خواستم اتفاقات اخیری که برام افتاد رو مرور کنم.
من یک سایتی داشتم در یکی از سرویس دهنده های رایگان خارجی در واقع انجمن بود و صرفا به صورت ازمایشی بر روش کار میکردم اما هنچنان به گوگل معرفی شده بود. درست چند روز قبل از اینکه سنترال تحریم بشه سایت منم نحریم شد من ابتدا فکر کردم که ممکنه بخاطر افزونه هات ادیتور که روی انجمن نصب کردم دچار مشکل شده چون کلا انجمن مشکلی نداشت و فقط وقتی وارد صفحه ای که ادیتور هم درش بود وارد میشد صفحه رو ریدایرکت میکرد به صفحه اول هاست. اما سایت به طور کامل تحریم شد
بنده یک سایت دیگر هم دارم که تقریبا مداوم بهش سر میزنم و پی گیرش هستم در همان بهبوهه ها
مدتی پیش بیکباره سایت ما دچار مشکل شد و خطای استفاده بیش از حد سی پی یو رو میداد این امر مدتی ادامه یافت و وقتی تحقیق کردم متوجه شدم که این اتفاق برای بسیاری دیگر از هم قطارهای ما که هاستشون رو از سرویس دهند مشترک گرفته بودیم اتفاق افتاده. ما در اخر مجبور شدیم سرویس دهنه مون رو تغییر بدیم
مدتی کوتاهی است که هاست ما تغییر کرده و سایت مشکلی نداشت تا چند روز قبل
البته لود شدن سرور فقط اوایل متعادل بود "2-1" مدتی بعد به 8-7 رسید و الان به حدی رسیده که گاهی سایت down میشه انواع پلاگین های امنیتی و فایر وال رو نصب کردم اما ظاهرا تاثیر انچنانی نداره و همین الان به نظرم سایت تحت حمله ست. گاهی سایت down میشه و خطای برقراری ارتباط با پایگاه داده رو میده

به نظر میرسید که مدتی است به سایت های ایرانی حمله های اینچنینی زیاد میشه و متاسفانه انهایی که سرورشون به قدر کافی قوی نیست بیشتر از لحاظ اماری اسیب میبینند.
با تحت حمله قرار گرفتن سنترال یقین پیدا کردم که واقعا کوچیک و بزرگ نداره و به همه سایتهای ایرانی حمله گسترده
سوال داشتم.
کسی مشکل منو تو سایت خودش دارد؟
راه کار برای جلوگیری از اینجور حملات چیست؟
چندتا سایت مختلف رو گشتم اما چیز بدرد بخوری پیدا
اخرین سوال این حملات توسط چه کسانی و از کدام کشورها صورت میگیره؟