مدیر انجمن: شوراي نظارت

هنگام ثبت نام در این سایت ، ایمیلی به آدرس الکترونیکی شما فرستاده میشه که با کلیک کردن بر روی لینکی که در اون قرار داره ، شما ثبت نام خودتون رو تایید میکنید و اکانت شما کاملا فعال میشه . آیا چنین ایمیلی به دست شما رسیده ؟ و شما موفق به فعالسازی اکانت خودتون شدید

مرتضی جان شما ایمل خودتو بده تا یکی از دوستان برات ثبت نام کنه ببینیم فرقی میکنه؟mortezaf نوشته شده:هنگام ثبت نام در این سایت ، ایمیلی به آدرس الکترونیکی شما فرستاده میشه که با کلیک کردن بر روی لینکی که در اون قرار داره ، شما ثبت نام خودتون رو تایید میکنید و اکانت شما کاملا فعال میشه . آیا چنین ایمیلی به دست شما رسیده ؟ و شما موفق به فعالسازی اکانت خودتون شدید
با عرض معذرت از دوست عزيز reza 313 من هرچه تلاش کردم موفق به دانلود فايلها نشدم و به همين منظور ميخواستم يه پيشنهاد به شما و بقيه دوستاني که تواناي دانلود فايلهارو از سايت مربوطه دارند بدم اگه ميشه من و بقيه دوستاني که نميتونيم وارد بخش دانلود بشيم از يوزر و پسورد شما و دوستاني که اين تواناي رو دارند استفاده کنيم .
البته ميدونم پيشنهادم خودخواهانه است ولي اين تنها راهي است که ما هم از اين امکانات ميتونيم استفاده کنيم.