با سلام خدمت همه دوستان گرامی
امروز مشکلی برای من پیش آمد که البته قبلا هم (حدود یک هفته پیش) رخ داده بود و آن این بود که در هنگامی که بر روی یکی از عکسهایی که دوستان در انجمن قرار داده اند کلیک کردم (این عکس ها در Please Login or Register to see this code آپلود شده بودند) ابتدا عکس باز شد، ولی بعد از اینکه صفحه را بستم به یکباره تعداد زیادی پنجره Internet Explorer شروع به باز شدن کرده و ادامه دار اضافه می شد. با سختی زیاد و بستن سریع پنجره ها و لغو ارسال پیام خطا بالاخره مشکل حل می شود.
می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟
پنجره های Internet Explorer که پشت سر هم باز می شوند؟!!!!
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
پنجره های Internet Explorer که پشت سر هم باز می شوند؟!!!!
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
Re: پنجره های Internet Explorer که پشت سر هم باز می شوند؟!!!!
دوست عزيز.اين يه باگ كه نزديك 3-4 ماهه براي اينترنت اكسپلورر 7 بوجود اومده.
براي من هم ايم مشكل پيش اومده و من الان از گوگل كروم استفاده ميكنم.خيلي عاليه.بعد از اون هم فايرفاكس خوبه.هر كدوم راحت تري.
البته اگه از IE6 استفاده كني مشكل رفع ميشه
براي من هم ايم مشكل پيش اومده و من الان از گوگل كروم استفاده ميكنم.خيلي عاليه.بعد از اون هم فايرفاكس خوبه.هر كدوم راحت تري.
البته اگه از IE6 استفاده كني مشكل رفع ميشه
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
ممنون از توجه شما.
1- این مشکل در Internet Explorer 6 برای من بوجود اومد.
2- من از گوگل کروم هم استفاده می کنم اما دو تا مشکل باهاش دارم که یکیش تازه بوجود اومده.
2-1 یک مشکل که جدیدا باهاش دارم اینه که اسکرول صفحه اول انجمن ها را دیگه نشون نمی ده.
البته قبلا درست بود اما زمانی که مثلا اومدم و اونو با یک نسخه جدید تر آپدیت کنم این مشکل پیش اومد و برای همین هم الان در انجمن ها مجبورم از Internet Explorer استفاده کنم.
2-2 مشکل دیگه که از اول هم داشت زمان ارسال پست ها در انجمن ها است که ویرایش اونها خیلی مشکله و بد کار میکنه و برای همین برای ارسال پست بازم مجبورم از Internet Explorer استفاده کنم.
1- این مشکل در Internet Explorer 6 برای من بوجود اومد.
2- من از گوگل کروم هم استفاده می کنم اما دو تا مشکل باهاش دارم که یکیش تازه بوجود اومده.
2-1 یک مشکل که جدیدا باهاش دارم اینه که اسکرول صفحه اول انجمن ها را دیگه نشون نمی ده.
البته قبلا درست بود اما زمانی که مثلا اومدم و اونو با یک نسخه جدید تر آپدیت کنم این مشکل پیش اومد و برای همین هم الان در انجمن ها مجبورم از Internet Explorer استفاده کنم.
2-2 مشکل دیگه که از اول هم داشت زمان ارسال پست ها در انجمن ها است که ویرایش اونها خیلی مشکله و بد کار میکنه و برای همین برای ارسال پست بازم مجبورم از Internet Explorer استفاده کنم.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
دانلود مقاله در

دانلود مقاله در
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
yasermym, عزیز
این مشکل اینترنت اکسپلورر هست و علت اون هم ناسازگاریش با اسکریپت اون سایت است. البته بهتره جای مایکروسافت یقه اون کد نویس را گرفت
راه حل در نسخه 7 اینه که یک سربرگ - Tab باز کنید و بعد اون Tab قبلی را ببندید تا این مشکل پیش نیاد. البته در مورد همه سایت ها جواب نداد، در انجمن های مایکروسافت دنبال راه حل هستم، به محض کسب اطلاع بیشتر اینجا خواهم گذاشت.
این مشکل اینترنت اکسپلورر هست و علت اون هم ناسازگاریش با اسکریپت اون سایت است. البته بهتره جای مایکروسافت یقه اون کد نویس را گرفت

راه حل در نسخه 7 اینه که یک سربرگ - Tab باز کنید و بعد اون Tab قبلی را ببندید تا این مشکل پیش نیاد. البته در مورد همه سایت ها جواب نداد، در انجمن های مایکروسافت دنبال راه حل هستم، به محض کسب اطلاع بیشتر اینجا خواهم گذاشت.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]