سلام دوستان
این دومین پست و اولین تاپیک من در این سایت هست
در اینکه این تاپیک رو بزنم یا نه مردد بودم.چرا که هنوز دقیق توی سایت نگشتم تا ببینم چنین تاپیکهایی قفل میشن یا نه.
خوب من راهنمای این بازی رو ترجمه کردم.و فایلش رو که به صورت pdf هست برای دوستانی که تمایل دارن میگذارم تا دانلود کنند
[External Link Removed for Guests]
دوستان عزیز چنانچه در مراحل بازی یا دانلود این بازی مشکلی داشتید همینجا بگید تا من بهتون کمک کنم.
برنامه جدیدی هم در دست دارم که بسیار خوشحال میشم با این سایت همکاری کنم.
-----------------
برای اطلاع دوستانی که با این بازی اشنایی ندارند عرض میکنم که سبک این بازی ادونچر(ماجرایی) هست.که به نظر من یکی از بهترین ادونچرهای عرضه شده بعد از بازی معروف سایبریا 1 و 2 هست....
راهنمای بازی پارادایس(سبک ادونچر)
مدیر انجمن: شوراي نظارت
در اینکه این تاپیک رو بزنم یا نه مردد بودم.چرا که هنوز دقیق توی سایت نگشتم تا ببینم چنین تاپیکهایی قفل میشن یا نه.
به هیچ وجه این تاپیکها قفل نمیشن....این همه برایه این راهنما زحمت کشیده بودی.....اونوقت قفل بشه؟
نه اصلا .....خیالت راحت باشه .....
ازت خیلی خیلی ممنونم که این راهنما رو اینجا هم گذاشتی..... مطمئن باش کارت خیلی ارزش داره.
اخطار به همه
هر کسی این تاپیکو قفل کنه من خودم بن میکنمش
شوخی کردم.....واقعا الان خیلی خوشحالم......خواهشا یه امروز فقط مدیرایه گل و عزیز به من نگین "
لطفا از دکمه سپاس استفاده کنین"

منون بابت راهنما
من 3 ماه پيش نسخه فارسي شده توسط دارينوس اين را بازي کردم خيلي قشنگه پيشنهاد مي کنم حتما حتما بازي کنيد
خواهش میکنم دوست عزیز.قابلی نداره.امیدوارم که دوستانی که به این بازی علاقه مند هستند ازش استفاده کنند.
البته دوستانی که نخواستند فایل pdf رو دانلود کنن میتوننن با مراجعه به سایت بازی سنتر این راهنما رو داشته باشن.
فعلا با اجازه
my dream.i cant forget you.im here for u
-
-