کمک در مورد بازی جنرالز
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3148 بار
- سپاسهای دریافتی: 393 بار
کمک در مورد بازی جنرالز
سلام دوستان من بازی جنرالز رو به صورت اینکه جنرالز یک و دو و سه روی یک copy)dvd ) هستش گرفتم و وقتی بازی رو اینستال میکنم و داخل بازی جنرالز یک و دو میشم و دکمه play رو میزنم میگه please insert cd 1 . در حالی که dvd هم داخل دستگاه هست این پیغام رو میده . برای رفع این مشکل چیکار میتونم بکنم ؟ 

- سپاسهای ارسالی: 14938 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
Re: کمک در مورد بازی جنرالز
کرک بازی رو در dvd پیدا کنید و در محل بازی کپی کنید.
بعد از نصب بازی ممکنه setup هایی (احتمالا با پسوند exe) در محل نصب بازی وجود داشته باشن که شما میبایست اونهارو هم اجرا کنید.
بعد از نصب بازی ممکنه setup هایی (احتمالا با پسوند exe) در محل نصب بازی وجود داشته باشن که شما میبایست اونهارو هم اجرا کنید.

- محل اقامت: Karaj
- سپاسهای ارسالی: 75 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
جنرالز يك معمولاً با سي دي كار ميكنه يا حداقل با استفاده از برنامه هايي بايد يك درايو مجازي درست كرد براي شناساندن سي دي.
كليك روي دكمه
سپاس از محبوبيت شما نميكاهد 

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
الان ژنرال 7 هم خیلی وقته اومده که البته روی همون 3 نصب میشه و واقعا امکاناتش جالب هست.و در عین حال بازی سختی هم هست.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...

من کرک رو کپی کردم و هرچی فایلداخل دی وی دی بوده اینستال کردم ولی بازم نشده. به نظر شما دلیلش این میتونه باشه که سه تا بازی رو از روی سی دی هاشون کپی کردن و داخل یک دی وی دی ریختن؟ جنرالز 7 هم مثل شماره 3 این بازی فضایی میشه؟ چون من دوست دارم بازی با سلاح های واقعی حال باشه نه با یکسری چیزای تخیلی.

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
محض اطلاع دوستان آخرین نسخه بازی جنرالز zero hour یا همون 2 هست . بعد از اون هر ورژنی اومده تقلبیه و وابسته به شرکت EA نیست و مسلما پر از ارور و باگه و استاندارد نیست.
,
شما باید هر ورژن رو یک به یک کپی کنید
یعنی اینکه اول جنرالز 1 رو نصب کنید و بعد کرک جنرالز 1 رو کپی کنید داخل فایلش ( البته اگر جنرالز یک هم همین مشکل رو داره )
بعد جنرالز 2 رو نصب کنید و فایل کرک جنرالز 2 رو کپی کنید به فایل جنرالز 2 .
دقت کنید تا جنرالز 1 کرک نشده باشه جنرالز 2 حتی اگر کرک هم شده باشه قابل اجرا نیست .
فکر میکنم اگر این کار رو کنید مشکلتون رفع میشه و ورژن های بعدی رو هم میتونید نصب کنید ؛ که البته پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید . لطف بازی جنرالز به استانداردهایی هست که داره این ورژن های دست ساز این استاندارد رو کامل بهم ریختند .
,
شما باید هر ورژن رو یک به یک کپی کنید
یعنی اینکه اول جنرالز 1 رو نصب کنید و بعد کرک جنرالز 1 رو کپی کنید داخل فایلش ( البته اگر جنرالز یک هم همین مشکل رو داره )
بعد جنرالز 2 رو نصب کنید و فایل کرک جنرالز 2 رو کپی کنید به فایل جنرالز 2 .
دقت کنید تا جنرالز 1 کرک نشده باشه جنرالز 2 حتی اگر کرک هم شده باشه قابل اجرا نیست .
فکر میکنم اگر این کار رو کنید مشکلتون رفع میشه و ورژن های بعدی رو هم میتونید نصب کنید ؛ که البته پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید . لطف بازی جنرالز به استانداردهایی هست که داره این ورژن های دست ساز این استاندارد رو کامل بهم ریختند .
در روح و جان من میمانی ای وطن

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
apple2009 نوشته شده:من این کار رو کردم با این حال این مشکل برقراره
بدون نصب ورژن سه ؟
شاید فایل کرک رو اشتباه کپی میکنید . وقتی که فایل کرک رو به فولدر بازی کپی میکنید پیغام file replacement رو هم میبینید ؟ فایل ها بایست جایگزین بشند
این رو هم دقت کنید که کرک هر کدوم از دو نسخه رو داخل فولدر خودش کپی کنید .
در روح و جان من میمانی ای وطن
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
دوست عزیز کرک ژنرالز 2 به صورت یک فایل zip است که باید در آردس ژنرالز 2 unzip بشه

بله این پیغام رو هم میده من چند سال پیش این بازی رو سی دی هاشو داشتم اینستالشم کردم و درست کار میکرد. ولی سی دی هاشو گم کردم. حالا هم که با این دی وی دی که خریدم کار نمیکنه.

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار

- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
دوست عزیز شما از طریق نرم افزار هایی که ایمیج میسازند سی دی شماره 1 رو ازش ایمیج بسازید.بعد از طریق virtual image drive اونو فراخوانی کنید.
یا اینکه سیدی یک را روی سیدی رایت کنید و بعد در سی دی رام بزارید.فکر کنم مشکل حل میشه.
در مورد پچهای جنرال هم که بین عوام الناس به جنرال 3 4 .ووو.... معروف هست به نظر من rebon 5 , rebon 6 بهترین پچ برای ارتقا قابلیتهای بازی هست که اغراق کمتری توش شده.چ
اگه مشکلی بود خدمتیم.
موفق باشید
یا اینکه سیدی یک را روی سیدی رایت کنید و بعد در سی دی رام بزارید.فکر کنم مشکل حل میشه.
در مورد پچهای جنرال هم که بین عوام الناس به جنرال 3 4 .ووو.... معروف هست به نظر من rebon 5 , rebon 6 بهترین پچ برای ارتقا قابلیتهای بازی هست که اغراق کمتری توش شده.چ
اگه مشکلی بود خدمتیم.
موفق باشید
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون