تحريم خودجوش بازي میدان نبرد توسط ايرانيان!

در اين بخش شما ميتوانيد درباره کليه مباحث بازيهاي كامپيوتري به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

Re: تحريم خودجوش بازي میدان نبرد توسط ايرانيان!

پست توسط aliamous »

واقعا علاقمند هستم تا اين بازي عرضه بشه و امكانش و جود داشته باشه كه اون رو انلاين در ايران بازي كرد بعد ميخوام ببينم بچه هاي ايراني چه اشي براي اونوريها خواهند پخت و چه قدر روش روغن داره .
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

مجتبی مقبلی خواجه نوشته شده:
SAMAN نوشته شده:
ضمنا"در نتیجه این بحث به نکته "بازی" توجه نکردید! همه چیز بازی هست عزیزان بازی!

اول بازي ميسازن ذهنهارو آماده ميكنند بعدش فيلم ميسازن مردم رو ميترسونن بعدش بدون مقاومت مردمي وارد ميشن و ايران ميشه افغانستان دوم تصویر

دوست عزیز ، یعنی شما می فرمایید برادران افغان و عراقی قبل از اینکه تسلیم امریکا بشن ،می نشستن بازی کامپیوتری می کردن !!!!!!!!؟؟؟؟
من فکر میکنم دلیلش این بود که طالبان و صدام پدرشون رو در اورده بودند و چند سال هم این کشور ها دچار جنگ فرسایشی بودند و ملت که جونشون به لبشون رسیده بود به سرعت تسلیم شدن تا از اون شرایط مزخرفی که داشتن نجات پیدا کنند که البته این هم اشتباه بزرگی بود و نتیجش هم این شد که می بینی ... بازی فقط بازیه ولی ماها به همه چیز مشکوکیم و توی همه چیز دنبال دشمن می گردیم .اگه اونها هر کاری که می خوان بکنن ابتدا فیلم و بازیشو میسازن پس ما دیگه نیاز به جاسوسی و رصد فعالیتهاشون نداریم کافیه یه چندتا خوره بازی و فیلم استخدام کنیم تا دست دشمنانمون رو ، رو کنیم . ما باید هوشیار باشیم ولی نباید خودمون ،خودمون رو بترسونیم .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

حالا که بحث جدی شده اجازه می خوام چند کلمه ای هم من جدی حرف بزنم.
در اینکه "میدان نبرد" یک بازی هست شکی نیست! اما باید پرسید بعد از این همه سال اختلافات جدی میان ایران و جهان غرب چرا نزدیک سال 2012 توجه بهترین بازی سال 2011 به ایران جلب شده؟
مگه نه اینکه ایران بعد از 11 سپتامبر بارها تهدید به حمله نظامی شده و همچنین به خاطر انرژی هسته ای این مسئله دو چندان شد؟ چرا "ندای وظیفه" یا "مدال افتخار" هچکدام در این سالها توجهی به ایران نداشتند؟
پاسخ کسانی که پرسیدند چرا آلمان ها، روس ها، ژاپنی ها این سری بازی هارو که تقریبا این ملت رو وحشی به نمایش می گذارد تحریم نمی کنند را بهتره با یک سوال پاسخ بدم:
آیا غیر از این هست که این سه کشور به ظاهر قدرتمند بعد از شکست سنگینشان از آمریکا توسط خود او کنترل می شوند و یا از او حساب میبرند (هر چند نامحسوس)؟
کلام آخر:
سال 2012 بیشترین سرمایه تبلیغاتی غرب برای آن خرج میشود و همه مردم جهان را آماده نابودی آن در این سال کرده! چهره ایران هم که حسابی در نطر غیر خراب شده! مردم خود ایران هم که با همه جور هجوم فرهنگی طی سال های اخیر روبرو بوده اند و هر یک به نحوی درگیر این مسائل مزخرف محاوره ای شده اند جز مسئله اصلی یعنی "خود سرزمین ایران"!
و اما در آخرین گام وقت پختن مغز مردم جهان و مخصوصا ایرانیان است با موضوع حمله به ایران! ایرانی که بیشترین تاثیر را بر آخرالزمان و ظهور دارد! (حتی نوستراداموس هم به این مسئله اقرار کرده!)
به نطر شما چرا یک بازی استراتژیک یا هر موضوع دیگه ای رو برای ساختن یک بازی با اصل حمله به ایران انتخاب نکردند؟ آیا غیر اینه که بیشترین فروش بازی در ایران رو این سری بازیها دارند؟

چرا سری بازی های میدان نبرد که طرفداران چندانی (تا ورژن قبل این بازی) نداشتند یکباره در این دو بازی آخر این چنین قدرتمند ظاهر می شوند؟ و این بازی بهترین امسال انتخاب می شود؟
و سوال آخر اینکه آیا شما معتقدید که بازیسازان از مسئولان کشورشان خط نمیگیرند و مستقل هستند...؟

ولی با وجود همه این مسائل من این بازی رو میخرم!!! چون در کشور عزیزم هیچ سرگرمی هیجان آور و جذابی به این راحتی و ارزانی قابل دسترس من نیست و همچنین هیچ بازی ویدیوئی ایرانی جدیدی به گرد پای این بازی ها هم نمیرسد...
تصویرتصویرتصویر
اندکی صبر...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

به خاطر اینکه اونها اونقدر در مورد ایران غلو کردن که خودشون هم باورشون شده با یه ابر قدرت خون ریز بیرحم طرفن .چون اونها تمام ابر قدرتهای قبلی رو توی بازیهاشون اورده بودن و شکست داده بودن و الان به دنبال یه سوژه جدید می گردن .چون اونها عادت ندارن از یه سوژه چند بار استفاده کنن آخه اونها ایرانی نیستن که چهل سال کارخونه هاشون پیکان تولید کنن و مردمشون سوار پیکان بشن، اونها دنبال تنوع هستن .بازم دلیل بیارم که چرا این دفعه اومدن سراغ ایران .؟؟؟ ضمنا اگه برای اون هدفهایی که شما میگید دارن بازی و فیلم می سازن به هدفشون رسیدن چون الان تحلیل گر هامون دائم دارن مردم رو می ترسونن و به مردم هشدار میدن که اونها دارن علیه ما آماده جنگ می شن، چون سال 2012 داره میاد ، چون بازی فلان رو ساختن چون فیلم بهمان رو ساختن . برادر من بزار بیان ، تا ایندفعه درس عبرتی بهشون بدیم که تا ابد جرات حمله به هیچ کشوری رو نکنن .بزار حمله کنن تا واقعا 2012 رو به چشمشون ببینن و 2012 سال پایان دنیای اونها باشه .

ایران ، تا ابد جاودان .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

پست توسط HS368 »

ما میدونیم یه روز یه جایی یه خری بهمون حمله میکونه اما نه الان!!! :x
من قبول ندارم جنگی در راه باشه. بقول دکتر رائفی پور اونا شما رو به مرگ میگیرند تا به درد راضی بشید! جالب اینکه با مردم خودشون هم همین کارو میکنند!
این بازی ها و فیلم ها و مشابه بودن این ماجرا تو حملاتشون به کشورهایی مثل عراق و افغانستان فقط برای اینه که مردم و مسئولین حس کنند که آمریکا داره برای جنگ با ایران آماده میشه نه چیز دیگه، آمریکا توان مدیریت جنگ جدید اونم با مدت زمان نامعلوم رو نداره! اونا دارند ما رو به مرگ میگیرند تا ما تن به خواسته هاشون بدیم!
اگه این بازی رو انجام میدید، امیدوارم فقط یه سرگرمی باشه و تو روانتون تاثیر نگذاره! :D
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
New Member

پست توسط artomis »

من که حتما میخرم بازی میکنم

خدا پدر مادرشونو بیامرزه دمشون گرم
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

رهبر عزیز فرمودند

تصویر 
   تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

دوستان زیاد گیر ندید چون مب این بازی رو دارم با حداکثر جزئیات امتحان میکنم ...اولاش یکم دل آدم میگیره و آدم احساس میکنه به کشورش حمله شده اما بعد همه چیز عادی میشه.

در کل یکم زیاد مسخره ساختنش ...بیشتر پرچم عراق دیده میشه تا پرچم ایران.....

در بیشتر ساختمانها کلمات عربی نوشته شده و اگرم جایی فارسی باشه خیلی مسخره نوشته : ساختمان مسکونی چهار 4نفر اجراه امکانت لازم رفاهی و از این قبیل

ایرانیها هم بیشتر از این جمله ها استفاده میکنند...برید بالا برید پایین

سگای لامصب و.....

وقتی که ایرانیها انگلیسی میگن بیشتر لهجه ی عربی دارند تا فارسی....انگار بین تهرا و بغداد مشکل داشتن هر دوتاشونو ادغام کردند تو این بازی....

خاک بر سرشون یه ایرانیه مقیم خارجو بغل خودشون میگذاشتند تا راهنماییشون کنه چی میشد...

______

در کل بازی خوبیه اما به پای call of duty و medal of honor نمیرسه .....هوش مصنوعی توی این بازی زیاد استفاده نشده
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 2568 بار

پست توسط babak1985 »

همه چیز درباره ی بازی Battlefield3 در اینجا

[External Link Removed for Guests]
دشمن رو باید از دور دید
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

SA@M نوشته شده:چرا سری بازی های میدان نبرد که طرفداران چندانی (تا ورژن قبل این بازی) نداشتند یکباره در این دو بازی آخر این چنین قدرتمند ظاهر می شوند؟ و این بازی بهترین امسال انتخاب می شود؟
و سوال آخر اینکه آیا شما معتقدید که بازیسازان از مسئولان کشورشان خط نمیگیرند و مستقل هستند...؟

اتفاقا خیلی هم پر طرفدار بود در ورژنهای قبلی و رقیب اصلی call of duty هست !
و در مورد سوال بعد در اکثر موارد نه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام ؛ داستان من و این بازی :

بنده خدایی از رفقا این بازی رو بازی می کرد ، بهش گفتم :بازی نکن

گفت چرا ؟

گفتم داری خود زنی می کنی .

با بی خیالی گفت : راستکی نیست که !

گفتم آدم تو دنیای مجازی هم نباید به کشورش حمله کنه ؛ غیرت به خرج بده پسر بزن سیدیشو بشکون!

صدای بازی از روی دلخوری زیاد کرد ؛ گفت گرافیک بازیو بچسب .... !

گفتم : انگار داری هم وطناتو می کشی و به کشورت حمله می کنی ، به خاطر چی ............. گرافیک ؟؟؟؟

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

[BLOCKQUOTE] علیرضا بختیاری از بییندگان «تابناک» در مطلب ارسالی برای «نگاه شما» نوشته است:

در وانفسائی که افراد معدودی هستند که با فروش فیلمهای خصوصی مردم بدنبال کسب درآمد حرام هستند جوان با غیرتی از آبادان در بازار لوازم رایانه آبادان ، که در ایران بزرگ هم مانندش کم نیستند با خودداری از فروش بازی رایانه ای باتلفیلد 3 که آنرا توهین به نظام مقدس جمهوری اسلامی میداند نشان داد که عرق ایران و اسلام را با درآمد زودگذر عوض نخواهد کرد.

تصویر  [/BLOCKQUOTE]
   تصویر     

قفل شده

بازگشت به “بازيهاي رايانه‌اي”