روی سیستم من دوتا ویروس هست یکی دسترسی به درایوها رو از طریق عمل دابل کلیلک مسدود کرده(ارور اکسس دیناید میده)
و ویروس دیگه ای هست که مسیری رو از روی درایو در هنگام بالا اومدن ویندوز باز میکنه
:/
هیچکدوم از این ویروس ها توسط bit defender 2009 و avast شناسایی نشدن(آپدیت شده) ، کسی از نام این ویروس ها و نحوی پاکسازیشون اطلاع داره؟ (البته خودم حدس میزنم برای مورد دوم ویروس اوتو ران نباشه چون این ویروس توسط bit defender قابل شناسایی و پاکسازی هست مگر اینکه ورژن جدیدی از این ویروس باشه.
ویروس یکه دسترسی به درایوها رو با عمل دابل کلیک محدود میکند؟
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
Re: ویروس یکه دسترسی به درایوها رو با عمل دابل کلیک محدود میکند؟
SORENA,
پيشنهاد بنده KIS8 آپديت شده هست
پيشنهاد بنده KIS8 آپديت شده هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: چهارراه تحویلی
- سپاسهای ارسالی: 705 بار
- سپاسهای دریافتی: 160 بار
- تماس:
Re: ویروس یکه دسترسی به درایوها رو با عمل دابل کلیک محدود میکند؟
سلام
مشکل اولت با فرمت کردن درایو حل میشه .
محتویات درایو رو به جای دیگه منتقل کن و فرمت کن . با آنتی ویروس هم من ندیدم پاک (یا غیر فعال)شه .
من این ویروس (یا هر چیز دیگه) رو روی فلش مموری و مموری هادیدم . فلش مموری و مموری هات رو با KIS8 اسکن کن .
وقتی فلش مموری یا مموری با یو اس بی یا ریدر به سیستم متصله اگر خواستی ریستارت کنی اونارو جدا کن .

مشکل اولت با فرمت کردن درایو حل میشه .
محتویات درایو رو به جای دیگه منتقل کن و فرمت کن . با آنتی ویروس هم من ندیدم پاک (یا غیر فعال)شه .
من این ویروس (یا هر چیز دیگه) رو روی فلش مموری و مموری هادیدم . فلش مموری و مموری هات رو با KIS8 اسکن کن .
وقتی فلش مموری یا مموری با یو اس بی یا ریدر به سیستم متصله اگر خواستی ریستارت کنی اونارو جدا کن .

علی یارتون
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]