.::نحوه کنترل پرواز در WOV و WOE و ديگر بازيهاي هوايي::.

در اين بخش شما ميتوانيد درباره کليه مباحث بازيهاي كامپيوتري به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

اقا یه جوان مرد پیدا بشه بره یه weaponpack دانلود کنه یا حداقل یه بمب اتمی پیدا کنه تا من بتونم از روش سلاح هسته ای بسازم . من فقط و فقط افکت انفجارو میخام . خواهشا یکی بگرده اینو پیدا کنه :) :) :( :( :razz: :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط mortezaf »

هنگام ثبت نام در این سایت ، ایمیلی به آدرس الکترونیکی شما فرستاده میشه که با کلیک کردن بر روی لینکی که در اون قرار داره ، شما ثبت نام خودتون رو تایید میکنید و اکانت شما کاملا فعال میشه . آیا چنین ایمیلی به دست شما رسیده ؟ و شما موفق به فعالسازی اکانت خودتون شدید

با عرض معذرت از دوست عزيز reza 313 من هرچه تلاش کردم موفق به دانلود فايلها نشدم و به همين منظور ميخواستم يه پيشنهاد به شما و بقيه دوستاني که تواناي دانلود فايلهارو از سايت مربوطه دارند بدم اگه ميشه من و بقيه دوستاني که نميتونيم وارد بخش دانلود بشيم از يوزر و پسورد شما و دوستاني که اين تواناي رو دارند استفاده کنيم .
البته ميدونم پيشنهادم خودخواهانه است ولي اين تنها راهي است که ما هم از اين امکانات ميتونيم استفاده کنيم.
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

mortezaf نوشته شده:
هنگام ثبت نام در این سایت ، ایمیلی به آدرس الکترونیکی شما فرستاده میشه که با کلیک کردن بر روی لینکی که در اون قرار داره ، شما ثبت نام خودتون رو تایید میکنید و اکانت شما کاملا فعال میشه . آیا چنین ایمیلی به دست شما رسیده ؟ و شما موفق به فعالسازی اکانت خودتون شدید

با عرض معذرت از دوست عزيز reza 313 من هرچه تلاش کردم موفق به دانلود فايلها نشدم و به همين منظور ميخواستم يه پيشنهاد به شما و بقيه دوستاني که تواناي دانلود فايلهارو از سايت مربوطه دارند بدم اگه ميشه من و بقيه دوستاني که نميتونيم وارد بخش دانلود بشيم از يوزر و پسورد شما و دوستاني که اين تواناي رو دارند استفاده کنيم .
البته ميدونم پيشنهادم خودخواهانه است ولي اين تنها راهي است که ما هم از اين امکانات ميتونيم استفاده کنيم.
مرتضی جان شما ایمل خودتو بده تا یکی از دوستان برات ثبت نام کنه ببینیم فرقی میکنه؟
اندکی صبر...
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mortezaf »

[External Link Removed for Guests]
saamy4 و بقيه عزيزان اين ايميل من اگه اين لطف رو به من کنيد ممنون ميشم
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mortezaf »

يه نفر کار مارو راه بندازه
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

دوستانی که برای دانلود فایلها از سایت CombatAce مشکل داشتند ، می تونند از نام کاربری و کلمه عبور زیر استفاده کنند :

نام کاربری : iranian_woe_wov_players
کلمه عبور : woewov

موفق باشید .... :D :-)
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mortezaf »

دوستانی که برای دانلود فایلها از سایت CombatAce مشکل داشتند ، می تونند از نام کاربری و کلمه عبور زیر استفاده کنند :

نام کاربری : iranian_woe_wov_players
کلمه عبور : woewov

ممنون ازلطفتون reza313 انشاالله که جبران کنيم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

Reza313 جان :razz:
از شما نهایت تشکر رو دارم
من الان یه بمب اتم دارم اما نمیدونم چطوری افکت اونو تو بازی اعمال کنم رو موشک فونیکس هم الان کلاهک اتمی دارم و با یک شلیک تقریبا تمام هواپیما های دوست و دوشمن به همراه خودم البته اگر فرار نکنم با پایگاه های زمینی نابود میشه اما افکتی از انفجار درکار نیست :sad: :sad:
میشه کمک کنید ؟ :) :) :) :) :( :( :( :( :( :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط AMIN... »

سلام ببخشيد اين بازي رو چه جوري ميشه تهيه کرد راستي کسي بازي اف 16 فالکون رو بازي کرده يه کم توضيح بده در باره چي هست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط AMIN... »

س AMIN...,
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

امین جان من بازی اف 16 فالکون رو بازی کردم بسیار بازی مشکل اما زیبایی است! من یکی که نتونستم حتی 1 هواپیما هم توش نابود کنم به نظر من اول تو woe یا بقیه ورژنا پیشرفت کن بعد برو اف 16 البته اگه خودت تو اینا استادی که من معذرت می خوام که بیربط حرف زدم :-)
مرتضی جان من شرمنده شما شدم. متاسفانه به دلیل مسایل متعدد نتونستم مشکل شما رو حل کنم اگه هنوز می خواهید اکانتی جدا داشته باشید من در خدمتم.البته باید بگم که بنده دیر به دیر میام ! ولی میام :grin: :D
:razz: :razz: :razz: :razz:
اندکی صبر...
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mortezaf »

مرتضی جان من شرمنده شما شدم. متاسفانه به دلیل مسایل متعدد نتونستم مشکل شما رو حل کنم اگه هنوز می خواهید اکانتی جدا داشته باشید من در خدمتم.البته باید بگم که بنده دیر به دیر میام ! ولی میام

دشمنت شرمنده فعلا با لطف آقا reza313 مشکل من برطرف شد انشاالله يه وقتي دوباره مزاحمت ميشم :smile:
ارسال پست

بازگشت به “بازيهاي رايانه‌اي”