تصویر لحظه برخورد بمب پرتاب شده از بمبفکن B-57A به پایگاه هوایی دشمن
دوستانی که این هواپیما رادانلود کرده باشند از سلاهای این هواپیما میتوانند استفاده کنند
[External Link Removed for Guests]
سلاح اتمي کوچک درwoe
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 381 بار
- سپاسهای دریافتی: 132 بار
دوستان خیلی شرمنده من اسم هواپیما رو اشتباه تایپ کردم برای همین اجرا نشده اسم هواپیماB_58A HUSTLER
راجب Weaponsهجمش بالای 30مگ ولی اگه هواپیما را داشته باشید واگه از قبل Weaponsگرفته باشید سلاح خاصی نیست که توی Weapons نباشه اسم سلاحهای قابل حمل این هواپیما
MK43 NUCLER.B61, B83 TACTICAL NUKE ,BA53_Y1 هست
راجب هواپیما هم بگم که اصلا هواپیمای خوش پروازی نیست بیشتر حس پرواز با747 رابه شما میده مثلا برای فرود باید از 50 مایل قبل از فرود آماده بشید! خلاصه فکر نکنید تامکت که باسرعت
600 نات 5 مایلی فرودگاه بیاین وبشینین!
راجب Weaponsهجمش بالای 30مگ ولی اگه هواپیما را داشته باشید واگه از قبل Weaponsگرفته باشید سلاح خاصی نیست که توی Weapons نباشه اسم سلاحهای قابل حمل این هواپیما
MK43 NUCLER.B61, B83 TACTICAL NUKE ,BA53_Y1 هست
راجب هواپیما هم بگم که اصلا هواپیمای خوش پروازی نیست بیشتر حس پرواز با747 رابه شما میده مثلا برای فرود باید از 50 مایل قبل از فرود آماده بشید! خلاصه فکر نکنید تامکت که باسرعت
600 نات 5 مایلی فرودگاه بیاین وبشینین!

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
دوست عزیز
میشه لطف کنید لینک دانلود این هواپیما رو بدید ؟
من خودم سلاح هسته ای رو دانلود کردم ولی مشکل من تو افکت انفجاره

میشه لطف کنید لینک دانلود این هواپیما رو بدید ؟
من خودم سلاح هسته ای رو دانلود کردم ولی مشکل من تو افکت انفجاره

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:
-
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
دوستان سلام
در باره سایت combat ace خدمتتان بگویم که کلیه هواپیماها و هلیکوپترهایی را که در بخش دانلود بود را دانلود کردم. این سری بازیهای سیمولاتور جنگنده ها که سری اولش با strike fighter(project 1) تولید شد به ترتیب با wings over vietnam و wing over europe با cockpitih و weaponesبسیار عالی همراه است در اینجا من یک weapons editor برای دانلود می گدارم که بتوانید فابل weapondata.iniرا edit کنید و یا خودتان سلاحتان را بسازید
این هم لینک دانلود:
در باره سایت combat ace خدمتتان بگویم که کلیه هواپیماها و هلیکوپترهایی را که در بخش دانلود بود را دانلود کردم. این سری بازیهای سیمولاتور جنگنده ها که سری اولش با strike fighter(project 1) تولید شد به ترتیب با wings over vietnam و wing over europe با cockpitih و weaponesبسیار عالی همراه است در اینجا من یک weapons editor برای دانلود می گدارم که بتوانید فابل weapondata.iniرا edit کنید و یا خودتان سلاحتان را بسازید
این هم لینک دانلود:

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:
-
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
dr_mehdi57 نوشته شده:saeedsadri666 عزيز من اين اديتور رو قبلا دانلود کردم ولي باز نميشه؛ ميشه منو راهنمايي کنيد که چطور ازش استفاده کنم؟ مننونم
دوست عزيز باسلام
براي اجراي اين برنامه ابتدا روي آن كليك سمت راست ماوس را اجرا كرده و از گزينه properties گزينه compability را انتخاب و تيك run this program compability for را زده و گزينه windows98/win meرا انتخاب كنيد
سپس apply و ok كرده برنامه را اجراكنيد. بعد از انكه برنامه اجرا شد روي دكمه open كليك كرده و فايل weapondata.ini را انتخاب و open كنيد. حالا شما ميتوانيد سلاحهاي خود را edit كنيد(حتماٌ قبلاٌ فايل weaponpack را دانلود كرده و setup كنيد)
با احترام