كي مي تونه يه بازي ماجرايي دوبله فارسي خوب بهم معرفي كنه ؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
كي مي تونه يه بازي ماجرايي دوبله فارسي خوب بهم معرفي كنه ؟
هر كس يه بازي ماجرايي خوب كه دوبله فارسي هم باشه سراغ داره معرفي كنه يه كم هم در مورد توضيح بده

- محل اقامت: فعلاً توی یک اخترک ساکن هستم
- سپاسهای ارسالی: 105 بار
- سپاسهای دریافتی: 417 بار
- تماس:
Re: كي مي تونه يه بازي ماجرايي دوبله فارسي خوب بهم معرفي كنه ؟
من خودم یکی از کسانی هستم که عاشق بازی های ماجراجویی هستم .
بهت پیشنهاد می کنم سری بازی های شرلوک هلمز رو بگیری اگر هم خیلی خیلی دوست دایر توی بازی غرق بشی بازی قتل در قطار سریع السیر شرق رو بگیر و اگر از کسانی هستی که نمره ریاضی و فیزیکت همیشه بیسته بازی یادگار ور بگیر (اگه دیوونه نشدی خبرم کن)
این رو هم بگم تمام این بازی ها دوبله فارسی می باشند .
اگه کاری داشتی توی وبلاگم بهم نظر بده [External Link Removed for Guests]
بهت پیشنهاد می کنم سری بازی های شرلوک هلمز رو بگیری اگر هم خیلی خیلی دوست دایر توی بازی غرق بشی بازی قتل در قطار سریع السیر شرق رو بگیر و اگر از کسانی هستی که نمره ریاضی و فیزیکت همیشه بیسته بازی یادگار ور بگیر (اگه دیوونه نشدی خبرم کن)
این رو هم بگم تمام این بازی ها دوبله فارسی می باشند .
اگه کاری داشتی توی وبلاگم بهم نظر بده [External Link Removed for Guests]
مدیر رسانههای اجتماعی | طراح گرافیک | طراح وب[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
hamid_axel نوشته شده:هر كس يه بازي ماجرايي خوب كه دوبله فارسي هم باشه سراغ داره معرفي كنه يه كم هم در مورد توضيح بده
اگر يك بازي ادونچر خيلي عالي مي خواي بازي and then there were none اثر آگاتا كريسيتي رو بهتون معرفي ميكنم البته بازيش يك كم سخت بود ولي تونستم راهنماي كامل بازي رو از اينجا به دست بياورم [External Link Removed for Guests]

بازي در مورد چند نفره كه توسط شخصي ناشناس در يك جزيره به خانه اي دعوت مي شوند و يكي يكي ميميرند.
من بهترین بازی ماجرایی که کردم بازی call of juarez بود.هم انگلیسی هست و هم فارسی داستانش هم مثل این وسترن هاست.یه پسری به اسم بیلی بعد اینکه از خونه فرار کرد وقتی دوباره برمیگرده می بینه که پدرش مرده مادرش ازدواج کرده عموی ناتنی بیلی هم کشیشه.موقع برگشتن بیلی میفهمه تبهکارها ریختن پدر و مادرش رو کشتند یکی از اهالی دهکده به اون کشیشه (کشیش ری) خبر میده اون هم می افته دنبالش.