ویژگی های امنیتی2 Windows XP Service Pack

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار

ویژگی های امنیتی2 Windows XP Service Pack

پست توسط sobkhir2 »

خسته نباشید.میشه لطفا درمورد این مسئله توضیح بدید تصویر تشکر تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار

Re: ویژگی های امنیتی2 Windows XP Service Pack

پست توسط sobkhir2 »

یکی دوهفته ای میشه که ویندوزموجدیدانصب کردم ::ss :pack2نود32باورزن3803(20090127)صدویروسم ه

یکی دوشب پیش واردسایتی شدم که قبلا عضوان بودم یکی ازاعضای سایت که بشدت سعی درگرفتن اطلاعات شخصی من داشت شایدبه دلیل موضوعی که دران سایت برای برسی انتخاب کرده بودم انگارمن راشناسایی کردوهمون موقع احساس کردم روی سیستمم فعلاتسلط داره چیزی شبیه دنبال کردن کسی!! : همان موقع انسایت رابستم وافلاین شدم یکبار هم ری استارت کردمازاون شب درحالیکه افلاین هستم ومیخوام شاددوان کنم اگه سیستمم را برای مدتی روشن گذاشته باشم (بخاطراستفاده ازسی دی دیوی دی و.....)موقع شات داون این یپغاام نگران کننده رامیگیرم:other peopleareloged on this computer shating down windows mightcause thetolose data. do you want to continue shuting ؟down (البته یه چندوقتیه ازاین پیغام خبری نیس)علاوه بران یکبار موقع ثبت نام درجایی یک دفعه کادریاکادرهایی که درمورد صفحه کلیدبود روی دسکتاب قرار گرفت وبعدفوری روی نوارپایین بهشکل یه ایکون ساعت نشست پیکان راروی اون نگه میدارم بنام:filterkeyهستش حذف هم نمیشه یه کادراپشن هم داره که اارسال میکنم سوالم دراین قسمت اینه:ایااوفقط همان موقع
موفق به هک من شده یانفوذش ادامه داره؟واینکه تا چه حدمیتون به این نرمافزارضدویروس اعتماد کرد ?!::وتشکر ازشما :razz:
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”