سلام
Just Cause
الان میخوام در مورد یه بازی صحبت کنم که به نظر من به شدت مورد کم لطفی همه قرار گرفت.
دوستداران سری بازیهایه GTA حتما با این بازی اشنا شدن....یه بازیه فوقالعاده زیبا و جذاب.
من خودم به شخصه 1000 تا GTA رو با این بازی عوض نمیکنم....واقعا این بازی یه استثنا محسوب میشه.
اول از همه باید به گرافیکه فوق العاده زیبا و قشنگ بازی اشاره کنم.....تمامه داستانه بازی در یک جزیره
فوق العاده زیبا و قشنگ در جریانه......شما ما موریت هایه مختلفی رو از ادمهایه مختلف دریافت میکنین وباید اونا رو انجام بدین.
محیط بازی به طور باور نکردنی بزرگه.....واقعا بزرگه.....اگه با هلیکوپتر هم بخواین کل نقشه رو بگردین باید کلی مسافت طی کنین.
وسیله نقلیه تا دلتون بخواد هست....از موتور گرفته تا ماشین و هلیکوپتر و هواپیما.......که البته از هر کدوم چندین مدله مختلف تویه
بازی پیدا میشه......مثلا حدودا 5 یا 6 نوع فقط هلیکوپتر تویه بازی هستش......تنوع اسله ها هم خیلی زیاده.....
از تعداد ما موریتها نپرس که دیگه اعصاب واسم نذاشته
وقتی بازی اصلی تموم بشه هنوز هم یه خیلی ماموریت هایه جانبی هستش که میتونین اونا رو انجام بدین.
هوش مصنوعی دشمن در حد بامشاد هستش

.....البته اگه غیر از این بود بازی مشکل میشد ...چون تعداد دشمن زیاده.
بچه ها گرافیکه جنگلی بازی واقعا فوق العاده شده و من فقط دلم میخواد برم بالایه یه کوهی یا سوار هلیکوپتر بشم
و این مناظر زیبا رو ببینم.
این بازی تونست یه رکوردی هم پیشه من بزنه......اگه گفتین چه جوری؟
اینجوری که این بازی الان چندین ماهه که روی سیستمه منه و دلم نمیاد پاکش کنم.......چه کنم دیگه....همین یه دلو دارم دیگه.
[External Link Removed for Guests]