فقط به نکاتی که میگم خوب دقت کنید اولا: ایمیل دیر میاد توی باکستون پس یه چند ساعتی باید صبر کنید و مطمئن باشید که ارزشش رو داره دوما: در آی دی یاهو میره توی صندوق اسپم، جیمیل میره توی همون باکس ورودی سوما: وقتی ایمیل اومد و بازش کردین، کادر سبز وسط ایمیل رو بزنید بقیش راحته چهارما: اگر مشکلی یا چیزی داشتید میتونید به من یا دوستان دیگرمون تماس حاصل کنید و مطئن باشید اینجا اینقدر بچه های خوب و با معرفت پیدا میشن که هیچوقت تنها نمی شین مراجعه کنین. ششما: اگر احیانا یه چندتا ایمیل براتون اومده اونی رو انتخاب کنین که توی عنوانش ( [COLOR=# ] ) داره، چون فقط این ایمیل ارجینال هست و بقیه اسپم دوستان می باشد. هفتما: ساعات و لحظات خوبی رو در بازی و در کنار دوستانتون رو برای شما عزیز آرزو دارم. هشتما: هر مشکلی داشتین با ای دی یاهو من تماس بگیرین
سلام ایران بزرگ به شما احتیاج دارد دوستان ایرانی شما تا کنون توانسته اند خاک ایران را حفظ نمایند و خیلی از قسمتهای آسیا را نیز به ایران اضافه نمایند نگران نباشید این یک شبیه ساز زیبا از دنیای واقعی است که شما در آن به سر کار میروید و یا نماینده کنگره میشوید و حتی میتوانید با تبلیغ در روزنامه و جمع کردن آرای مردم رییس جمهور شوید ولی به تازگی ایران بزرگ از سوی کشورهای اروپایی مورد تهدید قرار گرفته است. پس به این خانواده بزرگ 4000 نفری ایرانی و چند صد هزار نفری جهانی بپیوندید و از نام و کیان ایران دفاع کنید. در این شبیه ساز استراتژیک میتوانید از محیطی شاد و دوستانه و جذاب فراتر از فیس بوک بهره مند شوید جنگهای زیاد بر علیه ایران نزدیک است. حیثیت نام ایران به شما دوست گرامی بستگی دارد تنها کافیست تا روزی 5 دقیقه برای کار و تمرین نظامی وقت صرف نمایید و یا در روزنامه های کثیرالانتشار به دنبال دوستان جدید بگردید ایران دست یاری به شما دراز کرده یاریش نمایید