ویروس یکه دسترسی به درایوها رو با عمل دابل کلیک محدود میکند؟

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

ویروس یکه دسترسی به درایوها رو با عمل دابل کلیک محدود میکند؟

پست توسط SORENA »

روی سیستم من دوتا ویروس هست یکی دسترسی به درایوها رو از طریق عمل دابل کلیلک مسدود کرده(ارور اکسس دیناید میده)

و ویروس دیگه ای هست که مسیری رو از روی درایو در هنگام بالا اومدن ویندوز باز میکنه
 :/ 

هیچکدوم از این ویروس ها توسط bit defender 2009 و avast شناسایی نشدن(آپدیت شده) ، کسی از نام این ویروس ها و نحوی پاکسازیشون اطلاع داره؟ (البته خودم حدس میزنم برای مورد دوم ویروس اوتو ران نباشه چون این ویروس توسط bit defender قابل شناسایی و پاکسازی هست مگر اینکه ورژن جدیدی از این ویروس باشه.
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: ویروس یکه دسترسی به درایوها رو با عمل دابل کلیک محدود میکند؟

پست توسط Mahdi1944 »

SORENA,
پيشنهاد بنده KIS8 آپديت شده هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: چهارراه تحویلی
سپاس‌های ارسالی: 705 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار
تماس:

Re: ویروس یکه دسترسی به درایوها رو با عمل دابل کلیک محدود میکند؟

پست توسط Mamal_Moj »

سلام
مشکل اولت با فرمت کردن درایو حل میشه .
محتویات درایو رو به جای دیگه منتقل کن و فرمت کن . با آنتی ویروس هم من ندیدم پاک (یا غیر فعال)شه .
من این ویروس (یا هر چیز دیگه) رو روی فلش مموری و مموری هادیدم . فلش مموری و مموری هات رو با KIS8 اسکن کن .
وقتی فلش مموری یا مموری با یو اس بی یا ریدر به سیستم متصله اگر خواستی ریستارت کنی اونارو جدا کن .
:razz:
علی یارتون

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”