والا بنده بیش از 100 بازی را تنها با یک DVD Boot پنج هزار تومانی اجرا کردم.
حال شما و دوست محترم این کار به این سادگی را سخت می دانید و یا علاقه دارید که هر بار 15 هزار تومان را برای این کار پرداخت کنید تصمیم خودتان است.
این آپدیت در توپخانه برای چند بازی کافیست اما اگر قرار باشد مثل بنده تقریبا اکثر بازی های را تهیه و انجام دهید واقعا تصمیم اشتباهی است.
به هر حال تصمیم نهایی با خودتان است.
بنده اگر ادامه دهم دوستان حس می کنند حتما دلیلی بر این اصرار است.
اما آقا سینا:
برای من واقعا جالب است که شما تمام زحمات یک گروه بزرگ از یوبی سافت را کنار گذاشته و تنها به یک مسئله کوچک توجه کرده اید.
دوست من.
درجه ای که پشت بازی زده شده است برای من و شما هست که با توجه به آن اقدام به تهیه بازی کنید.
اگر در این موارد حساس هستید می توانید درجه مخصوص به آن را نخرید.
از طرفی الزاما این مسائل برای هر فردی اهمیتی ندارد.
یا بهتر است منظور خودم را طور دیگری بیان کنم.
بنده این بازی را تمام کردم اما باور کنید کوچکترین توجهی به این مسائل نکردم و حتی اگر موردی بود گذشتم.
دمویی اینگونه باشد نمی بینم و از آن عبور می کنم چون علاقه ای ندارم.
علت آن است که من به اصل گیم توجه داشتم و زیبایی گرافیگی و جزییات آن برایم جذاب بود نه مسائل ج...!
در صورتی فردی دیگر تنها این گونه مسائل را مدنظر دارد.
و در کل می توان گفت هرکسی برداشت خاصی از بازی دارد و هدف آن متفاوت است.
بنده نظر خودم را بیان کردم.
حال شما تنها این بخش از نوشته من را خارج کردید و بر روی آن مانور می دهید نظرتان خودتان است و قابل احترام.
اما هنوز هم که هنوز است از این بازی و شماره بعدی آن دفاع می کنم چون هدفم آن چیزی که شما تصور می کیند نبوده درصورتی که برخی از بازی ها نیز از نظر من قابل گذشت نیست.
در پایان جدا جای تاسف دارد که کسی از این راه بخواهد خود را آرام کند و با دیدن چند صحنه ساده حس خاصی را به خود القا کند.
موفق باشید.