درخواست راهنمایی در خصوص Kaspersky Endpoint Security 10

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

درخواست راهنمایی در خصوص Kaspersky Endpoint Security 10

پست توسط saeed_hz »

با سلام.
بنده این ورژن از انتی ویروس شرکت کاسپر رو نصب کرده ام.
مشکلی که برام پیش اومده اینه که به علت عدم اخطار فایر وال کاسپر در مواقعی که نرم افزاری قصد اتصال به اینتر نت را دارد معمولا در کنار انتی ویروس از فایر وال جداگانه هم استفاده میکنم که عموما یا محصول دسکتاپ مک افی و یا فایروال انلاین ارمور هست.
ولی این ورژن از انتی ویروس به علت نصب درایور Kaspersky Anti-Virus NDIS Filter تمام فایر والها را غیر فعال میکند و عملا سیستم با نصب فایر وال جداگانه هنگ میکند چون تداخل به وجود میاید.

الان درخواستی که دارم اینه که فایروال خود کاسپر هنگامی که نرم افزاری قصد اتصال به اینتر نت را دارد پیغام بدهد که اجازه میدهید یا نه.(حداقل کاری که فایر وال ساده باید انجام دهد)ولی هر چه قدر با تنظمیات ان کار کردم به نتیجه خاصی نرسیدم.
طبیعی هست که از داخل منوهای نرم افزار میشه پیکر بندی کرد ولی همیشه که نمیشه چشممان به انجا باشد .قاعدتا نرم افزاری فایر وال باید اخطار بر اتصال جدید را نشان دهد.
اگر در این مورد تجربه ای دارید لطفا دریغ نکنید.

در ضمن ریستر این ورژن رو اگه دارید لطف بفرمایید به ما هم بگید.
ممنون
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: درخواست راهنمایی در خصوص Kaspersky Endpoint Security 10

پست توسط Mahdi1944 »

,
در قسمت فايروال ميتونيد تنظيمات رو براي گروه خاص و يا برنامة‌ي خاص انجام بديد که اجازه‌ي دسترسي به اينترنت، شبکه‌ي خاص، سرويس و منابع سيستمي و بسياري موارد ديگه داشته باشه يا خير و لاگ از اون تهيه کنه يا خير، همچنين در قسمت Interface ميتونيد تنظيم کنيد براي رخداد‌هاي خاص به شما notification بده، هم روي صفحه و هم از طريق ايميل
کاسپرسکي يک سيستم امنيتي هست و با فايروالهاي استاتيک تفاوت داره، با هيوريستيک و اطلاعاتي که از signature برنامه‌ها به دست مياره به صورت اتوماتيک دسترسي‌هايي رو که از اونها اطمينان داره و سيستم رو در حالت امن قرار ميده رو به برنامه ميده، همچنين با انجين تشخيص نفور پذير بودن بر اساس نفوذ‌پذيري‌هاي گزارش شده رسمي و مواردي که خود شرکت شناسايي کرده، تنظيماتي براي ترميم اين نفوذ پذيري‌ها انجام ميده و به اين شکل سريعتر و هوشمندانه تر از حالت دستي وضعيت رو مديريت ميکنه، اين موارد در کنار هم به نظر ميرسه چيزي که شما مد نظرتون هست رو فراهم کنه، مثلا ميتونيد شما تنظيم کنيد تمام مواردي که جديد هستند در low restricted قرار بگيرند و براي اين گروه تنظيم کنيد که به چه منابعي دسترسي داشته باشه، زمان اجرا هم ميتونيد notification ها رو فعال کنيد تا به شما اعلام کنه، بعد هر کدوم از برنامه‌ها که از اونها اطمينان داريد رو ميتونيد مجزا از دسترسي گروهش کنيد که به مواردي که مد نظرتون هست دسترسي داشته باشه

تجربه‌ي شخصي من اينه که مديريت رو به خود کاسپرسکي واگذار کنيد، من طي چند سالي که به نسخه‌هاي مختلف اين برنامه کار کردم کاملا به نظرم قابل اتکا هست روالهاي خود برنامه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”