دوستان متاسفانه این روزا بازیه جدیدی که من خوشم بیاد و بیام براتون ازش بگم نیومده.
واسه همین تا یه مدت مجبورم از بازیهایه چند ماه پیش براتون بگم....البته به نظرم این کار
ضرر نداره.....چون حداقل بچه هایی که اینا رو نمیشناسن تا حدودی با این بازیا آشنا میشن.
.............................................
..........................................
.............................................
نکته دیگه ای که باید بگم اینه که خوشبختانه میبینم که K@RIM1504, عزیز استراتژی
بازی میکنن....(برخلاف من) .....پس میشه امیدوار بود که ایشون به معرفی این بازیا بپردازن.
فقط محض اططلاع دوستان استراتژی باز بگم که بزرگترین و بهترین بازیه استراتژی که مربوط به
جنگ جهانی هستش رو از دست ندین که از تعاریفی که من شنیدم یه استثنا محسوب میشه.
اسمه ای بازی هم هستش: COMPANY OF HEROES
حالا بریم سراغ معرفیه بازیه بعدی که واسه خودش عظمتی داره.
..............................................
............................................
..............................................
F.E.A.R
حدودا یک ونیم ساله پیش نسخه اول این بازی به بازار اومد و چند ماه پیش هم بسته مکمل این بازی
وارد بازار شد.
یه بازیه FPS که به جرات میتونم بگم از لحاظ نوع اکشن و صدا گذاری کم نظیره.
در مورد داستان بازی بگم که کاملا بی سرو ته هستش .....ولی اون چیزی که باعث بزرگیه این
بازی میشه خود بازیه......... نه داستانش.
هدف شما جنگیدن با یه سری سربازایه مسخ شده هستش .....هوش مصنوعی این سربازا در حد اعلی
قرار داره.....یعنی هیچ بازی من ندیدم که دشمناش اینقدر طبیعی رفتار کنن.
مثلا وقتی مشغوله تیر اندازی هستین این سربازا از وسایلی که دوروبرشون هستش برایه خودشون
سنگر درست میکنن...مثلا یه میزو میکشن جلو یه خودشون.
اگه یه وقتی تیر به پاهاشون بخوره لنگون لنگون سعی میکنن فرار کنن...و خیلی کارایه دیگه که خوتون باید ببینین.
تنوع و نوعه اسلحه ها واقعا استثناییه....به خصوص تویه نسخه جدید این بازی که چند ماه پیش اومدش دو تا
سلاح جدید هم اضافه شد.
یکی از این سلاحها مینی گان هستش که میشه باهاش دشمنا رو پودر کرد
یه ویژگی خیلی بزرگه این بازی که یکی از دلایل موفقیتش هم محسوب میشه حالت اسلوموشن هستش که واقعا باعث زیبایی فوق العاده به بازی میشه....در این حالت وقی شما شلیک میکنین امواج تیرهایی که به سمته دشمن میرن رویه هوا معلومه....واقعا زیباست ......واقعا زیباست.
متاسفانه این بازی تماما در محیطهایه سربسته انجام میشه.....ولی در نسخه اضافه شونده بازی یه مقدار محیط بازی متنوع تر شده.
برایه اجرایه راحت این بازی به یک گیگ رم و گرافیک قوی نیاز دارین.
بچه ها یه چیزی هم بگم :
تنها بازی در عمرم که من اونو چندین بار پشته سر هم تمومش کردم همینه........دقت کنین ...منظورم این نیست که بازی کنم بعد از یه مدت دوباره بازی کنمش ....منظورم اینه که وقتی تمومش کردم درجا بازم رفتم سراغش...اونم نه یه بار.....بلکه
چندین بار .
دوستان اکشن اول شخص : با یه شاهکار در تمامه دوران طرفین......از دست ندینش
وای وای....داشت یادم میرفت .......بازیش ترسناک هم هستش...یه جاهایی واقعا ادمو میترسونه.
[External Link Removed for Guests]