.::نحوه کنترل پرواز در WOV و WOE و ديگر بازيهاي هوايي::.

در اين بخش شما ميتوانيد درباره کليه مباحث بازيهاي كامپيوتري به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

سلام عزیزان :razz:
از کجا میتونم هواپیما هایی رو که در زیر میارم دانلود کنم اونم با حجم کم :AA:
B-2 . B-52 . F.117
و F-16 با حجم کمتر از 3.5 مگابایت
:) :) :) :) :razz: :razz: :razz: :razz: :( :( :(
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط mortezaf »

با عرض سلام خدمت دوستان محترم :(

میخواستم از دوستانی که در زمینه استفاده از هواپیماها و سلاحهای جدید که از سایت [External Link Removed for Guests] دانلود میکنند خواهش کنم به چه شکلی میشه در بازی WOV و WOI اونارو به کار برد و برای دانلود سلاحهای جدید تو کدوم قسمت باید رفت اگه میشه یه توضیح کامل در مورد این موضوع ارائه بشه ممنون میشم 8->
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

mortezaf جان :razz:
برای دانلود سلاح برید به بخش دانلود و سپس Thirdwire Series (sf/wov)
سپس برید به بخش weapon mods/skin
در صفحه ی جدید همون اول شما میتونید یه weapone pack رو دانلود کنید که حجمش حدود 30 مگابایت هست
یا اینکه میتونید پایین صفحه از تسلیحاتی که به صورت مجزا برای دانلود قرار داده شدند استفاده کنید .

قدم بعدی بعد از دانلود مطالعه فایل نوشتاری هستش که داخل هرکدام از فایلهای rar قرار داره که به شما در نصب صحیح کمک میکنه .
به صورت عمومی بعد از دانلود هرفایل rar اون رو داخل یک فولدر unzip کنید سپس با استفاده از برنامه weapon editor اون رو به همون صورتی که دوست عزیزم Reza313 قبلا توضیع دادند به مجموعه تسلیحاتی خودتون اضافه کنید . برای این کار هم باید ابتدا با برنامه weapon editor فایل weapone data خودتون رو که داخل فولدر object و weapone در مسیر نصب بازی قرار دارد رو باز کنید سپس از گزینه های سمت راست برنامه بر روی گزینه import/merge کلیک کنید و اینبار به دنبال همان مسیری که فایل rar خودتون رو unzip کرده برید و با کلیک بر روی اون و open اون رو به مجموعه تسلیحاتی تون اضافه کنید .
برای قدم اخر هم تمام فایلهای unzip شده ی داخل فولدر بجز فایل weapon data را داخل فایل weapon در محل نصب بازی کپی کرده تا جزئیات گرافیکی موشک - سازه و بدنه و افکتهای انفجار رو هم در زمان بکار گیری داشته باشید :shock:

حالا کسی نیست به من بگه از کجا میتونم B-2 و F-117 رو دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟ :-x
:) :) :) :( :( :( :razz: :razz: :razz: :razz:

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mortezaf »

JavadRadical
ممنون اگه ميشه راجب نصب هواپيماها هم يه توضيح بدي ممنون ميشم
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mortezaf »

ممنون اگه ميشه راجب نصب هواپيماها هم يه توضيح بدي ممنون ميشم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

mortezaf جان :razz:
از بابت دیرکرد عذر خواهی میکنم
برای نصب هواپیما باید به این نکته توجه داشته باشید که معمولا 2 نوع فایل برای اضافه کردن هواپیما به بازی یافت میشود .
نوع اول فایلهای نصبی هستند که مانند برنامه های کامپیوتری نصب میشوند و شما تنها باید مسیر نصب بازی را برای انها تعیین کنید . ( تنها مسیر نصب woe ) بعد از کلیک بر روی فولدر نصب بازی نصب کنید . اینگونه فایلها در سایت clume ( اسمشو درست نمیدونم :grin: ) برای دانلود موجود است .
نوع دوم فایلها نیازی به نصب ندارد و تنها برای افزودن هواپیما به مجموع هواپیما های موجود خودتون کافی هست که فایل را از حالت زیپ خارج کرده و در مسیر نصب بازی داخل فولدر Aircraft پیست کنید و حتما یادتون باشه فایل read me موجود در داخل زیپ فولدر را کاملا مطالعه کنید چون گاهی اوقات هواپیماها برای اجرای درست در بازی و یا نصب تسلیحات موجود و مربوط به خودشون نیاز به کار های بیشتری دارند . مثلا باید افکت مربوط به تسلیحات و فایلهای گرافیکی اونها رو داخل فولدر weapon قرار بدید .
:) :) :) :( :( :( :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

تصویر
New Member

پست توسط corner »

سلام عزيزان

يک مشکل عجيب براي من اتفاق افتاده :-? وقتي سعي مي کنم فايل SFP1 را دانلود کنم متاسفانه اين فايل ناقص دانلود مي شود :shock:
يعني از 3.5 مگابايت حجم فايل فقط 1.33 مگابايت زخيره مي گردد و بقيه فايل دانلود نمي شود
حتي با برنامه DAP هم نتوانستم دانلود کنم و نمي دانم مشکل از کجاست ؟! :?
حالا اگر ممکن است آدرس جاي ديگري به غير از سايت combatace.com را معرفي کنيد که فايل SFP1 را براي دانلود داشته باشد
يا اگر از اينترنت پر سرعت استفاده مي کند لطفا اين فايل را روي Rapidshare آپلود کنيد :P
من واقعا سر در گم هستم و حداقل 20 بار تلاش من براي دانلود اين فايل با شکست مواجه شده :lol: کمک :AA:

:D
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

corner عزیز ، لطفا لینک زیر را هم امتحان کنید .... :D

[External Link Removed for Guests]
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

Reza313 جان :razz:
شما لینکی برای b-2 ; f-117 سراغ ندارید ؟ ::ss
:) :) :( :( :razz: :razz:

تصویر
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

خیر جواد عزیز ...تا کنون چیزی مشاهده نکرده ام .... :D
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

بچه ها چرا خودتون سعی نمیکنید هواپیما بسازید؟
اندکی صبر...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

دوستان :( :razz: :razz: :razz:
کسی لینک دانلود تورنادو رو سراغ نداره ؟ ::ss
اگر ممکنه لطفا لینک دانلود اونو قرار بدید :AA:
خیلی دلم میخاد با تورنادو هم یه پرواز داشته باشم :grin:
:) :) :) :razz: :razz: :razz: :) :)

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “بازيهاي رايانه‌اي”