[align=right]من این ویروس رو پاک کردم ولی خرابیهای اون باقی مونده و باید از طریق اکسپلورر درایوها رو باز کنم و به روش معمولی نمیذاره نمایش داده بشن.
فایل Autoplay رو هم از روی درایو پاک کردم و دیگه وجود نداره ولی باز هم مشکل پابرجاست.
نظر اساتید برای حل این مشکل چیه؟
قربان
ویروسی که مانع باز کردن درایوهای پارتیشن میشه
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت
-
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
-
[align=right]
دوستان ویروس کشی کردم فایده ای
morteza321 نوشته شده:autorun.inf رو از توی درایو هات پاک کن
این فایل مخفی هست
Mahdi Mahdavi نوشته شده:مشكل از ويروسيه شبيه ويروس newfolder
ويندوز رو بهتره در حالت safe mode بوت كني.من با كاسپراسكاي تونستم اين ويروس رو از بين ببرم.اما حالا كه 99 درصد كاسپراسكاي هاي ايران تو بلك ليسته من به شما مك آفي يا nod 32 رو پيشنهاد ميكنم.bitdifender هم خوبه
دوستان ویروس کشی کردم فایده ای
- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 327 بار
- تماس:
این کرم اینترنتی در ریشه همه درایو ها فایلی به نام Autorun.inf ایجاد کرده ،که با این کار بعد از کلیک کردن روی هر درایو باعث اجرا شدن ویروس می شود. نوع Autorun این ویروس به گونه ای است که در صورت پاک شدن ویروس و باقی ماندن فایل Autorun.inf با کلیک کردن روی هر درایو پنجره Open With باز می شود و با راست کلیک کردن نیز نمی توان وارد درایو شد و باید حتما این فایل (Autorun.inf) پاک شود برای این کار می توانید از ابزار زیر استفاده کنید.
[External Link Removed for Guests]
موفق باشید
موفق باشید

آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
سلام
من هم دچار اين ويروس شدم وبراي پاک کردنش اول يه ويندوز نصب کردم بعد بدون باز کردن هيچ درايوي از کامپيوترم .آنتي ويروس مکافي اينتر پرايز 8 رو نصب کردم و گذاشتم کامپيوترم رو اسکن کنه .وتمام فايلهايي رو که به عنوان ويروس شناخته بود رو پاک کردم(با پسوند exe) بعدش هم به صورت دستي تمام autorun.inf ها رو پيدا کردم و پاک کردم .همه چيز درست شد.
من هم دچار اين ويروس شدم وبراي پاک کردنش اول يه ويندوز نصب کردم بعد بدون باز کردن هيچ درايوي از کامپيوترم .آنتي ويروس مکافي اينتر پرايز 8 رو نصب کردم و گذاشتم کامپيوترم رو اسکن کنه .وتمام فايلهايي رو که به عنوان ويروس شناخته بود رو پاک کردم(با پسوند exe) بعدش هم به صورت دستي تمام autorun.inf ها رو پيدا کردم و پاک کردم .همه چيز درست شد.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
-
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار