با سلام به همه دوستان
براي شروع بازي counter strike بايد چه كار كنم؟
counter strike چه جوري ميتونم بازي كنم؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
- سپاسهای دریافتی: 12 بار

-
- محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
Stinger نوشته شده:براي درگيري با نيروهاي دشمن بايد چه كار كنم.يعني وقتي ميرم تو بازي هر جا رو ميگردم هيچ اثري از دشمن نيست.DJ.:.DANGEROUS نوشته شده:Stinger, شما در چه زمینه ای راهنمایی می خواهی!!!
خوب دوست عزیز شما اگر سیستم یا کس دیگری را در اختیار ندارید تا با او بتوانید شبکه بازی کنید،باید ورژن 1.7 این بازی را تهیه کنید ممکن است در تنظیمات بازی دو حور طریقۀ تنظیم بازی با بات های یا دشمنان و دوستان مجازی باشد:
1.هنگام ساختن مپ کلیه اطلاعاتی که شما باید در مورد بات ها تنظیم می کنید وجود دارد.
2.شما ماننی نسخۀ معمولی یعنی 1.6 مپ را می سازید و داخل می شوید ولی کسی در مپ نیست و شما باید نلید اچ H را روی کیبورد فشار داده و گزینۀ اد باتADD BOT را انتخاب کنید و سپس کانتر یا ترور بودن بات را مشخص نمائید.
هر جاش مشکل دارد لطفا بگوئید.
قابل ندارد
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
- تماس:
- تماس:
من در مورد تنظيم کارت گرافيک( pci_giga_ geforc 7300 GT 256 real ) براي بازي کانتر مشکل دارم با اينکه fps 99 را در حالت d3d تنظيم کردم(با تنظيمات خود کارت گرافيک در setting) با اين حال وضوح کانتر از کارتهاي نوع opengl پايينتره و اگر در خود option کانتر گرافيک را opengl انتخاب کنم بازي به اصطلاح لک ميندازه و fps تا 30 ميرسه البته من اکثر کانترها رو با پچهاي مختلف امتحان کردم و همه همين مشکل را دارند لازم به ذکر است که من با هيچ بازي بغير از کانتر با اين کارت به مشکل بر نخوردمDiNG0 نوشته شده:شما Counter Strike لازم ندارين. بايد Coundition Zero رو سيستمتون نصب کنين.
help me plz
main asus
ram 1gb
cpu 3.4 amd

.