.::نحوه کنترل پرواز در WOV و WOE و ديگر بازيهاي هوايي::.

در اين بخش شما ميتوانيد درباره کليه مباحث بازيهاي كامپيوتري به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

JavadRadical عزیز ، سری به آدرس زیر بزنید :
[External Link Removed for Guests]
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط baba »

تو سایت رسمی بازی هر چی گشتم نتونستم جنگ افزار جدید پیدا کنم میشه یه لینک بدید
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

baba عزيز

همونطور که دوستان عزيز لطف کردن و سايتها رو معرفي کردن، اگه به اين دو تا سايت پايين يه سري بزني فکر نکنم چيزي بخواي و پيدا نکني. من که خودم خيلي چيزها ازش دانلود کردم و اذت بردم

:-)
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط baba »

[quote="JavadRadical"]mortezaf جان :razz:
برای دانلود سلاح برید به بخش دانلود و سپس Thirdwire Series (sf/wov)
سپس برید به بخش weapon mods/skin
در صفحه ی جدید همون اول شما میتونید یه weapone pack رو دانلود کنید که حجمش حدود 30 مگابایت هست
یا اینکه میتونید پایین صفحه از تسلیحاتی که به صورت مجزا برای دانلود قرار داده شدند استفاده کنید . میشه بطور دقیق بگید در کدوم قسمت این سایت میشه weapone pack رو دانلود کرد :-o
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط baba »

سلام به همه من تونستم موشک فونیکس رو در بازی لود کنم ولی بعد از اون دیگه نمیتونم هیچ موشکی شلیک کنم علت چیه :lol:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

سلام دوستان عزیز :razz:
راستش رو بخواهید قصد دارم یک پیشنهاد بدم که امیدوارم مورد قبول همه واقع بشه . باور کنید ثواب هم داره و من تا اخر عمر دعاتون میکنم .

پیشنهادم اینه :
یکی از دوستان عزیز که به اینترنت پرسرعت دسترسی داره ( ADSL یا ماهواره یا هرچی ) این لطف رو بکنند و برن به سایت CombatAce.COM و فایلهای مکمل بازی های WOE و LOCK ON از قبیل هواپیما ها . تسلیحات . تجهیزات . اسکینها . کاکپیت نقشه ها جنگها و مراحل و هرچیز دیگه که برای دانلود قرار داده شده رو به همراه خود بازی LOCK ON ( چون نایابه و هیچ کجا پیدا نمیشه ) رو دانلود کنند و داخل یک یا دو DVD برای فروش قرار بدن تا تمامی افرادی که به سبب سرعت اینترنت پاین توانایی دسترسی به این فایلها رو بتونن از اونها بهره ببرند . برای فروش هم کافیه شماره حساب بدن تا پول به اون واریز بشه و بعد DVD رو توسط پست ارسال کنند . اگر کسی اینترنت پر سرعت داشته باشه چندان وقت زیادی ازش نمیگیره در ضمن علاوه بر اون افراد زیادی هم هستن که علاقه زیادی به این 2 بازی دارن و حاظر به خرید این DVD هستن . من خودم اولین مشتری هستم .

باور کنید برای دانلود تورنادو 3ساعت و 20 دقیقه وقت گزاشتم که سر 500 کیلوبایت اخر برق رفت :sad:

پیشاپیش سپاسگزارم . و امیدوارم پیشنهادم مورد توجه واقع بشه . :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط forodo »

سلام يك راه ديگه هم هست اگر لطف كنيد يك دعوتنامه رپيدباز به من بديد من كل بازي را با همين خط دايل اپ دانلود مي كنم و براي دانلود تو سايت قرار ميدم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

پيشنهاد خوبيه. مرکز IT دانشگاه ما (علوم پزشکي گيلان) اينترنت پرسرعت داره ( حدود50 تا 100 کيلوبايت بر ثانيه گاهي تا 200 هم ميرسه!! )و من تقريبا اکثر فايلهاي به درد بخور براي اين بازي رو ازش دانلود کردم فقط بايد جمع و جورشون کنم و رو يه DVD کپي کنم. اما از اونجا که آدم کم حوصله اي هستم ممکنه اين کار يه کم طول بکشه. شما مي تونيد هي راه به راه پيام بدين و بهم گير بدين تا شايد زودتر اين کارو کردم ::ns
[FONT=Times New Roman]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

dr_mehdi57 عزیز , :razz:
سپاس :razz:
فکر کنم دوران تیره روزی ها تو WOE به سر اومده . فقط یه خواهش دارم . لطفا هرچی هست , از انواع و اقسام هر نوع از هواپیما ها و هلیکوپترها و نقشه ها و کلا هرچی هست رو به همراه بازی LOCK ON دانلود کنید و یه زحمت کوچک هم بکشید و یه فولدر بندی ساده و کلی هم انجام بدید عالیه . بازهم سپاس :razz: :razz: :razz:

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

JavadRadical عزيز

من در حال حاضر يه سري هواپيما و نقشه و کمپين و سلاح و پوسته و افکت و... دارم که رو هم تقريبا يک و خورده اي گيگابايته. فکر کنم خيلي از نياز ها رو برطرف کنه! :-)
حالا شما راهنمايي کن تا چيزهاي بيشتري دانلود کنم. البته الان خيلي فرصت ندارم به مرکز اينترنت دانشگاه برم. ايکاش اين بحث زودتر مطرح ميشد چون تو 5 ماه اخير محل کارم تو بيمارستان الزهرا بود که نزديک مرکز اينترنته ولي اين ماه براي کارورزي بهداشت بايد بريم به يکي از بخشهاي اطراف لنگرود که رفت و برگشتش يه 3 ساعتي طول ميکشه! حالا يه کاريش مي کنم!
راستي اين بازي Lock On که گفتي چي هست؟ لينک دانلودش رو داري؟ بده تا دانلود کنم.

شاد و پيروز باشي
[FONT=Times New Roman]

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط mortezaf »

دوستان از اين پيشنهادات شما خيلي خوشحال شدم و اگه واقعا مرد عمل باشيد منم cd look on را در اختيارتون ميزارم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

dr_mehdi57 جان , :razz:
من واقعا شرمندم و خجالت میکشم از اینکه شما رو تو زحمت انداختم . :o

دوست من شما که حتما خودتون بهتر از من سایت column5 , CombatAce رو استاد هستید .
لطف کنید و هرچه بیشتر هواپیماها رو دانلود کنید یه چندتایی هم هلیکوپتر در هر 2 سایت هست لطفا اونها رو هم دانلود کنید . مثلا ممکنه از هر هواپیما مثل f-4,f-15,f/a-18 و غیره چند عدد برای دانلود قرار داده باشن که اگر تاجایی که ممکنه همه رو دانلود کنید بهتره . به نوع هواپیماها هم چندان توجه نکنید از هواپیماهای جنگ اول جهانی گرفته تا هواپیماهای جدید در هر دوسایت موجود هست همه رو دانلود کنید به نوع هواپیما مثلا رهگیر بودن . بمب افکن یا مولتی رول یا جاسوسی یا اواکس و یا باربری هم چندان توجه نکنید هرچی بود دانلود کنید سی 130 یا پی سی اف 3 بودن یا تورنادو چندان مهم نیست .
در سایت combatace بخشهای متفاوتی برای دانلود هواپیما هست مثل مدرن ایرکرفت یا کلد وار که هواپیماها رو برحسب زمان کاربردشون برای دانلود قرار دادن همه رو دانلود کنید . :grin:

کارخانه میراژ و هواپیماهای روسی هم فراموشتون نشه بخصوص میگ31 :-) میگ 21 هم بزارید

حتما هواپیماهایی رو که به اسم ایرانی قرار دادن دانلود کنید مثلا iranian f-4 و یا غیره چون گاهی مثلا تغییراتی رو که به خیال خودشون ایران درش ایجاد کرده در هواپیما های بازی اعمال کردن . من الان یه اف4 دارم که کابینش دیجیتاله :grin:

سعی کنید تمامی هواپیماهایی رو که در زرادخانه های نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران هست به این مجموعه جذاب و وسوسه برانگیز اضافه کنید . خصوصا که برای خیلی ها جالبه که مهارت خودشون رو با هواپیماهای موجود در نیروی هوایی در مقابل هواپیماهای مدرن بسنجند . :D
تسلیحات چه غربی و چه شرقی اسکینهای متنوع و متفاوت رو هم فراموش نکنید .
کاکپیت هم هرچه تونستید دانلود کنید من یه کاکپیت جالب در combatace دیدم که از نظرم فوق العاده بود که در اون پاها و دستهای خلبان مشخص بود و گرافیک قابل توجهی به نسبت بازی برخوردار بود . لطفا اون رو هم دانلود کنید :D

نقشه و کمپین هم هرچه بیشتر و متنوع تر بهتر من یکی مردم از بس در یک روال ساده و یه محیط تکراری بازی کردم دلم میخاد مهارت خودمو در یک محیط کوهستانی یا ناهموار و یا شهری هم امتحان کنم . همچنین با پارامترهای متفاوت تر .

خلاصه هرچه که هست و هرچقدر براتون ممکنه داخل DVD بریزید . :D
بازی LOCK ON رو هم که دوست عزیز mortezaf داوطلب اهدا شدن . که همینجا صمیمانه سپاس گزارم :razz: :razz:
میتونید برای دریافتش با ایشون هماهنگ کنید .

اگر به این نحو که پیش میره باشه گمان کنم تبدیل به کامل ترین مجموعه بازی هوایی میشه که تابحال تو ایران عرضه شده :-)
حتما افراد زیادی هم خواستار اون هستن :m:a
:razz: :razz: :razz:

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “بازيهاي رايانه‌اي”