسانهها منتشر شد، علاقهمندان بسياري در داخل و خارج از كشور منتظر بودند كه اين بازي را كه با مضمون ويژهاي در حال ساخت بود، ببينند.
مسئولان اتحاديه انجمن اسلامي دانشآموزان كه ساخت اين بازي را به عهده داشتند، وعده دادند كه اوايل تابستان امسال اين بازي را عرضه كنند اما اين وعده وفا نشد.
محمدتقي فخريان، دبيركل اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشآموزان در گفتوگو با خبرنگار فارس در خصوص دليل عدم اتمام بازي رايانهاي انرژي هستهاي ايران گفت: بايد مشكل حقوقي بازي رايانهاي انرژي هستهاي حل شود. در حقيقت بايد كاملا مشخص شود كه هيچ بخشي از اين بازي كپي نشده است.
وي ادامه داد: هم اكنون دو گروه در حال كارشناسي روي اين بازي هستند.
فخريان اظهار داشت: ما به دانشگاههاي فني مختلفي در كشور مراجعه كرديم كه عنوان ميشد ما كارشناس علوم كامپيوتري داريم، اما معلوم شد در زمينه بازيهاي سه بعدي كارشناس نداريم.
وي اضافه كرد: در دو يا سه بخش بازي رايانهاي انرژي هستهاي ايران از نظر كپي ترديد وجود دارد كه نياز به بررسي بيشتر دارد.
* موضوع اولين بازي رايانهاي انرژي هستهاي ايران، گروگانگيري است
داستان اين بازي، سعيد كوشا را معرفي ميكند كه يكي از متخصصان انرژي هستهاي ايران است و به همراه همسر خود عازم سفر كربلا شده است.
آنها در بين راه گرفتار نيروهاي اشغالگر ميشوند و آمريكاييها كه به هويت دكتر كوشا پيبردهاند، آنها را به نقطهاي نامعلوم منتقل ميكنند. اما در ايران بهمن، فرمانده نيروهاي ويژه و همرزم پدر دكتر كوشا، كه در جنگ شهيد شده است، مأمور نجات آنها ميشود.
بهمن، مردي 40 ساله و با اراده است كه براي نجات دكتر كوشا متخصص جوان 30 ساله و همسرش در هر مرحله مبارزه ميكند و با خطرات بسياري مواجه ميشود.
فخريان در مورد موضوع اولين بازي رايانهاي انرژي هستهاي ايران نيز گفت: داستان اين بازي در خصوص گروگانگيري از دانشمند انرژي هستهاي است و يك ماجرا دنبال ميشود و بحث انرژي هستهاي ايران به طور اصلي در آن دنبال نميشود.
* صدابرداري بخشهاي بازي به اتمام رسيده است
دبيركل اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانش آموزان گفت: صدابرداري 8 مرحله بازي رايانهاي انرژي هستهاي ايران به پايان رسيده است و تنها توضيح ابتداي هر بخش مانده است.
وي افزود: قصد داريم كه گوينده ابتداي هر بخش، گوينده زمان جنگ باشد كه حالت حماسي اين بازي حفظ شود.
* بازي رايانهاي انرژي هستهاي 30 ميليون تومان خرج داشت
فخريان در خصوص هزينهكرد بازي رايانهاي انرژي هستهاي ايران اظهار داشت: اگر هزينه نيروي انساني را در نظر نگيريم، اين بازي 30 ميليون تومان خرج داشته است كه تاكنون مقداري از اين هزينه پرداخت شده است.
وي گفت: در صورت حل مشكل حقوقي بازي رايانهاي انرژي هستهاي ايران، اين بازي به بازار عرضه ميشود.
اولين بازي رايانه اي در زمينه انرژي هسته اي ايران و نقايص
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
اگه این بازی هم مثل بازی رانندگی در تهران باشد که واقعا مزخرف به تمام معنا بود و الکی تبلیغ بیخود کردن و پول به جیب زدن
واقعا برای بازی سازان کشور متاسفم 
واقعا برای بازی سازان کشور متاسفم 
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
سلام به همگي...
شايد زمان زيادي از اين پست ها گذشته باشه اما گفتم بد نيست يه اشکال اساسي در اين بازي رو به همه بگم...
من بازي رو 1 ماه پيش خريدم....
مي دونيد اشکالش کجاست؟
اشکالش اينه که:
من بازي رو تموم کردم اما در حين بازي به يه اشکال خاص برخوردم ميدونيد چي بود...
هميشه ميگن: ايران اسارئيل رو به رسميت نمي شناسه...درسته؟!
بسياري از ورزشکاران ما در ميادين با ورزشکاران اسارئيلي مسابقه نمي دهند و اون هم دليلش اينه که اسرائيل اصلا
کشور نيست؟! در سته؟!
توي اين بازي ضد اسراييلي ، ايران اون رو به رسميت شناخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجيبه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميدونيد کجاي بازي؟
وقتي در عين انجام بازي کشته مي شي در هر مرحله يه شعار ضد آمريکايي و اسراييلي مي نويسه...
در مرحله ي 5 بود که من بازي رو باختم و کشته شدم...
ميدونيد شعارش چي بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
"""""کشور اسراييل بزرگترين تروريست دولتي جهان است"""""""""""""""""
چرا اين شعار رو نوشتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالبه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب همش نبايد نقص هاي فني بازي رو نگاه کرد...
نقص هاي ديگه هم بايد بررسي بشه ديگه مگه نه؟؟؟؟؟؟
شما چي با نظر من موافقيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شايد زمان زيادي از اين پست ها گذشته باشه اما گفتم بد نيست يه اشکال اساسي در اين بازي رو به همه بگم...
من بازي رو 1 ماه پيش خريدم....
مي دونيد اشکالش کجاست؟
اشکالش اينه که:
من بازي رو تموم کردم اما در حين بازي به يه اشکال خاص برخوردم ميدونيد چي بود...
هميشه ميگن: ايران اسارئيل رو به رسميت نمي شناسه...درسته؟!
بسياري از ورزشکاران ما در ميادين با ورزشکاران اسارئيلي مسابقه نمي دهند و اون هم دليلش اينه که اسرائيل اصلا
کشور نيست؟! در سته؟!
توي اين بازي ضد اسراييلي ، ايران اون رو به رسميت شناخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجيبه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميدونيد کجاي بازي؟
وقتي در عين انجام بازي کشته مي شي در هر مرحله يه شعار ضد آمريکايي و اسراييلي مي نويسه...
در مرحله ي 5 بود که من بازي رو باختم و کشته شدم...
ميدونيد شعارش چي بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
"""""کشور اسراييل بزرگترين تروريست دولتي جهان است"""""""""""""""""
چرا اين شعار رو نوشتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالبه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب همش نبايد نقص هاي فني بازي رو نگاه کرد...
نقص هاي ديگه هم بايد بررسي بشه ديگه مگه نه؟؟؟؟؟؟
شما چي با نظر من موافقيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
البته این نو باگ های غیر فنی همواره حتی تو بازی های حرفه ای و معروف هم است
مانند بازی mass effect که تو داستان بازی که در آینده خیلی دور اتفاق می افتد در کل باز حتی یک دوربین مدار بسته نبود که ادعای شمارو در مجلس فضای برای لو دادن یک خائن اصبات کنه شما چند مرحله ی اول بازی همش باید به دنبال مدرک باشید
تازه آخرش هم باید با فایل صوتی ضبط شده خائن رو لو بدین !!!!!
این از بهتری بازی RPG سال حال چنتا باگ به این صورت بین این بازی زیاد از اهمیت چندانی برخوردار نیست
البته این دلیلی بر انتقاد سازنده نکردن از این بازی نیست !!!
انتقاد سازنده همیشه راه حل است

مانند بازی mass effect که تو داستان بازی که در آینده خیلی دور اتفاق می افتد در کل باز حتی یک دوربین مدار بسته نبود که ادعای شمارو در مجلس فضای برای لو دادن یک خائن اصبات کنه شما چند مرحله ی اول بازی همش باید به دنبال مدرک باشید
تازه آخرش هم باید با فایل صوتی ضبط شده خائن رو لو بدین !!!!!
این از بهتری بازی RPG سال حال چنتا باگ به این صورت بین این بازی زیاد از اهمیت چندانی برخوردار نیست
البته این دلیلی بر انتقاد سازنده نکردن از این بازی نیست !!!
انتقاد سازنده همیشه راه حل است

- تماس:
sand_fighterجان
حق باشماست...
اما توي اين بزاي که بر ضد اوناست ما شعار خودمون رو فراموش کرديم...
ما هميشه ميگيم اسراييل يک دولت نيست بلکه يک... است اما در اين بازي که ما عليه اونا ساختيم
شعر خودمون رو فراموش کرديم...
حق باشماست...
اما توي اين بزاي که بر ضد اوناست ما شعار خودمون رو فراموش کرديم...
ما هميشه ميگيم اسراييل يک دولت نيست بلکه يک... است اما در اين بازي که ما عليه اونا ساختيم
شعر خودمون رو فراموش کرديم...
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار

- تماس:
من هم از اين بازي رضايت دارم اما اين شعار بازي را خراب کرده است...