سوال

در اين بخش شما ميتوانيد درباره کليه مباحث بازيهاي كامپيوتري به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 81 بار
سپاس‌های دریافتی: 560 بار

سوال

پست توسط شترگاو پلنگ »

سلام
امروز اخبار ساعت 7 عصر یه سایتی رو معرفی کرد که کل بازیهای کامپیوتری خارجی و ایرانی به صورت تفکیک شده و منظم توشه . اینجوری که میگفت سایت خیلی خوبیه .... ولی متاسفانه متوجه اسم سایت نشدم !
اگه شما متوجه شدین بگین .
ممنون
 [FONT=Times New Roman]هرگز نخواب کوروش ، ای مهر آریایی / بی نام تو وطن نیز ، نام و نشان ندارد  
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1080 بار
سپاس‌های دریافتی: 3413 بار

Re: سوال

پست توسط dolphine »

سلام

یه سوال داشتم :

هفته پیش از روی بی عقلی رفتم نمایشگاه بازیهای رایانه ای واقع در مصلا تهران .

رفتم قسمت فروش بازی ... حدود 10 تا بازی مختلف اکشن و رالی خریدم ... همشون ماله شرکت لوحه زرین نیکان میباشد ... متاسفانه همگی به یک شکل نصب میشن و در موقع نصب به شما میگه برای اجرای بازی باید این نرم افزارها رو قبلا نصل کنید تا بازی قابل اجرا باشه :

[HIGHLIGHT=#f2f2f2][HIGHLIGHT=#f2f2f2]http://axgig.com/images/86465931609398616531.  

ولی در موقع نصب برنامه : vcredist_x86.exe که فکر کنم مربوط به نصب برنامه : visual c++ runtime میباشد به مشکل میخورم و پیامی میده که یه فایل تو سیستمتون پیدا نمیشه و به خاطر همین ... و وقتی قید این برنامه رو میزنم و بدون این نصب بازی رو اجرا میکنم موقع شروع بازی کامپیوتر restart میشه و اصلا نمیشه . هر کاری کردم که نصب بشه مدام پیام اشکال میده .

نمیدونم با این فایل exe چیکار کنم .

سیستم مورد نیاز این بازی رو کامپیوتر ساپورت میکنه . ولی برای نصب این برنامه مورد نیاز کامپیوتر به مشکل میخوره .

اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید تا این مشکل حل بشه ...

ممنون و سپاسگزارم.

==========================================
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .  
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]   
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)  
New Member

Re: سوال

پست توسط AMIR13688 »

سلام دوستان خوبم ازشما یک کمک میخواستم من دنبال بازی خیلی قدیمی هستم حتی حاظرم مبلغ بالایی براین بازی بدم اسم بازی DESERT STORM هست عکس صدام حسین روی پوش هستشتصویر
ارسال پست

بازگشت به “بازيهاي رايانه‌اي”