در این تاپیک من به ارائه روشهایی برای بدست اوردن کد تقلب بازیها خواهم پرداخت و شما با دنبال کردن پستهای این تاپیک دیگه احتیاج به دنبال کد تقلب بازیها گشتن ندارید
منتظر باشد تا مطالب را در اولین فرصت ارسال کنم
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
دوستان ابتدا این برنامه که در زیر مشخص کردم و لینکشو گذاشتم رو دانلود کنید تا بریم سر اصل مطلب
[External Link Removed for Guests]
این برنامه با حجم 1.3 مگابایت خیلی کارایی دارد که در ادامه براتون توضیح خواهم داد دانلود کنید و منتظر باشید
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
من چون در سطح عالی با این نرم افزار آشنا نبودم ..یه خورده توی انجمنهای مختلف چرخیدم و بالخره یه چیزی پیدا کردم که واقعا از اموزشی که من میخواستم بزارم خیلی بهتر بود
یه فایل pdf که در انجمن پی 30 ورد پیدا کردم که از سیر تا پیاز این موضوع را بطور کامل براتون شرح داده ...امیدوارم که مورد استفاده شما قرار گیرد
این فایل رو براتون آپلود کردم و لینکشو گذاشتم .برای دانلود روی لینک دانلود در پایین کلیک کنید
[External Link Removed for Guests]
موفق باشید