سلام
امروز اخبار ساعت 7 عصر یه سایتی رو معرفی کرد که کل بازیهای کامپیوتری خارجی و ایرانی به صورت تفکیک شده و منظم توشه . اینجوری که میگفت سایت خیلی خوبیه .... ولی متاسفانه متوجه اسم سایت نشدم !
اگه شما متوجه شدین بگین .
ممنون
سوال
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
Re: سوال
سلام
یه سوال داشتم :
هفته پیش از روی بی عقلی رفتم نمایشگاه بازیهای رایانه ای واقع در مصلا تهران .
رفتم قسمت فروش بازی ... حدود 10 تا بازی مختلف اکشن و رالی خریدم ... همشون ماله شرکت لوحه زرین نیکان میباشد ... متاسفانه همگی به یک شکل نصب میشن و در موقع نصب به شما میگه برای اجرای بازی باید این نرم افزارها رو قبلا نصل کنید تا بازی قابل اجرا باشه :
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][HIGHLIGHT=#f2f2f2]http://axgig.com/images/86465931609398616531.
ولی در موقع نصب برنامه : vcredist_x86.exe که فکر کنم مربوط به نصب برنامه : visual c++ runtime میباشد به مشکل میخورم و پیامی میده که یه فایل تو سیستمتون پیدا نمیشه و به خاطر همین ... و وقتی قید این برنامه رو میزنم و بدون این نصب بازی رو اجرا میکنم موقع شروع بازی کامپیوتر restart میشه و اصلا نمیشه . هر کاری کردم که نصب بشه مدام پیام اشکال میده .
نمیدونم با این فایل exe چیکار کنم .
سیستم مورد نیاز این بازی رو کامپیوتر ساپورت میکنه . ولی برای نصب این برنامه مورد نیاز کامپیوتر به مشکل میخوره .
اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید تا این مشکل حل بشه ...
ممنون و سپاسگزارم.
یه سوال داشتم :
هفته پیش از روی بی عقلی رفتم نمایشگاه بازیهای رایانه ای واقع در مصلا تهران .
رفتم قسمت فروش بازی ... حدود 10 تا بازی مختلف اکشن و رالی خریدم ... همشون ماله شرکت لوحه زرین نیکان میباشد ... متاسفانه همگی به یک شکل نصب میشن و در موقع نصب به شما میگه برای اجرای بازی باید این نرم افزارها رو قبلا نصل کنید تا بازی قابل اجرا باشه :
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][HIGHLIGHT=#f2f2f2]http://axgig.com/images/86465931609398616531.
ولی در موقع نصب برنامه : vcredist_x86.exe که فکر کنم مربوط به نصب برنامه : visual c++ runtime میباشد به مشکل میخورم و پیامی میده که یه فایل تو سیستمتون پیدا نمیشه و به خاطر همین ... و وقتی قید این برنامه رو میزنم و بدون این نصب بازی رو اجرا میکنم موقع شروع بازی کامپیوتر restart میشه و اصلا نمیشه . هر کاری کردم که نصب بشه مدام پیام اشکال میده .
نمیدونم با این فایل exe چیکار کنم .
سیستم مورد نیاز این بازی رو کامپیوتر ساپورت میکنه . ولی برای نصب این برنامه مورد نیاز کامپیوتر به مشکل میخوره .
اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید تا این مشکل حل بشه ...
ممنون و سپاسگزارم.
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)