ویروس نوار زرد و یا ویروس بی ادب!

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 883
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱:۳۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

ویروس نوار زرد و یا ویروس بی ادب!

پست توسط H@med »

ویروس نوار زرد و یا ویروس بی ادب تنها به منظور نشر جملات زشت و زننده در ادارات و مراکز عمومی ساخته شده است و یک ویروس ایرانی است و تاکنون (شهریور 87) آنتی ویروس های رایج دنیا توانایی شناسایی آن را ندارند و خطر زیادی هم ندارد. نام نسخه های پیشین این ویروس ، سالدوست (W32/saldost) و سمازاد (W32/samazad) است و فقط آنتی ویروس McAfee این ویروس ها را با نام W32/Bindo.Worm شناسایی می کند و از آن ها با کرم های اینترنتی یاد می کند.

برای حذف این ویروس با ما همراه باشید…

ویروس نوار زرد با ایجاد پوشه ای به اسم XPCode در Drive های سیستم سبب آلوده شدن فایل های درون آن Drive می شود. در صورت شبکه بودن چند سیستم (در ادارات) این ویروس تحت عنوان New_Soft آلودگی را افزایش داده و سبب راه اندازی خودکار دستگاه Printer شده و همان جملات زشت را مرتباً چاپ می کند. عملکرد دیگر این ویروس که نام آن نیز بر اساس همین عملکرد گذاشته شده است ایجاد نوار زرد رنگی است که با جملات قرمز مطالب ناپسندی را تکرار می کند. اغلب گزینه Folder Options را غیر فعال نموده و یک فایل از جنس HTML با نام Important بر روی Desktop ایجاد می نماید که همان مطالب رکیک در این فایل عنوان شده است. گاهاً ممکن است Drive ها قفل شده و دسترسی به مطالب درون آنها غیر ممکن شود.

برای این ویروس ایرانی یک آنتی ویروس کوچک و کم حجم ایرانی نیز ساخته شده است که می توانید از [External Link Removed for Guests] دریافت نمائید. توجه داشته باشید در صورتی که هنگام اجرای این آنتی ویروس با یک Error با عنوان Microsoft .Net Framework 1.1 مواجه شدید ضروریست ابتدا Microsoft .Net Framework 1.1 را دانلود و نصب نمائید که این برنامه را می توانید از [External Link Removed for Guests] دریافت کنید.

منبع : [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)


[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
پست: 50
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۶, ۲:۰۹ ب.ظ
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط BABABARGY »

چه ويروس باحاليه :???: . من کشته مرده اين خلاقيت ايراني ها هستم :???: ( شوخي بود )
به خاطر داشته باش تاریك ترین لحظه شب نزدیكترین لحظه به طلوع خورشید است
New Member
پست: 4
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۸۷, ۱۲:۲۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: ویروس نوار زرد و یا ویروس بی ادب!

پست توسط shahin_f22 »

شرکت ماکرو سافت حق ایرانی هارو خورده. :???:
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”