[HIGHLIGHT=#FFFF00]حمله Angry Birds به ایران!!!؟
این پرندگان خشمگین و سازندگان آن این بار هوای حمله به ایران را در سر میپرورانند.
بازی رایانهای محبوبی که اکثر کاربران رایانه با آن آشنا هستند، بازی «پرندگان خشمگین» یا همان Angry Birds میباشد. به نظر میرسد این پرندگان خشمگین و سازندگان آن این بار هوای حمله به ایران را در سر میپرورانند.
در جدیدترین نسخه بازی «پرندگان خشمگین» (Angry Birds) با نام Fry Me To The Moon، در مرحله 9 این بازی شما باید در سیارهای به جنگ دشمنان خود و نابود ساختن آنها بروید که کاملا شبیه به نقشه کشور عزیزمان ایران میباشد.
[External Link Removed for Guests]
البته در این بازی کار به اینجا ختم نمیشود و در مرحله 10 نیز شما به تخریب خانههایی میپردازید که طبیعتا خانههای ایرانیان است چرا که این خانهها بر روی سیارهای شبیه به نقشه ایران بوده و حتی یکی از این خانهها چیزی نیست جز برج میلاد.
اخیرا سازندگان غربی بازیهای رایانهای، در بازیهای خود حمله به ایران را در دستور کار خود قرار دادهاند. پیش از این نیز بازی «میدان نبرد 3» که در آن نیروهای آمریکایی به ایران و تهران حمله کرده و آن را به اشغال خود در میآورند انتقادهایی زیادی را به ویژه از سوی بازیبازهای ایرانی به همراه داشته است.
منبع خبر: itanalyze.com
حمله Angry Birds به ایران!!!؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1326 بار
- سپاسهای دریافتی: 2342 بار
- تماس:
حمله Angry Birds به ایران!!!؟
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 894 بار
- سپاسهای دریافتی: 718 بار
Re: حمله Angry Birds به ایران!!!؟
سلام
نظر من در رابطه با این بازی این هستش که خوب بالاخره باید یک کشوری هم باشه که سازندگان این یازی کاراکترهاشو طراحی کنند تا قصد حمله به جایی رو داشته باشند. البته نظر من در رابطه با میدان نبرد کاملا متفاوته. اما درباره ی این بازی چون در نسخه های قبلش تقریبا این کاراکتر ها به اکثر کشورهای معروف حمله کردند, خوب شاید زیاد مهم نباشه.
مثلا در نسخه فصل ها شما حتی به صهیونیست ها ها حمله میکنید به چین میرید و درواقع به خیلی از کشور های مختلف.
دیگه داریم شورشو در میاریم و خودمونو منزوی میکنیم. این جور اعتراضات بالاخره پیامدهایی هم داره
به نظر من بهتره بیشتر از این خودمونو خراب نکنیم و ما هم بازی بسازیم مثلا مرحله هاش تو واشنگتون باشه. یا هر جای دیگه
این نظر من بود. نظر دوستان قطعا محترم میباشد.
با تشکر
نظر من در رابطه با این بازی این هستش که خوب بالاخره باید یک کشوری هم باشه که سازندگان این یازی کاراکترهاشو طراحی کنند تا قصد حمله به جایی رو داشته باشند. البته نظر من در رابطه با میدان نبرد کاملا متفاوته. اما درباره ی این بازی چون در نسخه های قبلش تقریبا این کاراکتر ها به اکثر کشورهای معروف حمله کردند, خوب شاید زیاد مهم نباشه.
مثلا در نسخه فصل ها شما حتی به صهیونیست ها ها حمله میکنید به چین میرید و درواقع به خیلی از کشور های مختلف.
دیگه داریم شورشو در میاریم و خودمونو منزوی میکنیم. این جور اعتراضات بالاخره پیامدهایی هم داره
به نظر من بهتره بیشتر از این خودمونو خراب نکنیم و ما هم بازی بسازیم مثلا مرحله هاش تو واشنگتون باشه. یا هر جای دیگه
با تشکر

- سپاسهای ارسالی: 2116 بار
- سپاسهای دریافتی: 5462 بار
Re: حمله Angry Birds به ایران!!!؟
c r 4c k نوشته شده:سلام![]()
با تشکر
موافقم.اصلا من خیلی دوست دارم در قالب یک مبارز ایرانی به مسکو و لندن و نیویورک و ... حمله کنم!!!
خواب دیدم قیامت شده است .
هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟»
گفت:«میدانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟»
گفت:«میدانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!