سلام بچه ها.حالتون خوبه؟میگم تو بازی DOOM 3 اون مرحله که وارد یه اتاق میشی بعد دو تا غول خفن از پرتال وارد میشن.اون 2 تا رو چه جوری باید بکشیم؟من هر چی تیر داشتم روشون خالی کردم ولی نمردند.تا وارد میشی یه دمو نشون میده که یه نفر از اون بالا میخنده و یه چیزی میگه.بعد از تو پرتال اول یه آدم با لباس آزمایشگاه میاد بیرون.پشت سرش هم یکی از غولا میاد و اونو میکشه.بعدشم غول دومیه میاد ودیگه واویلا.
اگه میتونید کمکم کنید.موندم توش
کمک.DOOM 3
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار

- سپاسهای دریافتی: 24 بار
اينجوري که يادمه توي دوباري که DOOM III رو تموم کردم (!) کار خاصي نکردم جز استفاده از اسلحۀ مناسب و فرار به جاهاي مناسب. راکت و بعدش نارنجک و بعدش مسلسلها هر چي که داري رو بايد به سمت سرشون شليک کني تا بيشترين اثر رو داشته باشه. در ضمن من فکر ميکنم نکتۀ مهمي که بايد رعايت کني اينه که بري پايين اون سکو (روبروي پرتالها) و قبل از پايين اومدن او دو تا يکيشو بکشي و بعد بري بالا. ياددمه دفعۀ دوم که غولها 2 تا بودن خيلي سريع و با چند بار لود کردن کشته شدن.
البته من روي درجۀ سختي 1 و 2 بازي کردم اگه اشتباه نکنم. توي درجۀ سختي 1 فقط يک غول مياد...
البته من روي درجۀ سختي 1 و 2 بازي کردم اگه اشتباه نکنم. توي درجۀ سختي 1 فقط يک غول مياد...
بايد امشب بروم...