MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:این دو حکومت مسلمانان منطقه و جهان رو بیچاره کردند و به خاک سیاه نشاندند
خوشحالید که به عربستان حمله میشه
خوشحالند که به ایران حمله میشه
صهیونیستها و امریکا و انگلیس و غیره همگی خبردار می ایستند و تعظیم میکنند و به همه ی مراجع تقلید جهان اسلام و دستشون رو هم میبوسند که با اختراع مذاهبِ اسلام و ترویجش تخم کینه و نفرت نسبت به همدیگر رو در دل مسلمانان جهان کاشتند و میکارند و آتشها به پا کردند و فرصتهای طلائی به وجود آوردند برای صهیونیستها و امریکا و انگلیس تا هیزم بریزند روی این آتشها و مسلمانان و کشورهاشون و ثروتهاشون رو هر چه بیشتر به دست خودِ مسلمانان نابود کنند
با سلام و درود.
کاملا حرف شما تایید شده است.بدترین جنگ,جنگ مذهبی می باشد.جنگی که بین مذاهب مختلف به وجود آورده اند و نشستند و به ریش این و آن میخندند.
حتی مشخص شده بیشترین حملات از سمت اروپا بوده و همچنین میتوان فهمید که فقط و فقط زیر سر چه کشورهایی هستش.
این رو باید مسئولان کشور پاسخ گو باشند.اما وظیفه من به عنوان مدیر یکی از تیم های ایرانی,انجام وظیفه در حوزه سایبری می باشید.
بدون هیچ حمایت مالی,با کمترین بودجه ای که شخصی از جیب خودم دادم,با تمام ضررهایی که برای این حملات انجام دادم,( حتی یک نفر نیومد بگه دستت درد نکنه.بیا این هزار تومن برو سرورتو زیادتر کن یا بیا این هم یک سرور بیا باهاش کاراتو انجام بده یا ....) وظیفم این بود که حمله متقابل انجام بدیم.
این نشون دهنده مشکل امنیت سایت های ایرانی هستش.به نظر من خوب شد که انجام شد.
یعنی سرورهای عربستانی,سرورهایی داشتند که واقعا فایروال هایی داشتند که فوق العاده قوی می باشد.اما ایرانی چی؟فق چند نفر ادعا میکنن و بعد میگن ما امنیت سایتتون رو انجام میدیم و .... نتیجش این میشه
یعنی امنیتی که در کشور عربستان دیدم,فقط یک سایت ایران مشابه اون فایروال داشت.
یک چیز جالب هم بگم.
شما تاحالا زیاد شنیدین که گفتن این سرور های ماها همه فایروال سخت افزاری دارند.
خوب حالا برای نصب سرور و vps و .... یک گزینه برای فایروال هستش.
برید مقالات رو بخونید.تاحالا یک بار کسی نیومده در مورد کانفیگ این قسمت بگه.میای سرور هارو درست کنی,توی مقالات نگاه کنید.نوشته اول فایروال را دیزیبل کنید.
حالا کشور عربستان فایروال های بسیار وجشتناکی داشتند.
اما طی همین کار,وظیمه من بود که این کارو انجام بدم.
چندبار ضرر خوردم بخار اینکه سرورهام بسته شدند.هیچکی پشتم نبود.بلکه زنگ زدن تهدید هم کردن.اومدن بجای تشکر و حمایت هزارتا حرف بارمون کردن و ....
اما بازم اینا جلوی من یکی رو نمیگیره.بازم کارمو انجام دادم و میدم.جونمو واسه کشورم.میدم.سرور هم پیشکش.
الان باورتون میشه روی سرورم چقدر حمله داره میشه؟یک نفر نیومده بگه بیا یک کمک مالی بکنیم و ....
تنها تیم هم هستیم که توی این 8 یا 9 سال تیم داری,شخصی بودیم و هستیم.
افتخار میکنم به اینکه بتونم و تونستیم برای ایرانم یک قدم بردارم.
شعار ندادم.برید ببینید توی اینترنت.اولین نفری بودم که بعد از هک سایت ایرانی توسط اون فرد,واکنش نشون داد و شروع کرد به حمله به کشور عربستان.