تمام فولدر های من در قسمت type اسمشون تغییر کرده و شده dxtfilterbehavior که من هر بار بروی این کلیک کنم explorer رو از بین میبره و دوباره بر می گردونه.
nod32 و kas و ... رو نصب کردم اما باز هم درست نشد
لطفا کمکم کنید ....
اینم عکسش
[External Link Removed for Guests]
چطوری نوع فولدر رو به حالت اول (file folder ) برگردونم/؟
توضيح بيشتر:
اگر روي يک فولدر معمولي راست کليک کنيد و در پنجره خصوصيات فولدر در حالت عادي در قسمت type عبارت file folder رو مينويسه اما تقريبا تمامي فولدر هايم در قسمت type عبارت dxtfilterbehavior رو مينويسه.
که اگر اين فولدر رو select کني و يا دوبار کليک کني explorer ويندوز رو ميره و دوباره مياد .
تمام درايو هام بجز درايو C اينطوري شده .
rayneso,
با توجه به توضيحات شما، اين موضوع فکر نميکنم يک ويروس باشه، يک برنامه و يا يک سيستم حفاظتي براي جلوگيري از دسترسي به اطلاعات نصب شده يا نصب کرديد احتمالا
ليست برنامههايي که اخيرا نصب شده رو اعلام کنيد تا بهتر بشه شما رو راهنمايي کرد، البته فکر ميکنم ميتونيد با جستجوي عبارت DXTFilterBehavior در رجيستري ويندوز و حذف تمام رکوردهاي پيدا شده، مشکل رو رفع کنيد، براي احتياط، قبل از اين کار، يک پشتيبان کامل از رجيستري تهيه کرده و سپس اقدام کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
من ویندوز رو دوبار عوض کردن و هر دفعه هم با انتی ویروس اپدیت شده تست کردم اما نشد
نمی دونم چرا با حتی انتخاب اون فایل یا درایو اکسپلورر ویندوز می پره!؟
rayneso,
همونطور که در بالا عرض کردم بنده فکر نميکنم اين يک ويروس باشه، بلکه يک نوع حفاظت خاص هست که توسط يک برنامه ايجاد شده احتمالا، و مسلما ژون با تغيير در ساختار فايل ايجاد شده، با نصب مجدد ويندوز مشکل رفع نخواهد شد،
احتمال کمي هم وجود داره که موضوع يک ويروس باشه، که در اين صورت اگر بعد از نصب در درايو ويندوز وجود داره، بايد به سرعت فعال و تکثير بشه، در حالي که شما نوشتيد درايور ويندوز چنين مشکلي نداره، و اين فرضيهي علت نرم افزاري بودن بنده رو تقويت ميکنه، به هر حال براي احتياط اطمينان حاصل کنيد فايلهاي مخفي و سيستمي قابل مشاهده هستند (از طريق FolderOptions) و بعد چک کنيد در مسير اصلي درايوهايي که اين مشکل رو داريد، فايلي به نامهاي autorun.inf . desktop.ini وجود نداشته باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد