بازي سوخو 27 فلانکر
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 78 بار
بچه ها كسي تا حالا تونسته ماموريت هاي اين بازي رو به اتمام برسونه؟
من يكي از ماموريت هاي هوابه هوا رو با موفقيت تمام كردم و سالم فرود اومدم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد. نه پيام شكست
و نه پيروزي. بلاخره نفهميدم تونسته بودم ماموريت رو انجام بدم يا نه؟

من يكي از ماموريت هاي هوابه هوا رو با موفقيت تمام كردم و سالم فرود اومدم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد. نه پيام شكست
و نه پيروزي. بلاخره نفهميدم تونسته بودم ماموريت رو انجام بدم يا نه؟

زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 78 بار
يه قسمت ويرايشگر داره كه ميتوني خودت هواپيما و تسليحاتش رو انتخاب كني. فقط يكي دو تا از ماموريت هاش هستن كه همچين پيغامي ميده. سعي كن ماموريت هاي هوا به هواش رو امتحان كن. خيلي با حال و كلي سخت هستن.
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
واسه 99% بازي هاي هواپيمائي و سيمولاتور ها جوي استيک هست اصلا جوي استيک واسه همينه.......الان جوي استيک فايتر از 20 هزار تومان تا 500هزار تومان موجود هست توي بازار.....اگر هم يوک بخوايد که در مياد 180 هزار تومان......
[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq]

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
سلام عزیز
من این جواستیک رو پیشنهاد نمیکنم
چون خودم الان دارم استفاده میکنم
با هیچ بازی مشکل نداره ولی جالب نیست
جواستیک سابق من مارک جینیوس بود که خیلی بهتر بود ولی متاسفانه حالا ندارمش . درضمن قیمت این چیزی حدود 8هزار تومان هست نه 18 هزار تومان
منکه 8هزار تومان خریدم .
دوستان میشه در یک اقدام خدا پسندانه ادرس چندتا سایت رو که بازی های هوایی با کیفیت دارن معرفی کنید البته با قیمت مناسب و گرافیک بالا
من این جواستیک رو پیشنهاد نمیکنم
چون خودم الان دارم استفاده میکنم
با هیچ بازی مشکل نداره ولی جالب نیست
جواستیک سابق من مارک جینیوس بود که خیلی بهتر بود ولی متاسفانه حالا ندارمش . درضمن قیمت این چیزی حدود 8هزار تومان هست نه 18 هزار تومان
منکه 8هزار تومان خریدم .
دوستان میشه در یک اقدام خدا پسندانه ادرس چندتا سایت رو که بازی های هوایی با کیفیت دارن معرفی کنید البته با قیمت مناسب و گرافیک بالا
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
نوید جان ازشما نهایت سپاس رو دارا هستم
ولی متاسفانه سایت امپرور سیستم پرداخت پستی نداره من با این نحوه خرید مشکل دارم میشه کمی در مورد نحوا خرید از این سایت توضیح بدید ؟
راستی سایت دیگری رو نمیشناسید که داشته باشن ؟
ولی متاسفانه سایت امپرور سیستم پرداخت پستی نداره من با این نحوه خرید مشکل دارم میشه کمی در مورد نحوا خرید از این سایت توضیح بدید ؟
راستی سایت دیگری رو نمیشناسید که داشته باشن ؟
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

ضمنا soheil_riazi, جان من نتونستم در قسمت ويرايشگر نوع ماموريت و يا نوع تسليحات و هواپيما ها رو پيدا کنم لطفا توضيح بيشتري بدين