برنامه 3d game studio یکی از برنامه های بسیار عالی در زمینه ساخت بازی سه بعدی است....
تصویری از محیط برنامه
تصویری از بازی سرعت که من ساختم......
حالا از کسانی که در این رابطه اطلاعات دارند یه سئوال دارم؟
من با کامپایلر بازی مشگل پیدا کردم هرکس اطلاعاتی داره لطف کنی در این تاپیک قرار بده:D
موفق باشید
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
آقا من هنوز منتظر پاسخ هستم .کسی نیست جواب ما رو بده.......اگه هرکی جواب منو بده یه کپی از بازی ای که ساختم براش میفرستم البته در پشت پراید اسم اونو میزنم تا حالشو ببره
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
متاسفانه یکی از معدود مشکلات انجمن نبودن متخصص در مورد این مسائل است..من یه چیزهایی بلدم سعی می کنم از این به بعد یه سری مطلب در این مورد بزارم که واقعا جاش در انجمن خالیه
obi-wan, جان
من با کامپایلر بازی مشگل پیدا کردم.اگه بلدی ممنون میشم راحش رو بگی
مشکلی نیست .... چون هنوز تو ایران آموزش کامل این نرم افزار به زبان فارسی موجود نیست