مشکل امنیتی محصولات MRT؟؟؟!!!

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

مشکل امنیتی محصولات MRT؟؟؟!!!

پست توسط SMH »

[FONT=Book Antiqua]مشکل امنیتی محصولات MRT؟؟؟!!!

با سلام دوستان عزیز

فکر کنم اکثر دوستان در مورد نرم افزار تغییر حروف کیبور محصولات MRT اطلاع داشته باشند و از اون استفاده کنند که اسم نرم افزار بصورت دقیق Keyboard Changer MRT هست

عکسی که در زیر نمایش داده میشه یک پیام اخطار از طرف اینترنت سکیوریتی بیت دفندر و اخرین ورژن اون همراه اپدیت هست که تقریبا مربوط به 2 ماه پیش میشه که روی سیستمم نصب بود

یکی روز با پیامی مواجه شدم که واسم جای تعجب داشت همون طور که توی قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم و به زبان انگلیسی نوشته شده می تونید بخونید که نوشته این نرم افزار مالیکیوس هست و باید حذف بشه

دوستان می خواستم بدونم به بیت میشه اعتماد کرد (البته می دونم 100 درصد میشه اعتماد کرد ولی به دنبال اطمینان و حرف شما هستم ) اگه اینطور باشه چطور میشه به محصولات ایرانی اعتماد کرد؟؟؟!!

عکس مربوط به نرم افزار و ارور امنیتی مربوط به بیت دفندر :

تصویر 

تصویر 
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

Re: مشکل امنیتی محصولات MRT؟؟؟!!!

پست توسط Mohammad 1985 »

کلا محصولات دستکاری شده رو نمی پسندم !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 234 بار

پست توسط Aspahbod »

کلا آنتی ویروس ها برنامه هایی که مستقیم بخوان رم رو دستکاری کنن رو ویروس و بد افزار میشناسن. برای همینه که برنامه های ترینر بازی ها هم همگی ویروس شناخته میشن. به علاوه، تمام آنتی ویروس ها یه درصد خطا دارن و ممکنه هر برنامه ای رو به اشتباه بدافزار تشخیص بدن. شما هم صبر کنینی ببینید تا چند آپدیت بعد هم این مشکل می مونه یا نه.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

Mohammad 1985, ببخشید ولی این نرم افزار دستکاری شده نیست و ساخت خود شرکت MRT هست!!!!

, بله حرفتون درسته ، اما گاهی اوقات خودم دیدم که این نرم افزار نیاز به دسترسی به اینترنت هم می خواد که محدودش کردم ، در ضمن این نرم افزار چه نیازی به دستکاری رم داره اخه؟؟!!! اصلا نیازی به این کار نیست !!!!
در ضمن وقتی داری از به عنوان کیبورد مجازی استفاده می کنی فکر کنم به راحتی بشه ازش به عنوان یک کی لاگر هم استفاده کرد که به نظرم خیلی خطرناک میشه !!!!
در ضمن حرفتون در مورد درصد خطای ویروس کش رو هم قبول دارم ، اما ......
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
سپاس‌های ارسالی: 327 بار
سپاس‌های دریافتی: 353 بار

پست توسط jiyar rojhelat »

من خودم چند سال پیش نمایندگی انحصاری MRT رو داشتم ولی یعدا یه سری شایعه درست کردن مبنی بر اینکه نرم افزارهای MRT آلوده هستند و یک کاری شبیi کی لاگر انجام می دهند و بعد انتخابات 88 هم همه می ترسیدند. باور کنید همین شایعات باعث شد ما عطای ویندوزهای جالب و پک جذاب MRt رو به لقاش ببخشیم و بی خیالش شدیم. البته من خودمم الان از محصولات MRtاستفاده می کنم. خدایی ویندوزهاش واسه کار من که توی نت هستم، جواب داده و ازشون راضی هستم. ولی واسه سیستم خودم از MRT استفاده نکردم چون بعضی وقتها کراشهای عجیبی توی نرم افزاراش می بینم که تویه هیچ سیستمی دیگری ندیدم. فقط واسه یوزرهای game netو coffee net می صرفه!!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

من به شخصه هرگز به محصولات دست کاري شده ايراني اعتماد نميکنم، چون بارها چنين مواردي رو ديدم و متاسفانه اخلاق کاري و مهندسي در بين ما ايراني‌ها بسيار ضعيف هست. اين مورد رو تست نکردم، چون سالهاست نزديک چنين مواردي نميرم. اما احتمال صحت اين موضوع با توجه به اينکه BitDefender هم سيستم امنيتي قدرتمندي هست بعيد نيست. البته اين احتمال هم هست که مثلا براي حفظ کپي رايت و مواردي مانند اين برنامه رو مالتي پک کرده باشند که آنتي ويروسهاي اونها رو معمولا به عنوان برنامه‌هاي با احتمال ريست شناسايي ميکنند، مانند همين موردي که در اينجا نوشته شده

به هر حال وقتي خود ويندوز فارسي رو پشتيباني ميکنه واقعا درک نميکنم چه نيازي به نسخه‌هاي دست کاري شده هست ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”