کمک در مورد بازی IGI2

در اين بخش شما ميتوانيد درباره کليه مباحث بازيهاي كامپيوتري به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

Re: کمک در مورد بازی IGI2

پست توسط khadem1111 »

ظاهرا کار شما هم نیس...شما هم نمیدونین.........................................ای کاش زبان بلد بودمممممممممممممممممممم :K:L :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 330 بار
سپاس‌های دریافتی: 109 بار

پست توسط امیر تاک »

سلام به همه دوستان...کسی میدونه اون مرحله که توی لیبی هست چطوری باید رد شد؟؟؟هر کاری میکنم بازی بورت میشه... :lol:
كاشكي ميدونستي كه ....اي كاش...
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 128 بار

پست توسط golabas »

احتمالا بازی اصلی نیست و نمی تونی رد بشی
من هم کشتم خودمو نتونستم رد بشم کلا بیخیال شدم
البته 6-7 سال پیش
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

امیر تاک نوشته شده:سلام به همه دوستان...کسی میدونه اون مرحله که توی لیبی هست چطوری باید رد شد؟؟؟هر کاری میکنم بازی بورت میشه... :lol:

[External Link Removed for Guests]

يادش بخير تصویر

احتمالا منظور شما مرحله 8 هست.

1_ ابتدا مسير را پاكسازي كنيد

2- با مامور همراه شويد تا شما را به محل مورد نظر راهنمايي كند

3- قبلا از اينكه آژير به صدا در آيد دشمن را بكشيد.

4- دوباره مسير را پاكسازي كنيد

شما بايد به فردي كه در هتل هست برسيد.
و.....
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

New Member

پست توسط ALIREZASALEHIFARD »

شهرام عزیز دوست من ببین تو اول کل مناطق رو پاکسازی کنی و همه افراد دشمن رو بکشی بعد از این کار بر میگردی به منطقه1 اونجا باید از لیزرت استفاده کنی و از فاصله حداکثر 49 متر به اون دیش ردیاب با لیزر به میله وسطی اون دیش که اونو به سقف اون اتاق وصل میکنه نگاه کنی تا اون 20 ثانیه معکوسی که در حال شمردن تموم بشه وقتی تموم شد سریعا باید از اون منطقه دور بشی تا با قدرت موشک خودی نمیری و به منطقه 3 میری واسه ی منطقه ی 3 هم همین کار رو میکنی و فوری به منطقه 4 باید بری و اون جا میری مرحله بعد البته باید اون 8 نفر بالای تپه رو هم بکشی.تصویرتصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

پست توسط mbxbox »

سلام به دوستان

کد های تقلب:

رمز باز شدن همه مراحل را در منوی اصلی بازی بزنید:

برای فعال سازی بقیه رمز ها کلمه ی NADA روبزنید:

---------------- عملکرد -------------- ! --------------- کد رمز -----------------

بازشدن تمام مراحل Shift+Ctrl+Alt+F9

شکست ناپذیری allgod

مهمات نامحدود allammo

آسان کردن بازی easy

راهنمای مرحله ی آخر: (پرتاب موشک)

مرحله یک این هست که وارد محوطه ی روبرو بشی و پمپ سوخت رسانی به موشک رو روشن کنی .
( محوطه ای که کنار فرودگاه هلیکوپتر هست و اتاقک نگهبانی داره )
و بعد از فعال سازی ی کلاهک موشک ...
هلیکوپتر پشتیبانی دشمن که رسید باید سرنشینان هلیکوپتر رو بکشی .
در بالای برج تکیه گاه دقیقآ همون جایی که تک تیر انداز بوده باید بایستی و به نگه دارنده کد بدی .
تا اولین بازوی تکیه گاه از موشک جدا بشه . بعد از طریق پلکان پائین بیا و در طبقات بعدی هم دقیقآ همون جای قبلی بایست تا بتونی کد وارد کنی و به این ترتیب هر 3 تکیه گاه رو از موشک جدا کنی .

بعد باید وارد ساختمان بشی . البته باید سرباز های پیاده شده در محوطه و تانک رو منهدم کنی .
سرباز ها حتمآ چون دردسر هستند ولی تانک رو هم منهدم نکردی اشکال نداره .
میتونی برگردی بالای برج تکیه گاه از طریق طناب برگردی به جای اول بالای اون اتاقک و به سمت ساختمان رو برو بری از فنس ها عبور کنی ( با کلید ) از پشت ساختمان وارد بشی .
به محض ورود سمت چپ کد رو وارد کنی تا در بسته بشه و مستقیم جلو بری تا به مرکز کنترل برسی .
اول سرباز هایی که هستند رو پاکسازی کن .
از ورودی مرکز کنترل سمت چپ دقت کن دستگیره ی سبز رنگ هست اون رو بزن
به تجهیزات داخل نگاه کن یک دگمه ی بزرگ قرمز رنگ هست اون رو بزن .
تا اولین دگمه ی قرمز رو بزنی در بزرگی باز میشه اون طرف سالن و سرباز های پشتیبانی وارد میشن که باید
اون ها رو هم پاکسازی کنی ( اول یه نارنجک بنداز ) بعد تیراندازی کن .
و در نهایت دومین دگمه ی قرمز رنگ که دقیقآ قرینه ی دگمه ی اون در طرف دیگر سالن هست رو بزن تا موشک پرتاب بشه .تصویر

________________________________________________________________________________

موفق باشیدتصویر
MY FIRST UPCOMING VIDEO GAME

[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط meti09 »

آقا تو آی جی آی2 مرحله 9 قسمت 6 رو چجوری باید انجام بدم لطفا راهنماییم کنید
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

پست توسط Hesam - 1994 »

meti09 نوشته شده:آقا تو آی جی آی2 مرحله 9 قسمت 6 رو چجوری باید انجام بدم لطفا راهنماییم کنید

اگه ترافیک اینترنتی داری
برو به این ادرس : [External Link Removed for Guests]
54MB حجم فیلم مرحله 9 هست
------------------
منم یادمه توی مرحله ششم گیر کرده بودم
چندبار مراحلو چک کردم و فک کنم تصویراز داخل ساختمون بیرون اومدم {قسمت ششم} و از جلوی دوربین با تیراندازی خودکار رد شدم {توی قسمت 4 یا 5 غیر فعال شده} که مرحله تموم شد و زندانیه با ماشین فرار کرد !

New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط newkala25 »

shahram1159 نوشته شده:دوستان یکی به من بگه تو بازی IGI2 در مرحله 15 چطوری باید مراحل 1 و 3 که مربوط به محل پرتاب موشک سام هست انجام داد هر کاری می کنم نمی تونم ای دو تا مرحله رو کامل کنم با تشکر از همه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
تا جایی که یادمه باید لیزر رو در فاصله‌ی زیر 50 متر برای حدود 15 ثانیه (کانتر معکوس اون نشون میده) روی سام‌ها ثایت کنید تا هواپیما اون رو پیدا و بمباران کنه، سریع هم باید حرکت کنید و سعی کنید درگیر سربازها نشید که سام فرصت زدن هواپبما رو نداشته باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط alinooryan »

shahram1159 نوشته شده:دوستان یکی به من بگه تو بازی IGI2 در مرحله 15 چطوری باید مراحل 1 و 3 که مربوط به محل پرتاب موشک سام هست انجام داد هر کاری می کنم نمی تونم ای دو تا مرحله رو کامل کنم با تشکر از همه

با اون دوربینی که بهت داده مدت 15ثانیه روی اون لانچر موشک نگاه کن باهاش تا جنگنده اون لانچر موشک رو هدف قراربده.باید در زمانی نزدیک به هم این کار رو بکنی وگرنه جنگنده رو میزنن.
New Member

Re: کمک در مورد بازی IGI3

پست توسط alinooryan »

دوستان من توی igi3 توی اون مرحله دومش موندم.چطوری باید از اون درب دوم پایگاه عبور کرد؟هر کاری میکنم نمیتونم ازش رد بشم.لطفا راهنمایی کنید.
ارسال پست

بازگشت به “بازيهاي رايانه‌اي”