سايت آقاي احمدي نژاد هك شد
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1054 بار
- سپاسهای دریافتی: 1082 بار
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: سايت آقاي احمدي نژاد هك شد
[External Link Removed for Guests] سایت شخصی دکتر احمدی نژاد
[External Link Removed for Guests] سایت مرتبط با حضور رئیس جمهور در سازمان ملل (مختص احمدی نژاد)
[External Link Removed for Guests] سایت رسمی ریاست جمهوری اسلامی ایران
سایت مذکور هیچ نوع وابستگی یا ... به ریاست جمهوری یا دکتر احمدی نژاد نداره، هیچ بعید نیست حتی این سایت اصلاً هک نشده باشه و اون صحفه توسط مدیر سایت گذاشته شده باشد.
[External Link Removed for Guests] سایت مرتبط با حضور رئیس جمهور در سازمان ملل (مختص احمدی نژاد)
[External Link Removed for Guests] سایت رسمی ریاست جمهوری اسلامی ایران
سایت مذکور هیچ نوع وابستگی یا ... به ریاست جمهوری یا دکتر احمدی نژاد نداره، هیچ بعید نیست حتی این سایت اصلاً هک نشده باشه و اون صحفه توسط مدیر سایت گذاشته شده باشد.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
- تماس:
bill.goldberg,
پست های قبل را مطالعه نکردید؟
این سایت متعلق یا وابسته به دکتر نیست. مشخصات مالک این سایت :
Please Login or Register to see this code امینت، تلفن ایشان حذف شد.
این هم سایت دیگر آقای محمد احمدوند، ساکن تهران: [External Link Removed for Guests]
البته از شیوه نمایش عکس چهره در کنار آدرس بار نیز میتوان متوجه شد مدیریت هر دو سایت یک نفر میباشد. با مراجعه به سایت ارائه شده تصویر مالک هر دو سایت (و البته چند سایت دیگر) را میتوانید ببیند.
امیدوارم بیش از این به شایعه دامن زنی نکنید.
ضمناً متذکر میشوم، ایشان هیچ نزدیکی یا رابطه ای با دکتر ندارند، شاید ازطرفداران ایشان باشند، شاید هم نباشند، به هر حال سایت مذکور وابستگی به دکتر و ستاد امتداد مهر ندارد.

این سایت متعلق یا وابسته به دکتر نیست. مشخصات مالک این سایت :
Please Login or Register to see this code امینت، تلفن ایشان حذف شد.
این هم سایت دیگر آقای محمد احمدوند، ساکن تهران: [External Link Removed for Guests]
البته از شیوه نمایش عکس چهره در کنار آدرس بار نیز میتوان متوجه شد مدیریت هر دو سایت یک نفر میباشد. با مراجعه به سایت ارائه شده تصویر مالک هر دو سایت (و البته چند سایت دیگر) را میتوانید ببیند.
امیدوارم بیش از این به شایعه دامن زنی نکنید.
ضمناً متذکر میشوم، ایشان هیچ نزدیکی یا رابطه ای با دکتر ندارند، شاید ازطرفداران ایشان باشند، شاید هم نباشند، به هر حال سایت مذکور وابستگی به دکتر و ستاد امتداد مهر ندارد.
-
سايت آقاي احمدي نژاد Ahmadinejad.ir هك كرده بودند
باز تاب:
مشكل هك سايت شخصي دكتر احمدي نژاد برطرف شد.
شب گذشته گروهي از هكر هاي ايراني با اعلام تشكر از تلاشهاي احمدي نژاد سايت شخصي وي را با آدرسhttp://www.ahmadinejad.ir هك كردهبودند، اما با تلاش دستاندركاران سايت مذكور، اين مشكل با سرعت خوبي برطرف شد.
در متني كه بر روي سايت رييس جمهور قرار گرفته بود، اعلام شد: انرژي هسته اي حق مسلم ماست.
[External Link Removed for Guests]
باز تاب:
مشكل هك سايت شخصي دكتر احمدي نژاد برطرف شد.
شب گذشته گروهي از هكر هاي ايراني با اعلام تشكر از تلاشهاي احمدي نژاد سايت شخصي وي را با آدرسhttp://www.ahmadinejad.ir هك كردهبودند، اما با تلاش دستاندركاران سايت مذكور، اين مشكل با سرعت خوبي برطرف شد.
در متني كه بر روي سايت رييس جمهور قرار گرفته بود، اعلام شد: انرژي هسته اي حق مسلم ماست.
- تماس:
:? چند بار لازم هست یک خبر دروغ روشن شود، بنده کارهای مهم تر از روشن کردن کذب این اخبار هم دارم.
برخی جبهه ها به دروغ معروف شده اند، بنده نیز از این پس ضرورتی برای روشن کردن این موضوع نمیبینم، چون ایشان با رسوا شدن در مورد هر دورغ، جای شرمندگی و تغییر مسیر، یک دروغ جدید بیان میکنند. انصافاً هم خوب بلد هستند
تا اعتماد ملی زنده هست، خدا را شکر منبع هم کم نیست، هم از نوع مطبوعاتیش هم اینترنتیش، به سادگی میتونند ثابت کنند مثلاً جنگ ما با عراق 3 سال بوده نه 8 سال، و هر چه مدرک هم ارائه شود باز ایشان به یمن وجود حزب اعتماد ملی مشکلی ندارند و ....
جالب است من نزدیک 30 لینک را دنبال کردم، اما همه این منابع چرخشی بودند! و منبع اولیه این خبر معلوم نشد!
یک خبر وجود داره که
منبع حسن » حسین
منبع حسین » قاسم
منبع قاسم » حسن
خلاصه هر کس یه منبع داره اما وقتی به سایت منبع میریم یک منبع دیگه معرفی شده و تهش متوجه میشیم که فقط داریم بین چند تا سایت میچرخیم و هیچ کدوم خودشون منبع خبر نیستن! امروز نشد برم بیرون به بعضی جاها سر بزنم، وگرنه شاید خوب میفهمیدم ریشه موضوع از کجاست
هر حال باید گفت: نرود میخ آهنین در سنگ
برخی جبهه ها به دروغ معروف شده اند، بنده نیز از این پس ضرورتی برای روشن کردن این موضوع نمیبینم، چون ایشان با رسوا شدن در مورد هر دورغ، جای شرمندگی و تغییر مسیر، یک دروغ جدید بیان میکنند. انصافاً هم خوب بلد هستند

تا اعتماد ملی زنده هست، خدا را شکر منبع هم کم نیست، هم از نوع مطبوعاتیش هم اینترنتیش، به سادگی میتونند ثابت کنند مثلاً جنگ ما با عراق 3 سال بوده نه 8 سال، و هر چه مدرک هم ارائه شود باز ایشان به یمن وجود حزب اعتماد ملی مشکلی ندارند و ....
جالب است من نزدیک 30 لینک را دنبال کردم، اما همه این منابع چرخشی بودند! و منبع اولیه این خبر معلوم نشد!

یک خبر وجود داره که
منبع حسن » حسین
منبع حسین » قاسم
منبع قاسم » حسن

خلاصه هر کس یه منبع داره اما وقتی به سایت منبع میریم یک منبع دیگه معرفی شده و تهش متوجه میشیم که فقط داریم بین چند تا سایت میچرخیم و هیچ کدوم خودشون منبع خبر نیستن! امروز نشد برم بیرون به بعضی جاها سر بزنم، وگرنه شاید خوب میفهمیدم ریشه موضوع از کجاست

-
من خبر رو نقل كردم و از دروغ يا راستش اطلاعي نداشتم كه شما فرموديد دورغ بوده در مورد هر دو سايت
آخرین ويرايش توسط 1 on bill.goldberg, ويرايش شده در 0.
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
شما طرفدار میرحسین و مروج دروغ هستید! کدوم دروغ؟ اصرار بر هک شدن سایت ایشون در حالیکه اطلاعات نشون میده این حرف یاوه ای بیش نیست!
از تابناک(بازتاب سابق یا بنگاه دروغ پراکنی!) هم انتظاری نمیره! کاره این سایت خراب کردن دولت به هر نهوه ممکن است.لطف دولت است که این سایت را مسدود نمیکند!
از تابناک(بازتاب سابق یا بنگاه دروغ پراکنی!) هم انتظاری نمیره! کاره این سایت خراب کردن دولت به هر نهوه ممکن است.لطف دولت است که این سایت را مسدود نمیکند!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
-
Mr.Amirhessam نوشته شده:شما طرفدار میرحسین و مروج دروغ هستید! کدوم دروغ؟ اصرار بر هک شدن سایت ایشون در حالیکه اطلاعات نشون میده این حرف یاوه ای بیش نیست!
من طرفدار مهندس ميرحسين موسوي هستم
مگه طرفدار اين بزرگوار بودن جرمه؟
در مورد هك شدن سايت هم يادم رفت به ادمين بگم كه دست نگه داره كه اصلاح نكنه و شما تشريف بياريد كه هك شدن سايت رو تائيد كنيد
شرمنده
ميتونيد بگيد به جز اين سايت در چه سايت ديگه اي اين موضوع رو ايجاد كردم كه باعث ترويج اين موضوع شدم؟
اين خبر از سايت ديگه اي نقل كردم كه آقا ميلاد فرمودند كه سايت اولي مربوط به آقاي احمدي نژاد يا ستاد اين آقا نيست و سايت شخصي احمدي نژاد هم فرمودند كه اصلا هك نشده و دروغه
من از تابناك يا بازتاب يا به قول شما بنگاه دروغ پراكني يا هر چيز ديگه كه اسمش ميذاريد اطلاعي ازش ندارم
- تماس:
. ,
بنده از شما و دیگر طرفداران پوزش میطلبم، پست مذکور به سرعت اصلاح شد (تقریباً کمتر از 3 دقیقه)
منظور من هم برخی جبهه ها بود، نه خاص شما یا دیگران.
البته یک خبرهای جالبی به دست آوردم که حتماً هفته قبل از انتخابات با اقدام هماهنگ مهرورزان منتشر خواهد شد تا مشخص شود چطور حزبی که خودش نماینده دارد (اعتماد ملی) به صورت پنهان آشکار از میر حسین نیز حمایت میکند.
ماجراهای جالبی اون گوشه کنار ها در حال رخ دادن است. 
بنده از شما و دیگر طرفداران پوزش میطلبم، پست مذکور به سرعت اصلاح شد (تقریباً کمتر از 3 دقیقه)
منظور من هم برخی جبهه ها بود، نه خاص شما یا دیگران.
البته یک خبرهای جالبی به دست آوردم که حتماً هفته قبل از انتخابات با اقدام هماهنگ مهرورزان منتشر خواهد شد تا مشخص شود چطور حزبی که خودش نماینده دارد (اعتماد ملی) به صورت پنهان آشکار از میر حسین نیز حمایت میکند.

سلام به همه دوستان
من ایمان هستم مدیر تیم امپراتور یا همین Emperor
خیلی اتفاقی داشتم توی گوگل سرچ میکردم رسیدم به اینجا
همونطوری که در سایت زیر اعلام کردم
و
من یک سایت هک کردم ! یک سایت حامی احمدی نژاد که هیچ رسمیتی هم نداره و بیشتر یک سایت شخصی مدافع احمدی نژاد هست
این سایت به همراه سایت انصارنیوز یعنی پایگاه خبری انصار حزب الله که دومین بار هم بود هک شدن
لینک: [External Link Removed for Guests]
البته اگر هنوز این صفحه روی سایت باشه.......
البته من معمولا صفحه اول سایت هارو تغییر میدم و در یک سایت خارجی که نفوذ هارو ثبت میکنه اعلام میکنم و اون سایت از صفحه هک شده capture میگیره به همراه یک سری اطلاعات مثل ساعت و تاریخ و نوع سیستم عامل و....
لینک تایید سایت انصارنیوز: [External Link Removed for Guests]
لینک تایید سایت حامی احمدی نژاد: [External Link Removed for Guests]
چند ماه پیش سایت خانم فاطمه رجبی رو هم هک کرده بودم
لینک تایید: [External Link Removed for Guests] (برای من درست نمایش نمیده چون فیلتره )
اما در مورد سایت های مهم و خبری مثل انصار و بلاگ ها و ........ که صفحه اول مورد نظر ما ( صفحه ایندکس ) سریعا ترمیم و درست میشه مجبور میشم یک جای سایت یک فایل بزارم که دسترسیم به سایت رو ثابت کرده باشم و مدت زیاد تری هم اون فایل یا Page روی سایت بمونه
اشتباها بعضی از دوستان این سایت رو سایت شخص محمود احمدی نژاد معرفیمیکنن که این اشتباه هست
سایت آقای احمدوند هم چند ماه پیش مورد نفوذ قرار گرفته بوده
لینک تایید: [External Link Removed for Guests]
و خوشبختانه فایل هنوز اونجا هست
بنابراین هک شده واقعا اما ربط زیادی به شخص محمود احمدی نژاد نداشته و عده ای اشتباهی تیتر زدن
با تشکر
تیم ضد امنیت Emperor
من ایمان هستم مدیر تیم امپراتور یا همین Emperor
خیلی اتفاقی داشتم توی گوگل سرچ میکردم رسیدم به اینجا
همونطوری که در سایت زیر اعلام کردم
و
من یک سایت هک کردم ! یک سایت حامی احمدی نژاد که هیچ رسمیتی هم نداره و بیشتر یک سایت شخصی مدافع احمدی نژاد هست
این سایت به همراه سایت انصارنیوز یعنی پایگاه خبری انصار حزب الله که دومین بار هم بود هک شدن
لینک: [External Link Removed for Guests]
البته اگر هنوز این صفحه روی سایت باشه.......
البته من معمولا صفحه اول سایت هارو تغییر میدم و در یک سایت خارجی که نفوذ هارو ثبت میکنه اعلام میکنم و اون سایت از صفحه هک شده capture میگیره به همراه یک سری اطلاعات مثل ساعت و تاریخ و نوع سیستم عامل و....
لینک تایید سایت انصارنیوز: [External Link Removed for Guests]
لینک تایید سایت حامی احمدی نژاد: [External Link Removed for Guests]
چند ماه پیش سایت خانم فاطمه رجبی رو هم هک کرده بودم
لینک تایید: [External Link Removed for Guests] (برای من درست نمایش نمیده چون فیلتره )
اما در مورد سایت های مهم و خبری مثل انصار و بلاگ ها و ........ که صفحه اول مورد نظر ما ( صفحه ایندکس ) سریعا ترمیم و درست میشه مجبور میشم یک جای سایت یک فایل بزارم که دسترسیم به سایت رو ثابت کرده باشم و مدت زیاد تری هم اون فایل یا Page روی سایت بمونه
اشتباها بعضی از دوستان این سایت رو سایت شخص محمود احمدی نژاد معرفیمیکنن که این اشتباه هست
سایت آقای احمدوند هم چند ماه پیش مورد نفوذ قرار گرفته بوده
لینک تایید: [External Link Removed for Guests]
و خوشبختانه فایل هنوز اونجا هست
بنابراین هک شده واقعا اما ربط زیادی به شخص محمود احمدی نژاد نداشته و عده ای اشتباهی تیتر زدن
با تشکر
تیم ضد امنیت Emperor