استیک X-52
قیمت:ست کامل سا صفحه فینگر تاچ------->250,0000 تومان
[External Link Removed for Guests]
فلایت یوک جهت شبیه سازی هواپیماهای غیر نظامی
قیمت : 180,000 تومان
بازي سوخو 27 فلانکر
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: سلماس
- سپاسهای ارسالی: 1256 بار
- سپاسهای دریافتی: 1595 بار
JavadRadical نوشته شده:سلام عزیز![]()
من این جواستیک رو پیشنهاد نمیکنمچون خودم الان دارم استفاده میکنم
با هیچ بازی مشکل نداره ولی جالب نیست
جواستیک سابق من مارک جینیوس بود که خیلی بهتر بود ولی متاسفانه حالا ندارمش . درضمن قیمت این چیزی حدود 8هزار تومان هست نه 18 هزار تومانمنکه 8هزار تومان خریدم .
دوستان میشه در یک اقدام خدا پسندانه ادرس چندتا سایت رو که بازی های هوایی با کیفیت دارن معرفی کنید البته با قیمت مناسب و گرافیک بالا
مشورت در چنین جاهایی خوبه داش سرم کلاه می رفت شما کدوم جوی استیک رو پیشنهاد می کنید
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
نوید جان ضمن سپاس فراوان ازشما
راستشو بخواهی دیشب تو سایت امپرور که گشت میزدم دیدم 3 سری مجموعه بازی هوایی داره مجموعه بازی های هوایی 1 تا 3
قصد خرید داشتم ولی متاسفانه خرید پستی ندارن
شما جایی رو نمیشناسید که همین عناوین امپرور رو بفروشند ؟
هادی جان به نظر من مهم ترین فاکتور برای یک جوستیک مناسب طراحی واقع گرایانه تر و نزدیکی اون به نمونه واقعی و مهمتر از همه استقلال نسبی از صفحه کلید و راحتی ضمن استفاده در لحظات حساس و سریع بازی هست که متاسفانه چنین جوستیک هایی با قیمت بسیار بالا عرضه میشن و ارزش خرید رو ندارن .
اما جوستیک هایی هم با قیمت مناسب و کیفیت نسبی وجود داره مثل همون مارک جینیوس که معرفی کردم
البته اگر براتون امکانش فراهم باشه میتونید برید به پاساژ علائدین و اونجا خرید کنید .
به نظر من جوستیکی رو انتخاب کنید که بجز دکمه گان ( جلوی دسته و برای انگشت اشاره ) و اهرم کنترل کننده موقعیت سر خلبان دارای 5 یا 6 دکمه دیگه بر روی قسمت بالایی باشه و مابقی دکمه ها هم بر روی انتهای دسته واقع بشه .
امیدوارم موفق باشید
راستشو بخواهی دیشب تو سایت امپرور که گشت میزدم دیدم 3 سری مجموعه بازی هوایی داره مجموعه بازی های هوایی 1 تا 3
قصد خرید داشتم ولی متاسفانه خرید پستی ندارن
شما جایی رو نمیشناسید که همین عناوین امپرور رو بفروشند ؟
هادی جان به نظر من مهم ترین فاکتور برای یک جوستیک مناسب طراحی واقع گرایانه تر و نزدیکی اون به نمونه واقعی و مهمتر از همه استقلال نسبی از صفحه کلید و راحتی ضمن استفاده در لحظات حساس و سریع بازی هست که متاسفانه چنین جوستیک هایی با قیمت بسیار بالا عرضه میشن و ارزش خرید رو ندارن .
اما جوستیک هایی هم با قیمت مناسب و کیفیت نسبی وجود داره مثل همون مارک جینیوس که معرفی کردم
البته اگر براتون امکانش فراهم باشه میتونید برید به پاساژ علائدین و اونجا خرید کنید .
به نظر من جوستیکی رو انتخاب کنید که بجز دکمه گان ( جلوی دسته و برای انگشت اشاره ) و اهرم کنترل کننده موقعیت سر خلبان دارای 5 یا 6 دکمه دیگه بر روی قسمت بالایی باشه و مابقی دکمه ها هم بر روی انتهای دسته واقع بشه .
امیدوارم موفق باشید

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
نوید جان متاسفانه من تنحی وقت استراحتم در تمام طول روز 3 ساعت هست و 6 ساعت هم برای خواب همین
دیگه وقت گشتن تو ولیعصر رو ندارم متاسفانه برا همینه خریدام اینترنتیه . از چند هفته دیگه سرم شلوغ تر هم میشه .
من نسخه فارسی اون رو از اینترنت سفارش دادم
بازهم از شما ممنونم
دیگه وقت گشتن تو ولیعصر رو ندارم متاسفانه برا همینه خریدام اینترنتیه . از چند هفته دیگه سرم شلوغ تر هم میشه .
من نسخه فارسی اون رو از اینترنت سفارش دادم
بازهم از شما ممنونم

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 78 بار
دكمه ي ايجكت در بازي سوخو 27 :
ctrl+EEE
من خوشبختانه بازي woe , wov رو بصورت سي دي تو يه فروشگاه پيدا كردم. دوستان اگر بخان ميتونم براشون بفرستم.
بزودي تاپيكي در اين زمينه ايجاد ميكنم.
ctrl+EEE
من خوشبختانه بازي woe , wov رو بصورت سي دي تو يه فروشگاه پيدا كردم. دوستان اگر بخان ميتونم براشون بفرستم.
بزودي تاپيكي در اين زمينه ايجاد ميكنم.
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند

چون خودم الان دارم استفاده میکنم
منکه 8هزار تومان خریدم .