نمونه ای بازی قبل ها به صورت عکس ارائه شده بود. اما خوب به صورت فلش هم طراحیش کردن
[External Link Removed for Guests]
بازی فوق العاده جالب فلش حدس!!!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: No Where
- سپاسهای ارسالی: 2010 بار
- سپاسهای دریافتی: 837 بار
- تماس:
Re: بازی فوق العاده جالب فلش حدس!!!
سلام.خسته نباشید.
تا جایی که من متوجه شدم توی هر دور که بازی میکنید از اول به ترتیب شکل اعداد 23 46 و 84 رو میاره و به انتخاب شما بستگی نداره.مال من که 5 یا 6 دور بازی کردم همینطوری بود.
تا جایی که من متوجه شدم توی هر دور که بازی میکنید از اول به ترتیب شکل اعداد 23 46 و 84 رو میاره و به انتخاب شما بستگی نداره.مال من که 5 یا 6 دور بازی کردم همینطوری بود.

- سپاسهای ارسالی: 366 بار
- سپاسهای دریافتی: 106 بار
SEAFARER
با عرض سلام و تقدیم احترام
خیر ، الگوریتم این بازی بر اساس یکی از قوانین علم ریاضی نوشته شده است که هرگاه جمع رقم های یک عدد دو رقمی را از خود آن عدد کم کنید عدد بدست آمده حاصلضرب عدد 9 خواهد بود ، بنابراین تمامی تصویرهای که در این بازی نمایش داده میشوند مربوط به عدد 9 و حاصلضرب های این عدد میباشند
موفق باشید

- سپاسهای ارسالی: 297 بار
- سپاسهای دریافتی: 363 بار
با سلام و درود
من فکر کردم یه چیزی در حد کریس آنجل باشه ولی سرکاریه
الگوریتمش خیلی سادست. همانطور که _Saeed_ گفتن، عدد دو رقمی x=ab رو در نظر بگبرید
حالا اگر مجموع رقم هاشو از خود عدد کم کنین دارین a*10+b-(a+b)=9*a
پس عدد مذکور حاصلضرب 9 هست. تریک اینجاست اگر از ماوس استفاده نکنین جواب بازی اشتباه در میاد. در صفحه آخر اینقدر تعداد اعداد زیاده که ناخودآگاه با ماوس میرید رو عدد مورد نظر یا اینکه به نزدیکی های عدد موردنظر. آنگاه بازی نزدیکترین جواب مضرب 9 رو به جایی که ماوس رو روش نگه داشتین به شما نشون میده

من فکر کردم یه چیزی در حد کریس آنجل باشه ولی سرکاریه
الگوریتمش خیلی سادست. همانطور که _Saeed_ گفتن، عدد دو رقمی x=ab رو در نظر بگبرید
حالا اگر مجموع رقم هاشو از خود عدد کم کنین دارین a*10+b-(a+b)=9*a
پس عدد مذکور حاصلضرب 9 هست. تریک اینجاست اگر از ماوس استفاده نکنین جواب بازی اشتباه در میاد. در صفحه آخر اینقدر تعداد اعداد زیاده که ناخودآگاه با ماوس میرید رو عدد مورد نظر یا اینکه به نزدیکی های عدد موردنظر. آنگاه بازی نزدیکترین جواب مضرب 9 رو به جایی که ماوس رو روش نگه داشتین به شما نشون میده

[COLOR=#1f497d]به سانِ رود،که در نشیبِ دره سر به سنگ می زند،
رونده باش.
امیدِ هیچ معجزه ای ز مرده نیست
زنده باش.
رونده باش.
امیدِ هیچ معجزه ای ز مرده نیست
زنده باش.